|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 28.Jūlijā.2020, 08:05 | Komentāri # 451 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..bet Tu tāpat..nebūšu tajā forumā..tajā ar ne..bet esi tur.. ..piedod,bet vārdi skan.. Pagšu, pagšu! Kurš te jau reizes trīs ir paziņojis, ka aiziet lepni paceltu galvu, jo šis forums ir miris, un īstās štelles notiek kurzemnieku forumā? Dīvaini, bet viņš ikreiz atgriežas... Mani nepārtraukti "topīja", lai vismaz reģistrējos otrā forumā. Piereģistrējos, jo čekot anonīmi, kas tur notiek, nevēlējos. Un kāds rezultāts? Izrādās, ka tas forums ir vairāk miris nekā šis.
Quote 007 ( ) ..tas tā huhors..aizmirsu piebilst..heeh Nevis aizmirsi piebilst, bet gan brīdī, kad alkohola promiles asinīs nokritās līdz pieņemamam līmenim, attapies, ka esi nedaudz pārcenties.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Valduha | Datums: Otrdiena, 28.Jūlijā.2020, 08:18 | Komentāri # 452 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Man te bija interesants gadījums. Netālu no Dzelzavas Madonas novadā man ir vecs klients - tantulis. Pati dzīvo miesta daudzstāvenē (trīsstāvenē), bet lauku sēta, kuru pļauju, atrodas kādus 700m attālu. Parasti, kad nopļauju, aizvedu viņu līdz dzīvoklim, jo kājas švakas. Šovasar pļāvu, ikkurāt, pēc tā gadījuma, kad Madonas slimnīcas ārstei tika konstatēts Ķīnas vīruss. Tantulis paziņoja, ka uz dzīvokli iešot kājām, jo Madonā tagad esot vīruss, un viņa negribot riskēt. Arī veikalus turpmāk apmeklēšot Gulbenē. Paiet nedēļa, un pļauju tantuļa īpašuma otru pusi. Pa šo laiku Ķīnas vīruss sasniedzis arī Gulbeni. Tad nu viņa atmeta ar roku, un ar vārdiem, nu jau tik un tā nekur nav glābiņa, kāpa manā mašīnā.
|
|
| | | | | | |
sālītis | Datums: Trešdiena, 29.Jūlijā.2020, 08:38 | Komentāri # 458 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha () Nesapratu, kāds tam sakars ar Ķīnas vīrusu? 007, droši vien grib teikt, ka slīkst vairāk, nekā mirst no covid. Es teikšu, ka pagaidām tāda situācija pie mums ir tikai pateicoties lielākajai apzinīgajai, kuri ievēro ierobežojumus, tautas daļai.
Komentāru rediģēja sālītis - Trešdiena, 29.Jūlijā.2020, 10:04
|
|
| |
Valduha | Datums: Trešdiena, 29.Jūlijā.2020, 09:19 | Komentāri # 459 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) 007, droši vien grib teikt, ka slīkst vairāk, nekā mirst no covid. Es teikšu, ka pagaidām tāda situācija pie mums ir tikai pateicoties lielākajai apzinīgajai, kuri ievēro ierobežojumus, tautas daļai. Skaidrs. Man baigi gribētos dzirdēt, ko Ķīnas vīrusa noliedzējs, pēc izslimošanas, ar neatgriezeniski sapistām plaušām (ja ir izdzīvojis), teiktu par šīs ligas nekaitīgumu. Kā saka - labāk būtu pīpējis, nevis muldējis...
|
|
| | | | | | | | | |
Didzis | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2020, 12:21 | Komentāri # 468 |
Censonis
Komentāri: 86
Balvu ielāde ...
| īsti nesapratu, visas prasības, bet pamatā par personīgo Brīvību un no sākuma visus gribēja sodīt par sejas masku nevalkāšanu.
