|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | |
sālītis | Datums: Otrdiena, 18.Maijā.2021, 08:15 | Komentāri # 1430 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) varēs baudīt visādas mazas brīvībiņas Ārzemju braucieni, koncerti, festivāli? Man tas galīgi nav aktuāli. Man ierobežojumi netraucē tiešā veidā, netiešā tikai, jo tuvākajiem cilvēkiem tie traucē, un tāpēc viņu diskomforts skar arī mani. Mani uztrauc tas, ka mums tik daudz cilvēku apkārt ir bez darba un ienākumiem. Tomēr tur ir gaisma tuneļa galā, jo vismaz mani tuvinieki gandrīz visi ir vai nu pabeiguši vakcināciju, vai arī ir procesā. Kāpēc tad es vakcinējos? Pirmkārt, lai pasargātu sevi no potenciāli smagas saslimšanas, otrkārt, lai liktu savu artavu kolektīvai imunitātei (ir cilvēki, kuri vēlētos vakcinēties, bet medicīniskas indikācijas liedz to viņiem darīt), treškārt, lai pats nepārvērstos par staigājošu bioloģisko ieroci. Palikušas vēl dažas dienas, un es bez jebkāda stresa varēšu iekāpt vilcienā, lai beidzot pavisam mierīgi varētu aizbraukt uz Rīgu pirmo reizi apraudzīt savu nu jau divus mēnešus jauno mazmeitiņu.
Quote rukets ( ) Nāksies meklēt kādu inficētò un lūgt, lai apkrata ar to mēri, ja izdzīvošu automātiski tieku pie izredzētajiem Nezinu, man izskatās, ka Tu esi ar kaut kādām mazohista tieksmēm, ja Tev vajag mēri un ciešanas. Sliktākais, ka Tu padosi to draņķa stafetes kociņu tālāk. Vēl pāris dienas atpakaļ slimības reprodukcijas koeficients bija 1,2, tas nozīmē tikai to, ka Tu pilnīgi garantēti inficē tālāk vairāk par vienu cilvēku. Vai Tev tas ir vajadzīgs? Ko tas vidēji statistiskais cilvēks Tev ļaunu ir izdarījis, ka Tu vēlies viņam mokas? Bet izdzīvot ir tik vienkārši. Vakcinējies, Tev pat neviens neliek par to maksāt!
|
|
| | | |
rukets | Datums: Otrdiena, 18.Maijā.2021, 08:40 | Komentāri # 1433 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Varbūt esmu ar mazohista tieksmēm, no malas jau labāk redzams, bet Tu esi vai nu galīgi naivs, vai ... šis būs rupji, bez tā iztiksim. Tak brīnumfakcīnas izgudrotāji paši deklarē, ka arī fakcinēts cilvēks var saslimt un loģiski arī nodot vīrusu tālāk, kas tā pote cilbēkam visu loģisko domāšanu atņem, lai gan daudziem arī pirms tās ar viņu bija problēmas. Par velti, nē nu šitā vispār bomba, valsts dēļ šīs huiņas ielīdusi parādos no kuriem nemūžam netiks laukā, bet fakcīna ir par velti, ei tu nost, tas tak gadsimta joks. Valsts sponsorēts terorisms un viss, nekas cits tas nav. Visa šī manipulācija ar cilvēkiem, tā tak 5tās klases psiholoģija, tā ir emocionālā šantāža, tas nav un nevar būt pareizi, skaties no kuras puses gribi. Bet lai nu paliek, ne man vajag kādu pārliecināt neko, bet domāt vajag un izskatās ka daudzi domāšanu jau nodevuši citu rokās, diemžēl. Ā un vēl labais, loterija 100 000 0 eiro, ejiet tak ratā, manu nodokļa naudu tērēt lai atbalstītu valsts teroru pret manām cilvēktiesībām, nu tas ir vienkārši prātam neaptverams cinisms.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
sālītis | Datums: Otrdiena, 18.Maijā.2021, 09:06 | Komentāri # 1434 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Tikai neaizmirsti sejas masku uzvilkt.. neaizmirsīšu, un mani tas īpaši arī netraucē
Quote 007 ( ) ..nu gan nolaidi lažu..vakcinētie slimo,protams vieglākā formā,un baciļus ar pārnēsā.. jā, piekrītu, tomēr baciļu pārnēsāšana noteikti ir mazākā mērā nekā tā ir smagi slimiem
Uz ruketa kunga dziļajiem domugraudiem šoreiz pat īpaši necentīšos atbildēt. Es viņam labu vēlu, a viņš mani gandrīz rupji...
|
|
| |
rukets | Datums: Otrdiena, 18.Maijā.2021, 09:22 | Komentāri # 1435 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Sālītis es tak Tev arī labu vēlu, neņem ļaunā, bet Tavs naivums robežojas ar stulbumu Pievienots (18.Maijā.2021, 10:07) ---------------------------------------------
Quote sālītis ( ) Uz ruketa kunga dziļajiem domugraudiem šoreiz pat īpaši necentīšos atbildēt Protams ka necentīsies, jo nav jau argumentu. Kurš tad ir izmērījis, cik var aplipināt cilvēkus fakcinēts slimais un cik nefakcinēts? Neizpētīts vīruss, neizpētīta fakcīna, bet redz kāda dzelžaina pārliecība par savu uzskatu pareizību, pašam smiekli nenāk?
