|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | |
nazhels | Datums: Otrdiena, 06.Oktobrī.2020, 19:57 | Komentāri # 576 |
Garāmgājējs
Komentāri: 19
Balvu ielāde ...
| Meiļa kungs tic, ka zeme ir plakana un Bils Geitss ar 5G starojumu vēlas iznīcināt Latviju.
|
|
| | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 07.Oktobrī.2020, 09:03 | Komentāri # 578 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Ticu tikai loģiskiem izskaidrojumiem.
Tā nav loģika, bet demagoģija. Ja es zinu, ka smēķētāju vidū ir vislielākais procents plaušu vēža slimnieku, ir skaidrs, ka smēķēšana izraisa plaušu vēzi. Bet tajā pat laikā, es varu apgalvot, ka smēķēšana nostiprina organisma spējas pretoties gripai, sirdstriekai, infarktam un citām ligām, jo vienīgi plaušu vēzis spēj uzveikt smēķētāja organismu.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 07.Oktobrī.2020, 19:38 | Komentāri # 581 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Aigars ( ) Bezsimptomu slimība un to var neuzrādīt testos - pēc šādas definīcijas visi ir slimi un nevar pat pierādīt pretējo!
Quote Meilis ( ) Tieši tā, precīzi manas domas.
Te nu jūs kļūdāties. Testi uzrāda arī bezsimtomu slimību. Lielākie sūdi ir faktā, ka Ķīnā, Indijā un Krievijā ir konstatēti fakti par otrreizēju saslimšanu. Pie kam otrreizēja saslimšana izrādās smagāka. Tas liek domāt, ka imunitāte saglabājas vien uz pusgadu.
Quote Aigars ( ) Voldiņš laikam pats tic, ka zeme ir kantaina, jo tas ir viņa iecienītākais uzbrauciens, ja ti kai kāds nepiekrīt viņa viedoklim.
Plakanās zemes iteorija ir kā piemērs tam, ka eksistē indivīdi, kuri ir gatavi noliegt acīmredzamo. Man nav vēlēšanās viņus pārliecināt, jo globāli viņu pārliecība neko nemaina.
|
|
| | | | |
Maris | Datums: Ceturtdiena, 08.Oktobrī.2020, 08:21 | Komentāri # 585 |
Vietējais guru
Komentāri: 121
Balvu ielāde ...
| Humoram: tvnet
|
|
| | | | | |
nazhels | Datums: Ceturtdiena, 08.Oktobrī.2020, 17:20 | Komentāri # 590 |
Garāmgājējs
Komentāri: 19
Balvu ielāde ...
| jā, plānprātiņu te netrūkst
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 08.Oktobrī.2020, 17:22 | Komentāri # 591 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Ir ir Voldiņ! Tu droši vien domā, ka tā balstās uz 3 vaļiem. Bet nē, Indijas dižgari sen jau ir pierādījuši ka nav plakana, bet pusapaļa un uz 3 ziloņiem, bet tikai nestāsti nevienam... Manuprāt, Indijas dižgari ir kļūdījušies. Ķīnas vīruss vai nu ir, vai nav! Tāpatās zeme vai nu ir plakana vai nav. Šitie starpposmi man nav pieņemami... Redz, senie indieši neko nezināja par Austrāliju un Jaunzēlandi. Tāpēc viņiem šķita, ka tur apakšā nekā nav. Teorija, ka mēs esam uz pusapaļas zemes, bet austrāļi uz plakanas neiztur kritiku. Pat Kuks, kuģojot uz Austrāliju, nepiemin zemes kanti. Tā, ka būs vien plakana... Turklāt, no pusapaļas zemes, visam ūdenim vajadzētu notecēt izplatījumā, bet tas tak tā nenotiek! Tātad tomēr plakana.
|
|
| | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 08.Oktobrī.2020, 18:56 | Komentāri # 593 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ..ok//herņa//ta herņa.. //tagad jāliek maskas sab.trasp....izņēmums..tie kas kirdik..ar galvu nedraudzējas....un bērni līdz 13 g..ok ..un ko lai saka tie kam ir astma???..man ar viņa ir..mantojumā no vectēva..un tēta..es max varu ar masku nu..pusstundu...tad paliek riktīgi sūdīgi.. ...par visu šo...valsts likumi bastās uz ko????????...uz civillikumu,,un uz krimin[allikumu...šitie visi dalbajobu saeimas izdotie...piediršu... ..jebal es visu šito .. Valdis teica.meita strādā G-ezerā....man tur paziņu daudz..smejās..Pievienots (08.Oktobrī.2020, 19:11) --------------------------------------------- ..un kas attiecas uz dakteri APINI...visu cieņu viņam..ārsts ar lielo burtu...mana sieva..anestēzijas māsa.G-ezerā operācijās pie viena galda ir strādājusi...tas ir ārsts..nu kā lai saka riktīgs specss..