|
|
| | |
sālītis | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2020, 13:07 | Komentāri # 470 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Jā, es skatos, ka tur ir visādi karogi, tajā skaitā varavīksnes, un man ir skaidrs, ka tur tie protestētāji, kuriem nekas nav labs. Bērnībā, kad pa Tv rādīja "pūstošos imperiālistus" ar tautas demonstrācijām, es mazs būdams jautāju, par ko tad viņi protestē. "Viņiem maize d*rsu plēš!" attrauca mana omamma (lai viņai vieglas smiltis!). Pēc tādas politinformacijas man viss bija skaidrs. Man šķiet, ka šiem te protestētējiem ir tieši šis pats iemesls.
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2020, 13:41 | Komentāri # 471 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| sālītis, ..protesti iet vairākas dienas,bet mūsu medijos tik šorīt parādija..vot redz..cenzūra..demokrātija??ne smakas no tā..pūš eiropas stabulē.. ..francijā,ja kas tas pat notiek..tauta saprot,ka reālie rezultāti tiek fastificēti..kādam tas ir pa kabatai..Pievienots (03.Augustā.2020, 13:52) --------------------------------------------- sālītis, ..pastāsti,vai mums tagad ir info,cik cilvēki ir saslimuši ae ērču encefalītu..laima slimību>??cik vēža gadījumu..cik ar ar gripas komplikācijām..parasti vienmēr rakstīja..tagad info pilnīga nulle..ir tikai covid..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
sālītis | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2020, 14:36 | Komentāri # 472 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| No telefona rakstot nav pārāk viegli salinkot visas statistikas, bet tās ir brīvi pieejamas par visām infekcijas slimībām. Starp citu pats es tagad riju antibiotikas, jo uz kājas parādījās Laima slimības raksturīgais aplis. Tad jau es teikšu, ka Laima slimība arī ir herņa, jo norit bez citiem simptomiem. Bet par Covid varu tikai atkārtoties. Mēs esam izsprukuši pagaidām sveikā tikai pateicoties tam, ka absolūti lielākā tautas daļa ir ievērojuši SPKC prasības un rekomendācijas. Es negribu redzēt un uz savas ādas izjust to, kas notiktu, ja pandēmija sāktu svilt pie mums!
Komentāru rediģēja sālītis - Pirmdiena, 03.Augustā.2020, 20:36
|
|
| |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2020, 14:43 | Komentāri # 473 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) tauta saprot,ka reālie rezultāti tiek fastificēti..kādam tas ir pa kabatai.. Nu ja, masku ražotāju vispasaules kartelim. Kopš izveidošanas viņiem ienākumu nekādu. Tad nu izdomāja COVID-19.
Quote 007 ( ) ..pastāsti,vai mums tagad ir info,cik cilvēki ir saslimuši ae ērču encefalītu..laima slimību>??cik vēža gadījumu..cik ar ar gripas komplikācijām..parasti vienmēr rakstīja..tagad info pilnīga nulle..
Neesi slinks, pameklē pats. Lūk par 2013. gadu: "2013.gadā tika reģistrēti 454 saslimšanas gadījumi ar Laimas slimību, kas ir par 270 gadījumiem mazāk, kā gadu iepriekš. Arī bērnu vidū saslimstība nedaudz mazinājusies no 53 gadījumiem 2011. uz 41 gadījumu 2013.gadā. Šobrīd vēl nav izstrādāta vakcīna pret Laimas slimību un arī pārslimojot, pilnvērtīga imunitāte neveidojas. Ar ērču encefalītu Latvijas iedzīvotāji pēdējo divu gadu laikā ir slimojuši apmēram divas reizes mazāk, kā ar Laimas slimību. 2013.gadā reģistrēti 265 ērču encefalīta saslimšanas gadījumi, kas ir par 111 gadījumiem mazāk, kā 2012.gadā."
Quote Meilis ( ) Starp citu KATRU DIENU pasaulē notiek apmēram 3000 pašnāvību. Katru dienu... Un...?
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|