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 18.Maijā.2021, 12:39 | Komentāri # 1436 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) jā, piekrītu, tomēr baciļu pārnēsāšana noteikti ir mazākā mērā nekā tā ir smagi slimiem ..man sievai darba koleģis vakcinētais,,un jau trīs reizes izslimojis..un ne jau baigi viegli..pizģož tās potes..tā ir NAUDA..kāds uzvārās pa krietno..Pievienots (20.Maijā.2021, 12:05) --------------------------------------------- ..dirsā jau ir..gribās augustā uz Minheni aizlidot..riktīgi labu alutiņu padzerties..uz kalniem aizbraukt..bļin..laikam tā inde būs jāļauj špricēt citādi galīgi nekādi tur sanāk..visādi testi,tad mājsēde..nupat mums poliklīnikā ir tās potes ,kur tikai viena jāšpricē..laikam saņemšos
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | |
nēģis | Datums: Ceturtdiena, 20.Maijā.2021, 12:27 | Komentāri # 1438 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Ko jūs te ņematies,loğiski tā ir vairāk vai mazāk vispasaules afēra Te protams es Ruketam vairāk piekrītu,es jau vairāk kā principiāls cilvēks nepotēšu tikai tapēc,ka par velti,kauč man prēmiju par to maksātu.Nu loğiski skaidrs ,ka potētais ar padod tālāk to sūdu,tad kādas vel tur priekšrocības,tas jau lūk galīgi neloğiski.Te var daudz un dikti spriedelēt,bet man šī glupā tëma tracina,reti te paskatos
|
|
| | | | | |
sālītis | Datums: Ceturtdiena, 20.Maijā.2021, 18:38 | Komentāri # 1443 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Jā, pareizi, vajag vēl visādas vakcīnrealitātes saražotās idejas paskatīties. Gatavs zinātniskās fantastikas romāns par šo var sanākt. Redzēju jau FB to videopasaciņu, kur pie vakcinētā pleca magnēts līp klāt. Bet nepārspēts tomēr ir tas, ka nevakcinētajām sievietēm vakcinēto klātbūtnē mēnešreizes nojūk, un sākas asiņošanas. Ar interesi ir jāgaida nākošie murgu ražojumi. Jā, manā šaurajā dzīvoklītī vakcinētais plecs visu laiku atver ledusskapja durvis, kad eju garām. Tas uz vienu pusi ejot, uz otru nē. Nevarēju arī vienā brīdī tikt no mašīnas prom, nu tā pievilka, ka baidījos, ka sānos bukti iespiedīs. Bet par laimi, Sorosa zemē kāds sāka pārstartēt datorus, un tad tajā brīdī mani atlaida. Vismaz tiku mājas vakariņās pie automātiski atvērtā ledusskapja.
|
|
| | |
rukets | Datums: Piektdiena, 21.Maijā.2021, 08:27 | Komentāri # 1445 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) šī glupā tëma tracina,reti te paskatos Tēmai nav ne vainas, uzturam asumu dzīvei, nekā personīga. Sālīškungs tik velk uz antivakceriem, es nepieskaitu sevi pie tādiem, es pats esmu nopietnas slimības tikai dēļ medicīnas sasniegumiem pārdzīvojis, viena pote vairāk mazāk bez razņicas, te runa par kaut ko pavisam citu. Izvēlei ir jābūt, ja izvēle tiek maksimāli apgrūtināta, kā piemēram Ikara gadījumā, tā ir piespiešana, un tad rodas jautājums, kā vārdā un tur tad sākas tā saucamās sazvērestības teorijas. Ja skatās no sava dzīvokļa šaurā redzes leņķa, viss šis baigi briesmīgi izskatās, ja paskatās plašāk, sūds tas viss ir, jāpiekrīt vienā intervijā teiktajam, globālajiem cilvēces izdzīvošanas jautājumu risinājumiem, mēs pat ne tuvu vēl neesam pieskārušies. Nāks lielāki sūdi, šitie piemirsīsies.
|
|
| | | |
Aldis | Datums: Svētdiena, 23.Maijā.2021, 07:18 | Komentāri # 1448 |
Garāmgājējs
Komentāri: 12
Balvu ielāde ...
| Runājot par Rukets sacīto - baigā dilemma. Es 12 gadus braukāju uz Dāniju, sezonas šance, oktobris - decembris, nopelnu ļoti labi, bez Covid potes šogad nevienu nelaidīs iekšā. Ko darīt? Pakāst šanci dēļ pārliecības, nevaru atļauties. Atkal viss atdurās pie naudas. Gana daudz organisms cīnijies ar šķidrām un kūpošām indēm, cerams ar šo arī tiks galā!
|
|
| |
rukets | Datums: Svētdiena, 23.Maijā.2021, 07:28 | Komentāri # 1449 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Aldis ( ) baigā dilemma. Izskatās ka daudz variantu nav, kā pats saki, daudz draņķu jau organisms apēdis, viens vairāk vai mazāk neko cerams nekaitēs. Lai veicas.
Komentāru rediģēja rukets - Svētdiena, 23.Maijā.2021, 07:29
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|