|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | |
sālītis | Datums: Pirmdiena, 13.Jūlijā.2020, 11:33 | Komentāri # 405 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis () Nu re, Voldiņš vēl joprojām tic pasakām. Es arī ticu, un man ir arī attāls radinieks nomiris tieši no šā. Bērniem ārzemēs Dānijā un Holandē mājās blakus dzīvokļu kaimiņi izslimoja smagā formā, īstenībā vienā gadījumā rezultāts zināms nav, jo aiz sienas klepus dienām un naktīm ildzis kādu nedēļu, bet tad apklusis... Nez kāpēc dažās valstīs, kur tai lietai piegāja vieglu roku, tagad ir baigās auzas. Un Latvijā paldies būtu jāsaka lielākajai tautas daļai, kuri neļauj izplatīties zarazai. Vēstures mācībās daudz lasām par visādām tumsonīgām izdarībām viduslaiku mēru laikos, un izbrīna tas, ka reizēm šodienas ļaudis var būt tādi paši.
Komentāru rediģēja sālītis - Pirmdiena, 13.Jūlijā.2020, 11:51
|
|
| | | | | | | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 14.Jūlijā.2020, 16:21 | Komentāri # 412 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Un ja vajag ļoti aizkustinošu, bezmaz traģisku rakstu par cīņu ar plaušu karsoni (ptu... tagad jāraksta COVID 19), tad es varu no personīgās pieredzes tādu uzrakstīt kā par mata tiesu no nāves izglābos. Ja es būtu dzēris tikai kaut kādas zāļu tējas tad diez vai tagad te staigātu...
Nu re, tad jau Tu esi potenciālajā riska grupā. To es saku nopietni - izslimota smaga plaušu karsoņa forma, norāda uz organisma mazspēju pretoties šāda tipa infekcijām. Mans vecākais brālis, kurš pīpēja no 8. klases, un bija visai ekscentrisks cilvēks, ārstus pasūtīja dirst, un no šīs ligas izārstējās ar zāļu tējām. Tiesa, nezinu, vai tās bija zāļu tējas, kas viņu glāba. Vienkārši organisms bija gana stiprs. Tiesa, tagad viņš ir zem zemes, bet ne saistībā ar plaušām...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 14.Jūlijā.2020, 16:54 | Komentāri # 413 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) izslimota smaga plaušu karsoņa forma ..par šito runājot...man bija..sen..toreiz man laikam bij ap 30..ibio..mājā nogulēju ar 38 temp..dienas trīs..tad sakāpa uz 42..karoč pilns medicinas dzīvsudraba termometrs..ielika slimnīcā..rentgena ārsts man labs draugs..paskatijās..un teica..viss vienos melnos pleķos..vāirāk,kā divas ned.slimnīcā nomocijos..bija pat bezfilma..kad izlaida..gāju lēnītēm mājā..man nav tālu no slimnīcas..ap 1km..bet..pa ceļam,trepes kalnā,pie estrādes..dad nu tajā kalnā kāpu laikam ap stundu..bij jāpasēž..tik smagi man nekad mūžā nav bijis..Pievienots (14.Jūlijā.2020, 16:56) --------------------------------------------- ..aa..un piebilde..toreiz atmetu pīpot uz gadiem laikam trīs..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Otrdiena, 14.Jūlijā.2020, 16:55
|
|
| |
Meilis | Datums: Otrdiena, 14.Jūlijā.2020, 17:02 | Komentāri # 414 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Nu re, tad jau Tu esi potenciālajā riska grupā. Bet protams - lielāks covida pārnēsātājs par mani Latvijā diez vai atradīsies...
Quote 007 ( ) rentgena ārsts man labs draugs..paskatijās..un teica..viss vienos melnos pleķos.. Nu jā, tumšs indivīds. Tādu tikai elle var pieņemt. P.S. Re kur mēs jau 2 potenciāli Covid upuri, tikai diemžēl tas bija citos gados. Mūsdienās patreiz, es domāju, ka tādu nav mazums, kuru pieskaitīt Covidam kuru nē, tas jau dakteru kabinetā lemjams.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 15.Jūlijā.2020, 03:54 | Komentāri # 418 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..speciāl-teksts Voldiņam..ir ko aizdomāties... Nesapratu, par ko man jāaizdomājas?
Quote Meilis ( ) Bet protams - lielāks covida pārnēsātājs par mani Latvijā diez vai atradīsies... Nē, riska grupa ir tie, kuriem to draņķi labāk nesaķert.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|