|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | |
nēģis | Datums: Otrdiena, 27.Oktobrī.2020, 19:37 | Komentāri # 676 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Tas i piiizdec,tak lieciet to kovidu mierā.Nu jau te tiešām izklausās pēc pensionāru sarunām,blakus citas lietas vairs neeksistē Ieslēdz tv ,lai ziņas paskatītos,nav vairs nekādi notikumi pasaulē,tikai kovids.Nu tak pasaule jūk prātā.Melnā masa sakatās ziņas un stulbi paliek,tā ir realitāte visapkārt.Mjaaa,man tik jautājums,vai jums nepietiek ar tiem faktiem ko jums tv pasniedz,vai papildus vel jāiztirzā,no tā kaut kā apmierināties? Pievienots (27.Oktobrī.2020, 19:44) --------------------------------------------- Tā jau ir gan,katram savs.
|
|
| | | | | | | |
007 | Datums: Sestdiena, 31.Oktobrī.2020, 21:15 | Komentāri # 683 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ..es kā parasti..pieskrienu pie komja..nu patīk man tās zinas,kas pasaulē palasīt..te bļe kāds mūsejais intelbeņķis rakstija,ka ar šito vīrusu būšot gadi 12 jāsadzīvo...vot gaišreģis....ibio..kur tādas muļķ''ibas var rakstīt??kur tāda pārliecība?? ..mļja..nu jau sanāk gandrīz kā sifiliss,,sens kā pasaule.. ..un vēl..kautkur bij..dienā LV nomirst ap 70 cilvēki no dažādām slimībām..daudz..protams daudz..a no kovida??cik??,,es nenoliedzu..ir kautkāda slimība..vīruss..bet to pārāk traki uztver.Pievienots (01.Novembrī.2020, 10:39) --------------------------------------------- ..nu re..tautas līdzekļi pret vīrusiem..nekas jauns..bet..vajag lietot.. https://tautaruna.nra.lv/rasols....m_zinas
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | | | | | | | | | | | | | | |
007 | Datums: Sestdiena, 21.Novembrī.2020, 22:55 | Komentāri # 698 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| sālītis, ..normāla dzīve sāksies ,kad mēs sāksim nebaidīties no visādiem murgiem.. ..sen gadus izslimoju plaušu karsoni.3 ned slimnīcā...biju pat atslēdzies..varbūt,tas ar bij kovids??spricēja man antibiotikas..izvilka....pret gripām nekad neesmu potējies,un nepotēšos..ar lielāku ,nu ap 38.temperatūru ļoti reti..reizi ap desmit gadi..pat retāk...bet ja ir,,ir smagi..bet nekas..viss ok...ja lemts..tad svecītes iedegs,..nekas nav mūžīgs. ..aizej kādreiz pa kapiem pastaigāt..jauka vieta..palasi gadaskaitļus uz pieminekļiem,un sapratīsi..miruši ir gan jauni,gan veci..
Komentāru rediģēja 007 - Sestdiena, 21.Novembrī.2020, 22:57
|
|
| |
sālītis | Datums: Sestdiena, 21.Novembrī.2020, 23:42 | Komentāri # 699 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote 007 () spricēja man antibiotikas..izvilka... redzi, antibiotikas pret šo vīrusu nepalīdz, tās var palīdzēt tikai vīrusa radīto seku- pneimonijas ārstēšanai. Es gan vairāk piedomāju pie teiciena "sargi sevi pats, tad arī Dievs tevi sargās". Un, ja nebūtu visādu tirliņu kā tai video, kuri aktīvi grib veicināt transmisiju, tad vispār problēmu nebūtu. Paskaties, Ķīna ar visu savu lielo iedzīvotāju blīvumu daudz labāk kontrolē situāciju, nekā mēs te, mūsu pārprastajā demokrātijā. Kas ir "ārkārtas situācija"? Manā skatījumā tādā būtu pieļaujami daudz drastiskāki paņēmieni pret sabiedrības drošības apdraudētājiem! Pacietībai var būt robežas, bet nezinu, vai es varēšu mierīgi palikt malā stāvošs tad, kad redzēšu kādu veikalā provocējam pārdevāju ar kaut kādu ovjedo konvenciju.
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 22.Novembrī.2020, 00:52 | Komentāri # 700 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) redzi, antibiotikas pret šo vīrusu nepalīdz, tās var palīdzēt tikai vīrusa radīto seku- pneimonijas ārstēšanai. ..Tu esi ārsts???kur tādi apgalvojumi?? //ķīnā ir tagad covida vilnis..?? ..nav.. ..pasmiesimies vēlāk..Pievienots (22.Novembrī.2020, 00:55) --------------------------------------------- ..staigāsim maskās..un elposim savu izelpu,kamēr melns gar acīm.. Pievienots (22.Novembrī.2020, 01:03) --------------------------------------------- ..ok..lietosim gāzmaskas..tur tu izelpo savu elpu..ievelc nu maz,,bet citu gaisu..maskā tu elpo to,o izelpo..atver acis..to gaisu ko ievelc..tas iet gar maskas malām..sen pierādīts....maska nav aizsardzības līdzeklis..gāzmaska..jā..ir,bet līdz tam,kamēr filtrs piesārņojas,un tad viņa ir nederīga.Tu katru reizi liec jaunu masku??,jeb to,ko kabatā nēsā neizolētā iepakojumā??..kura vair nav derīga....
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|