|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | |
rukets | Datums: Otrdiena, 25.Maijā.2021, 16:34 | Komentāri # 1455 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Tad jau viss, tēmu var slēgt ar pasakas vārdiem- un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi, to arī visiem novēlu BET šodien man zvanīja no gestapo(lasi ģimenes ārsts) un prasa, kad tad es skriešot pēc savas laimīgās dzīves atslēgas, nācās kā kādreiz dzirdētajos stāstos par pionieriem, kur daži negribēja stāties, atbildēt ka neesmu vēl gatavs Nosvētīja mani par antivakceri un ko tur, bet varēja saprast, ka cilvēks izmisumā, nav laikam tās potes kam grūst
Kas tas ir un cik tas maksā?
Komentāru rediģēja rukets - Otrdiena, 25.Maijā.2021, 16:36
|
|
| | |
rukets | Datums: Svētdiena, 30.Maijā.2021, 16:13 | Komentāri # 1457 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Kas ta nu tāds klusums šeit Es te pats bik apslimis, temperatūra, nenormālas iesnas un galva kā ar vati piebāzta Pirmā doma protams korona un kā mani oponenti priecāsies par manu misēkli, bet nu nevaru nociesties nepadalījies ar jaunumiem, kaut kas ventilatorā jāiemet, citādāk skatos kašķi jau uz citām tēmām pāriet Ir klāt jaunais paveids, Indija un Uk apvienojuši spēkus, tagad valdīs Vjetnamas hibrīds. Bezgalīgais stāsts turpinās, visiem labu veselību
|
|
| |
sālītis | Datums: Svētdiena, 30.Maijā.2021, 16:55 | Komentāri # 1458 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Pirmā doma protams korona un kā mani oponenti priecāsies par manu misēkli galīgas muļķibas, oponenti vēlas, lai neviens neslimo. Tā tēma ir savu nodzīvojusi. Man un maniem tuviniekiem, draugiem aizsardzība ir, mani vairs maz uztrauc kovids. Laiks visiem ir dots pietiekošs, lai vakcinētos, vēl mazliet ar normālu dzīvi jāpiebremzē tikai to cilvēku dēļ, kuriem vēl vakcinācijas process turpinās. Zinu, ka, piemēram, Ainažos, nav iespēja saņemt poti, tuvākais esot Cēsis, jā protams, tie cilvēki nevar visi izbraukāt uz potēm tik ātri. Droši vien ir vēl citas vietas laukos, kur situācija ir līdzīga. Viņu labā vēl mazliet ir jāpaciešas. Veseļojies, ruket!
|
|
| | | | | | | | | | | | |
rukets | Datums: Trešdiena, 09.Jūnijā.2021, 22:41 | Komentāri # 1470 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Nekādā gadījumā!!! Labi, Tevis dēļ es palieku, Valduha jau gribētu paturēt pēdējo vārdu, nu to prieku nedrīkst viņam sagādāt Karoče, jaunumi uz šo dienu, sieva aiziet pie ārsta ar kovid nesaistītām problēmām, daktere sāk skalot ka vajag potēties, nav ko gaidīt, visi tāpat dabūs potēties, kāpēc ģimenes locekļi nepotējas utt un tā joprojām. Tas ir normāli? Beigās ar visu to ņemšanos neuzraksta vienu nosūtījumu, ko sievai vajadzēja un šī tik mājās to pamanīja. Es protams parunāšu ar viņu, un viņai nepatiks tas ko es teikšu, bet ne par to stāsts. Kā tagad sanāk, ir tikai viena kaite un viss pārējais otrā šķira? Es šito nevaru sagremot, sit tu mani nost
|
|
| |
nazhels | Datums: Ceturtdiena, 10.Jūnijā.2021, 01:35 | Komentāri # 1471 |
Garāmgājējs
Komentāri: 19
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) Tas ir normāli?
Jā, tas ir normāli. Un neko darīt, ka sava stulbuma dēļ ir jācieš.
|
|
| | |
rukets | Datums: Ceturtdiena, 10.Jūnijā.2021, 06:20 | Komentāri # 1473 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Būs jau labi, ko lai dara, tāds laiks Pievienots (10.Jūnijā.2021, 06:34) ---------------------------------------------
Quote rukets ( ) Kareivīgs tipiņš. Kareivīgs, diez vai, vienkārši mums te tā pierasts, savējos atbalstīt, varbūt jūsu pusē savādāk, to es nezinu Fakts ir tāds, ja cilvēks aiziet pie ārsta ar konkrētu problēmu, ģimenes ārstam būtu tā jārisina, nevis jāmasē galva par potēm, bet tas kkā sācis piemirsties viņiem.Pievienots (10.Jūnijā.2021, 07:04) ---------------------------------------------
Quote nazhels ( ) sava stulbuma dēļ ir jācieš. To tu no pieredzes?
|
|
| | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|