|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 18.Martā.2020, 15:13 | Komentāri # 28 |
Stāstnieks
Komentāri: 12357
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..šodien parunājos ar profesionālu ārsti,,viss mūžs šai darbā..šitais triperis ir bijis zināms jau aptuveni 15 gadi.. Tu nejauc p_zdu ar plaušām. Zināms ir bijis koronovīruss, bet šis ir koronovīrusa jauns variants (COVID-19), par kuru līdz šim nebija nekādas informācijas. Piemēram, klasiskais gripas vīruss arī mainās katru gadu, bet tam uzreiz izveido pretpoti.
Quote 007 ( ) patreiz ir tā,mes lielākā daļa esam slimi,tas izpaužas kā neliela apaukstēšanās Nē, tas izpaužas kā masveida tualetes papīra iepirkšana.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 19.Martā.2020, 15:51 | Komentāri # 37 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ...nu 'bļin Pievienots (19.Martā.2020, 15:57) --------------------------------------------- ..un šitais kinoāksts no 9,5 nedēļām pa Rīgu vazājas??...Nav kartības Pievienots (19.Martā.2020, 17:33) --------------------------------------------- ..;pat plikas metenes,,,,,,,,,,,,,,,,,tikai gultā apskatīt varēs https://www.apollo.lv/6927982....mam-asv
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 19.Martā.2020, 20:24 | Komentāri # 39 |
Stāstnieks
Komentāri: 12357
Balvu ielāde ...
| Es izturēju līdz pusei. Murgs (manā uztverē). 1. Kad masu saziņas līdzekļos runā par koronovīrusu, ar to nepārprotami domāts COVID-19. Kad runā par gripu, arī nesaka konkrētā gripas vīrusa paveida oficiālo nosaukumu. 2. Visiem, kas nodevuši analīzes, līdz atbildes saņemšanai ir jāievēro stingra karantīna. 3. Atbilde tiek sniegta telefoniski. 3. Pozitīvu analīžu rezultātu, visbiežāk zin jau nākamajā dienā, pēc to paņemšanas. BET, kā minēja speciālisti, ir gadījumi, kad rezultātu, lai būtu pārliecināti par tā pareizību, nākas pārbaudīt vairākas reizes. Process esot sarežģīts.
Bļin, man šie gudrinieki no tautas vidus jau piegriezušies. Iznāk, ka, no speciālistu un preses izpūstas pīles, Itālijā miruši 3000 cilvēku. Brīnums, ka nevienam šajā "sazvērestībā" nav ienācis prātā vainot Lembergu, Šķēli un Šleseru. Man nez kāpēc šķiet, ka tieši viņiem šīs jukas ir izdevīgas...
P.S. Starp citu, nupat nomirusi Juta Strīķe! Jūs domājat, ka tas nav Lemberga pirksts. Nu nezinu. Nez kāpēc prokuratūra šo lietu nav sākusi izmeklēt? Kāpēc nav izveidota Saeimas izmeklēšanas komisija? Es jums saku, pārāk daudziem viņa traucēja! Runāju ar vienu paziņu. Viņš 25 gadus nostrādājis milicijā. Viņš uzreiz pateica, ka lieta nav tīra!!! Arī pazīstama feldčere ar 30 gadu darba stāžu izteica šaubas - tik jaunas sievietes tā vienkārši nemirst! Bet to, ko man paziņoja viens vecs čekists šajā sakarā, es nemaz nedrīkstu publicēt! Galu, galā man ir ģimene!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
007 | Datums: Piektdiena, 20.Martā.2020, 00:40 | Komentāri # 40 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ,,mans nezin,,kā tur ir..kā to vīrusu bendēt...vakr...taupot malku,,māju nekūru.....šodien...itkā silti bij...bet nupat skatos..ārā -2...ustabā+17.......uz vecumu...,,tā vēsi...kautkā vilks līdz rītam///kur tad..te mļa...pa tumsu vēl malku nest...
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | | | | | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 03.Decembrī.2024, 13:24 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 02.Decembrī.2024, 22:31 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Decembrī.2024, 06:32 | Valduha | WW2 | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, zed, Valduha, sālītis, Kalnietis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|