//unn viņa texti..coronal.maskas..tas ir tas pat kā drāšu žogs pret mušām...precīzi teikts.. ///mums jau tagad nav ne masalu,,ne šarlaka,,ne tuberkolozes.....
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 09.Oktobrī.2020, 08:53 | Komentāri # 595 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) Valdis teica.meita strādā G-ezerā....man tur paziņu daudz..smejās.. Mana meita nesmejas, viņa glābj dzīvības...
Quote 007 ( ) ..un kas attiecas uz dakteri APINI...visu cieņu viņam..ārsts ar lielo burtu...mana sieva..anestēzijas māsa.G-ezerā operācijās pie viena galda ir strādājusi...tas ir ārsts..nu kā lai saka riktīgs specss.. Bet viņš nav infektologs.
Quote 007 ( ) unn viņa texti..coronal.maskas..tas ir tas pat kā drāšu žogs pret mušām...precīzi teikts.. Maskas domātas nevis lai Tu nesaslimtu, bet gan lai Tu, ja esi inficēts, neaplipinātu citus. Šajā jomā tās darbojas perfekti.
Quote 007 ( ) mums jau tagad nav ne masalu,,ne šarlaka,,ne tuberkolozes... Redz, ja sākas karš, tad jautājums par bezdarbnieku pabalstiem aiziet otrā plānā.
Quote Aigars ( ) Bet tas ir ok, tāpat gribās visu brandžu satikt un rokas paspiest. Tu jau mūs vairākus gadus ignorē. Pat pie Nēģa, kur bija reāla vimbu cope, Tu neieradies. Laikam jau neesam gana smalki...
Quote nazhels ( ) jā, plānprātiņu te netrūkst Nepiekritīšu. Plānprātiņu te nav. Ir cilvēki, kuriem vienkārši patīk oponēt. Ja mūsu valsts vadītāji un infektologi apgalvotu, ka Ķīnas vīrus ir huiņa, tad viņi ar putām uz lūpām apgalvotu, ka tas ir bīstams, un valsts vadītājus nosauktu par Ķīnas stipendiātiem. Ar to vienkārši jāsamierinās. Nekādu lielo ļaunumu jau viņi nenodara. Varbūt viens - otrs "ticīgais" nomirs, bet globālu problēmu šie viedokļi nerada. Paldies dievam, dzīvojam brīvā valstī, kurā katram ir tiesības uz savu viedokli.
|
|
| | |
Aigars | Datums: Piektdiena, 09.Oktobrī.2020, 09:47 | Komentāri # 597 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Savu plakano zemi visur iepīs Par salidojumiem - diemžēl nekādu iespēju nebija tikt uz iepriekšējiem Par vīrusu. Nu pārāk daudz tur visādu neštimmēšanu. Bez 5g, Geitsa un čipēšanas. Kaut vai sākot ar to, ka tas radies Ķīnā. Kāpēc saslimstības nepieaug Baltkrievijā, Vācijas mītiņos un visdrīzāk nepieaugs arī pēc Rīgas maratona. Kāpēc maskas vajag transportā, bet nevajag veikalā un miljons kāpēc, kas arī liek uz to visu skatīties ar piesardzību. Naudas summas ap to visu ar milzīgas grozās. Bet nav tā, ka visi tagad sprāgst nost, pilnas slimnīcas ar cilvēkiem utt. Tā, ka tā nav oponēšana oponēšanas pēc. Nekur citur arī savu viedokli publiski nepaužu un nebļauju, ka kas tā par figņi. Plakanai zemei netivu, Gobzema fans ar neesmu. Bet viss šitais baltiem diegiem šūts izskatās. Tas ir mans viedoklis, ko atļaujos paust šaurā draugu lokā. Plus tā visa zombēšana un iebiedēšana un tjipa, cilvēki atslābuši, vajag stiprāk tos spiest un pakļaut. Tas viss kaut kā ņi aļo. Vairāk arī par šo tēmu neizteikšos. Apnika un katra pārliecību tas nemainīs. Valduha tikai turpinās šūt klāt savu plakano zemi :Lai forša piektdiena visiem!
