|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | |
sālītis | Datums: Otrdiena, 04.Augustā.2020, 17:07 | Komentāri # 478 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Saprotu un uztveru Viļa viedokli. Bet mans jautājums par to, kā interesēs, tad feikā pandēmija būtu, tā arī joprojām nav atbildēts. Masku un piekariņu ražotājus neņemsim vērā, to īpatsvars pasaules ekonomikā arī uzskatāms par tuvinātu nullei. Un kamēr es neredzu iemeslu, ka pandēmija būtu ar patiesu nozīmi un savtīgu jēgu kāda konkrēta grupējuma interesēs, es ticu, ka tā tomēr pasaulē ir, un jādara viss iespējamais, lai to slāpētu.
|
|
| | | | |
Meilis | Datums: Otrdiena, 04.Augustā.2020, 18:08 | Komentāri # 482 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Un kamēr es neredzu iemeslu, ka pandēmija būtu ar patiesu nozīmi un savtīgu jēgu kāda konkrēta grupējuma interesēs, es ticu, ka tā tomēr pasaulē ir, Es domāju ka daudziem, arī man, tas nodarbina prātu. Senlaikos ļoti labi saprotama bija tautu pārvaldīšanas sistēma. Nebija ne TV ne interneta un to saziņu ar tautu veica BAZNĪCAS. Neviena valstiska struktūra nevarēja pastāvēt bez starpnieka - baznīcas. Jebkuras valsts pārvalde tikai caur baznīcu varēja tautai nodot ''svarīgāko informāciju''. To iztēlojos apm. tā - ja nemaksāsiet labprātīgi meslus un nodevas valdībai (neaizmirstot arī 10 tiesu baznīcai), tad nevarēsim Jūs aizstāvēt no agresīvajiem iebrucējiem. Tagad baznīcu ēra krietni zaudējusi savu varu, bet kas ir TAS kas nāks vietā? Es arī nezinu. Var labi sajust kā tagad daudzu valstu (izņemot Baltkrieviju, Zviedriju, Brazīliju un varbūt vēl kādu piemirsu) masu mēdiji ''danco pēc kāda stabules'' ... un tā ir liela vara, kas var nopirkt gandrīz visus mēdijus.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
Valduha | Datums: Otrdiena, 04.Augustā.2020, 18:16 | Komentāri # 483 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Saprotu un uztveru Viļa viedokli. Bet mans jautājums par to, kā interesēs, tad feikā pandēmija būtu, tā arī joprojām nav atbildēts. Masku un piekariņu ražotājus neņemsim vērā, to īpatsvars pasaules ekonomikā arī uzskatāms par tuvinātu nullei. Un kamēr es neredzu iemeslu, ka pandēmija būtu ar patiesu nozīmi un savtīgu jēgu kāda konkrēta grupējuma interesēs, es ticu, ka tā tomēr pasaulē ir, un jādara viss iespējamais, lai to slāpētu. Sālītis, nelauzi velti galvu. Ir vienkārši virkne cilvēku, kas uzskata, ka zeme ir plakana. Tā vienkārši ir. Ar to jāsamierinās. Zemes ģeometriju viņu viedoklis neietekmēs.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2020, 08:28 | Komentāri # 485 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Var labi sajust kā tagad daudzu valstu (izņemot Baltkrieviju, Zviedriju, Brazīliju un varbūt vēl kādu piemirsu) masu mēdiji ''danco pēc kāda stabules'' ... un tā ir liela vara, kas var nopirkt gandrīz visus mēdijus. Tu aizmirsi piebilst Ziemeļkoreju... Brazīlija - lai arī novēloti, bet ir pieņemti visai stingri mēri pandēmijas ierobežošanai. Zviedrija - te ir cits stāsts. Pēc Zviedrijas likumiem, valdība nevar izsludināt ārkārtas stāvokli. Tā var izsludināt tikai un vienīgi kara stāvokli. Šajā situācijā lēmumu pieņem galvenais infektologs. Viņš oficiāli paziņoja, ka, ja būtu zinājis sekas, tad lēmums būtu pavisam savādāks. Baltkrievija - bez vārdiem. Tā ir unikāla tauta, kurai Ķīnas vīruss nekaitē. Bet clvēki pastiprināti mirst no plaušu karsoņa... Problēma ir tā, ka imunitāte izveidojas vien 8% izslimojušo. Vienīgais izņēmums ir Maskava, kur pēc mēra Sobjaņina paziņojuma, 60% maskaviešu jau esot imunitāte...
|
|
| | |
sālītis | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2020, 08:49 | Komentāri # 487 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis () Var labi sajust kā tagad daudzu valstu (izņemot Baltkrieviju, Zviedriju, Brazīliju un varbūt vēl kādu piemirsu) Jā, Baltkrievijā ir ļoti liela preses brīvība. Baķkas pagalma brīvība.
