|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | |
Aigars | Datums: Piektdiena, 09.Oktobrī.2020, 16:24 | Komentāri # 602 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Baltkrievija ta Baltkrievija, bet kā ar citām valstīm? Vācijā visi tie protesti nepalielināja saslimušo skaitu! Nekādi ierobežojumi to neietekmē, tas iet savu gaitu, neatkarīgi no valstu ierobežojumiem. Un ar oficiālajiem cipariem un statistiku var viegli manipulēt, jo informācija taču ir ticama, ja to pasniedz oficiālajās ziņās. Nav jau tikai Latvijā tāds Aigars un Meilis, kam viss šis škiet dīvaini. Tādu ir pilns visā pasaulē un arvien vairāk cilvēkiem tas viss sāk palikt aizdomīgi. Par to sāk runāt arvien vairāk un vairāk. Daudziem sāk palikt neticami kas tas par bezsimptomu vīrusu, kuru var piešūt katram. Tajā pašā Vācijā pat ārsti tak apvienojās kaut kādā organizācijā, kas velk ārā dienas gaismā visādus pierādījumus, ka tā ir labi iestudēta afēra. Iepirkumi uz covid 19 testiem jau pirms paša vīrusa parādīšanās. Sakritība? Kurš pelnīs uz to, ja parādīsies "pote" pret šo "sērgu" un tā tik noteikta, kā obligāta, lai ceļot ārpus valsts? Baisi daudz neskaidru jautājumu un oficiālās atbildes nepārliecinošas. Par maskām - pameklē goglē, ko mūsu pašu Dumpis teica pavasarī par maskām sabiedriskajā transportā. Tieši necitēšu - bet doma, ka tas neko nedod. Plus reku daudziem komplikācijas no tā uzpurņa. Visbeidzot, es nepastāvu uz savu viedokli kā vienīgo pareizo, bet tās ir manas domas, ar kurām te padalos un oficiālā versija izskatās ļoti caurumaina, bet statistiku var grozīt kā vajag. Man no reāliem paziņām, diviem ir it kā bijis šis vīruss, bet no nekas briesmīgs šiem nebija. Pāris dienas pasāpēja kakls, pakrekšķināja un vienu dienu bija neliela tempratūra. Bīstama ir arī saaukstēšanās, neba tāpēc visi jāspundē mājās. Darbā sanāk parunāt ar dažādiem cilvēkiem un ir izteikti divās grupās visi sadalījušies, vieni kas to uzskata par teātra izrādi, otri tic visam, ko saka oficiālajās ziņās. Un tas nav atkarīgs no cilvēka izglītības, ieņemamā amata, vai "kastas". Ir tādi un tādi visādos līmeņos un es labprāt uzklausu abus, man ir pat interesanti visu šo pavērot. Tagad gan lieku šai tēmai treknu punktu un skatīsimies, kā tas viss attīstīsies! Lai labas brīvdienas!
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 09.Oktobrī.2020, 18:47 | Komentāri # 605 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote Aigars ( ) Par maskām - pameklē goglē, ko mūsu pašu Dumpis teica pavasarī par maskām sabiedriskajā transportā. Tieši necitēšu - bet doma, ka tas neko nedod. Plus reku daudziem komplikācijas no tā uzpurņa. Dumpis tieši to arī uzsvēra, ka parastās maskas nepasargā cilvēku no inficēšanās. Bet tās krietni samazina iespēju vīrusa pārnēsātājam inficēt citus.
Quote Aigars ( ) Darbā sanāk parunāt ar dažādiem cilvēkiem un ir izteikti divās grupās visi sadalījušies, vieni kas to uzskata par teātra izrādi, otri tic visam, ko saka oficiālajās ziņās. Un tas nav atkarīgs no cilvēka izglītības, ieņemamā amata, vai "kastas". Ir tādi un tādi visādos līmeņos un es labprāt uzklausu abus, man ir pat interesanti visu šo pavērot. Es personīgi neko savā ikdienas dzīvē neesmu mainījis. Vienīgi ievēroju ieteikumu veikalā dezinficēt rokas un pie kases ievērot distanci. Ja būtu jābrauc ar autobusu, uzliktu arī masku. Nesaskatu tajā nekādas problēmas. Tēlot garīgi slimu, vai plēst kreklu uz krūtīm, un visiem skaidrot savas tiesības, netaisos. Tas nav tā vērts. Negribētu būt par avotu man nepazīstama cilvēka veselības problēmām. Noliegt acīmredzamo nevaru. Sazvērestību teorijām vispasaules apmērā nekad neesmu ticējis, un, visdrīzāk arī, ka neticēšu. Lēmumus par ierobežojumiem vai neierobežojumiem pieņem valdība un speciālisti. Man tie var patikt, var nepatikt, bet valdība ir tautas ievēlēta, un speciālistu viedokli argumentēti apšaubīt nevaru, jo šajā sfērā manas zināšanas ir niecīgas. Tā arī dzīvoju bez liekiem kreņķiem. Tikai šad tad uzjautrinos par plakanās zemes sludinātājiem.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | | | | | | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 14.Oktobrī.2020, 09:38 | Komentāri # 620 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Man prieks par tavu paklausību. Es joprojām ceru, ka man masku tikai pēc nāves būs iespējams uzlikt... Man tā nav problēma. Kā jau iepriekš minēju, ja tādas ir prasības, tad es tās respektēšu. Maskas uzlikšana lielveikalā, manu pašcieņu neietekmēs. Es cienu cilvēkus, kas atrodas manā tuvumā, un kuriem var rasties nepatika, pret to, ka es ignorēju šīs prasības.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|