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 09.Oktobrī.2020, 10:16 | Komentāri # 598 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Aigars ( ) Kāpēc saslimstības nepieaug Baltkrievijā, Nu neesi naivs, ja Baķka teica, ka Baltkrievijā vīrusa nav, tad viņa tur nav. Tas ir tāpat kā Krievijā, kur cilvēki masveidā mirst no plaušu karsoņa, bet ne no Ķīnas vīrusa. Pat ārstiem, kuri strādā ar šiem slimniekiem, un paši saslimst, lai nebūtu jāmaksā kompensācija, citi ārsti "konstatē" vienkāršu plaušu karsoni.
Quote Aigars ( ) Kāpēc maskas vajag transportā, bet nevajag veikalā Veikalā Tu uzturies īsu brīdi un nepārtraukti kusties. Autobusā jāsēž uz vietas ilgāku laiku. Lūk pamatojums.
Quote Aigars ( ) Bet nav tā, ka visi tagad sprāgst nost, pilnas slimnīcas ar cilvēkiem utt. Kā to lai ņem. Pasaulē pāri par 1 mlj. jau apkrituši. Krievijā atkal slimnīcas pilnas. Redzēs, kāda ir Latvijas slimnīcu kapacitāte. Jāsaprot, ka COVID-19 ārstēšana ir specifiska. To var veikt vien speciāli sagatavots medpersonāls. Nevar slimnieku aizvest uz Ludzas slimnīcu, un teikt - ārstējiet. Nedod dievs, Tev nonākt Ludzas slimnīcā ar smagu, vai vidēji smagu Ķīnas vīrusa saslimstību. Tur tā ārstēšana tiešām būs "baltiem diegiem" šujama...
Quote Aigars ( ) Plus tā visa zombēšana un iebiedēšana un tjipa, cilvēki atslābuši, vajag stiprāk tos spiest un pakļaut. Visādā ziņā es nekādu zombēšanu neizjūtu. Normāla iedzīvotāju informēšana par pasākumiem, kā izvairīties no inficēšanās.
|
|
| |
Meilis | Datums: Piektdiena, 09.Oktobrī.2020, 11:54 | Komentāri # 599 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Kā to lai ņem. Pasaulē pāri par 1 mlj. jau apkrituši. Jā, tieši tāds pats cipars kā no gripas komplikācijām.
Quote Valduha ( ) Nu neesi naivs, ja Baķka teica, ka Baltkrievijā vīrusa nav, tad viņa tur nav. Tas ir tāpat kā Krievijā, kur cilvēki masveidā mirst no plaušu karsoņa, bet ne no Ķīnas vīrusa. Pat ārstiem, kuri strādā ar šiem slimniekiem, un paši saslimst, lai nebūtu jāmaksā kompensācija, citi ārsti "konstatē" vienkāršu plaušu karsoni. Pēc SPKC datiem ''Maksimāla gripas intensitāte šajā sezonā reģistrēta 2019.gada pirmspēdējā nedēļā, kad saslimstība sasniedza 310,5 gadījumus uz 100 000 iedzīvotājiem.'' Tātad Latvijā pagājušajā decembrī bijuši vismaz 62 000 gripas slimnieku, no kuriem lielai daļai (zinu arī tieši Madonā vienu ģimeni un Rīgā), kuriem tā pārgāja uz pneimoniju. BET tajā laikā to neviens vēl nesauca par Covid 19, jo neko nezināja vēl par Ķīnas notikumiem. Par corona vīrusu Krievijā 2017. gadā rakstu kaut kur iepriekš biju ielicis. Es saprotu ka Voldiņam ir savas acu klapes, un viņš redz un lasa tikai to, kam pats grib ticēt. Bet, ja tas tiešām ir plaušu karsonis un pneimonija? Tas ir atkarīgs tikai no dažiem cilvēkiem SPKC centros, kuri var manipulēt ar datiem pēc vajadzības. Secinājums - Viss galu galā atkarīgs no personiskās ticības. Musulmaņi nekad nesapratīs kristiešus pat dzīvojot blakus...
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|