Quote Meilis () un tā ir liela vara, kas var nopirkt gandrīz visus mēdijus. Ja ir liels, tad jābūt manāmam, mazu var nesaskatīt. Liels var slēpties kā grib, bet tomēr lielu nevar nepamanīt, sevišķi, ja to grib saskatīt daudzi. Kas tad tā īsti ir par varu un, galvenais, kādi tad būtu tās ieguvumi no pandēmijas? Čipošana? Ir jau dzrdēts tas, ka analīzes ņemot katram galvā caur degunu tuvu pie smadzenēm iestādot čipu.
|
|
| | | |
Meilis | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2020, 09:04 | Komentāri # 490 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tu aizmirsi piebilst Ziemeļkoreju... Brazīlija - lai arī novēloti, bet ir pieņemti visai stingri mēri pandēmijas ierobežošanai. Zviedrija - te ir cits stāsts. Pēc Zviedrijas likumiem, valdība nevar izsludināt ārkārtas stāvokli. Tā var izsludināt tikai un vienīgi kara stāvokli. Šajā situācijā lēmumu pieņem galvenais infektologs. Viņš oficiāli paziņoja, ka, ja būtu zinājis sekas, tad lēmums būtu pavisam savādāks. Baltkrievija - bez vārdiem. Tā ir unikāla tauta, kurai Ķīnas vīruss nekaitē. Bet clvēki pastiprināti mirst no plaušu karsoņa... Problēma ir tā, ka imunitāte izveidojas vien 8% izslimojušo. Vienīgais izņēmums ir Maskava, kur pēc mēra Sobjaņina paziņojuma, 60% maskaviešu jau esot imunitāte... Un Tu vari pamatot, ka tā ir patiesība, ko lasi visiem pieejamās ziņās?? Tad jau jātic arī visam, ko baznīcās sludina.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
sālītis | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2020, 09:32 | Komentāri # 491 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis () Un Tu vari pamatot, ka tā ir patiesība, ko lasi visiem pieejamās ziņās?? Tad jau jātic arī visam, ko baznīcās sludina. Es domāju, ka visas svarīgās ziņas ir jāvērtē kritiski. Tas nozīmē to, ka jāmēģina lietu saskatīt no visām pusēm. Kā to darīt? Palasīt no dažādiem avotiem par vienu un to pašu tēmu, palasīt komentārus, analizēt argumentus. Un mēģināt saprast iemeslus kāpēc? Es pandēmijas esamībai vairāk ticu vairāk tāpēc, ka noliedzējvalstīs skaidri iezīmējas un parādās tās sekas. Protams, pats bijis tur neesmu, bet negribētos gan domāt, ka mēdiji visos gadījumos rupji melo. Netieši pierādījumi apstiprina ziņu patiesumu. Par baznīcu runājot, es domāju, ka tā tomēr cilvēkiem sakārto pamatvērtības, un esmu laimīgs dzīvot sabiedrībā, kur baznīca tiek cienīta. Es pats esmu grēcinieks, jo nepildu daudzas lietas, kas būtu pildāmas, bet savos sirds dziļumos kaut kam augstākam ticu gan kaut vai tāpēc vien, ka viss nekad ar zinātnes līdzekļiem līdz galam izpētīts netiks.
Komentāru rediģēja sālītis - Trešdiena, 05.Augustā.2020, 09:40
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2020, 22:04 | Komentāri # 494 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Un Tu vari pamatot, ka tā ir patiesība, ko lasi visiem pieejamās ziņās?? Tad jau jātic arī visam, ko baznīcās sludina. Redz, ja visiem pieejamās ziņās, 10 infektologi apgalvo, ka Ķīnas vīruss ir bīstams, bat "godājamais" dakteris Apinis stāsta, ka tā ir figņa, tad manī rodas vēlme ticēt tiem 10 infektologiem. Un kāds ir pamatojums ticēt dakterim Apinim? Vai tiešām visas pasaules valdības (izņemot Baltkrieviju un Ziemeļkoreju) ir korumpētas no "masku un testu ražotāju mafijas"? Vai man jātic, ka zeme ir plakana, ja daži, prātu izkūkojuši, īpatņi to sludina? Kāds tam visam sakars ar baznīcu, nesapratu.
Quote Meilis ( ) Tieši tā! Pieiet visam ar skaidru un loģisku prātu un meklēt likumsakarības, lai rastos objektīvs secinājums. Nu tad tā arī dari. Un Tu sapratīsi, ka zeme nav plakana...
|
|
| | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|