|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | | | | | | | | | |
Meilis | Datums: Ceturtdiena, 15.Oktobrī.2020, 12:52 | Komentāri # 635 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Tur jau tie sūdi ir, ka slimība arī var noritēt bez simptomiem Nesmīdini mani... Tātad tu uzskati, ka visi cilvēki var būt slimi ar koronu?
Quote nēģis ( ) Pagajušonedeļ man kaimiņienei draudzenei pienāca e pasts par covid 19 pozitīva.Vel nedeļu iepriekš šī bij pieteikusies rindā uz pārbaudi,bet gaidot garo rindu,nesagaidīja un atmeta ar roku.Pēc dažām dienām tad nu viņai paziņoja,ka esot pozitīvs covid19. Otrs zināmais gadijums bij mēnesi atpakaļ pļāpājot frizētavā ar feizierīti.Viņai draudzenei tēvs nomira no vēža cilvēks gados.Slēdzienā tuviniekiem lika parakstīties,ka nāves iemesls covid19. Tieši tā, jo vairāk es dzirdu no līdzcilvēkiem līdzīgus gadījumus, jo pārliecinātāks jūtos gan es gan tie, kas ar to paši saskārušies.
Es nojaušu, ka Voldiņš arī šo ārstu https://www.fuellmich.com/dr-reiner-fuellmich/ sasaistīs ar žīdu masoniem
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 15.Oktobrī.2020, 22:11 | Komentāri # 637 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Nekādā gadījumā. Tagad es esmu ticis skaidrībā, ka pie vainas ir nevis žīdu masoni, bet gan kāds blēdīgs vācu infektologs. Apčakarējis visu pasauli...
Quote nēģis ( ) Otrs zināmais gadijums bij mēnesi atpakaļ pļāpājot frizētavā ar feizierīti.Viņai draudzenei tēvs nomira no vēža cilvēks gados.Slēdzienā tuviniekiem lika parakstīties,ka nāves iemesls covid19. Frizierītei fantāzija strādā. Kāds tuviniekiem sakars ar nāves cēloni? Esi dzirdējis, ka nāves cēlonis jāparaksta tuviniekiem?
Quote nēģis ( ) Par vīrusa pastāvēšanu gan nešaubos,bet kā jums šķiet statistikas ticamība? Tu gribi teikt, ka visas pasaules ārsti ir sazvērējušies. Nu varbūt izņemot Baltkrievijas un Krievijas. Par Krieviju īpašs stāsts. Mirstība no vīrusa salīdzinoši zema, bet tajā pasā laikā, šā gada pirmajos 9 mēnešos kopējā mirstība valstī pieaugusi par 100 000!!! Un tas ir pie apstākļiem, kad lielajās pilsētās 3 mēnešus visi tupēja mājās. Tātad samazinājās sadzīves negadījumi, autoavārijas, negadījumi darbā. Paši krievi uzskata, ka kādi 30 000 varētu būt miruši no citām vainām (laikā neveiktas operācijas, slimnīcu slēgšanas utt.), bet savi 70 000 ir slēptie COVID-19 upuri. Ja tos pieskaita oficiāli atzītajiem 23 491, tad saņemam reālu ciparu - ap 100 000 mirušo uz 1 354 163 slimajiem. Kā vairumā Eiropas valstu. Es jau rakstīju, ka vasarā Jekaterinburgas žurnālisti veica interesantu eksperimentu. Cauru diennakti dežūrēja pie vienas no COVID slimnīcas morga. Pa diennakti tajā nogādāja 4 līķus. Tādas slimnīcas Jekaterinburgā (kurās ārstē tikai un vienīgi Ķīnas vīrusa upurus), ja atmiņa neviļ ir 4. Tad nu nākamajā dienā pēc oficiālajiem datiem no COVID visā četrās miruši 2 cilvēki. Tā viņi tur skaita, jo Putins tak paziņoja, ka kovids ir uzveikts, un var rīkot parādi!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | | | |
Meilis | Datums: Svētdiena, 18.Oktobrī.2020, 11:26 | Komentāri # 647 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Un tas pēc infektologu uzskatiem ir bīstamāks par daudzajiem gripas vīrusiem. Šajā teikumā Voldiņ tomēr vārdu ''infektologu'', vajadzēja likt pēdiņās... Jo liela daļa viņu runā farmācijas kompāniju vārdā. Ja mūsu, jau nodzīvotajā mūžā, gripas vīrusiem joprojām nav efektīvas potes, tad pēc Ivara Kalviņa teiktā arī man radās skaidrība kāpēc. Visi RNS vīrusi nemitīgi mainās un to ražošanas un efektivitātes reklamēšana ir tikai cilvēku mānīšana. Joprojām ar gripu vīrusiem katru gadu, piedevām ar visām ''potēm'', mirst vismaz 100 000 000 cilvēku pasaulē un tagad tikpat būs arī no koronvīrusiem. Un neviens nevarēs no tā izvairīties ne ar maskām ne bez maskām. Turpinam dzīvot veselīgu dzīves veidu un būs lielāka varbūtība, ka mums paveiksies... Esam sadzīvojuši ar gripām, sadzīvosim arī ar visiem 270 koronvīrusa paveidiem.
|
|
| |
Valduha | Datums: Svētdiena, 18.Oktobrī.2020, 12:43 | Komentāri # 648 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) un tagad tikpat būs arī no koronvīrusiem. Un neviens nevarēs no tā izvairīties ne ar maskām ne bez maskām. Turpinam dzīvot veselīgu dzīves veidu un būs lielāka varbūtība, ka mums paveiksies... Pilnīgi piekrītu! Par topošajām pretkovid potēm vēl daudz neskaidrību. Arvien vairāk apstiprinātu gadījumu par otrreizēju saslimšanu pēc pusgada. Nu ir pirmais oficiālais nāves gadījums otrreizējās saslimšanas rezultātā. Domāju, ka pie kaut cik pilnvērtīgas dzīves varēsim atgriezties vien nākamajā gadā, kad būs iegūta pieredze un zināšanas slimības ārstēšanā. Nu jau ārsti ir gudrāki, un nonākuši pie secinājuma, ka tie paši mākslīgās elpināšanas aparāti atsevišķos gadījumos ir kontrproduktīvi, un izraisa pacienta nāvi. Dzīvosim - redzēsim. Esmu pieaudzis vīrietis, kurš gana iztrakojies jaunībā. Jūtos pašpietiekams, tāpēc nav ne vēlmes, ne iemesla apkārtējiem pierādīt, ka esmu "gudrāks" par visiem. Tāpēc arī turpmāk, ja prasīs, uzlikšu masku.
P.S. Šodien gan ieskrēju MAXIMā pēc smēķiem, bet masku biju aizmirsis mašīnā. Atpakaļ negāju, jo tur cigaretes tirgo pie stenda ārpus rindas, un pašā veikalā nemaz nav jāiet...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Meilis | Datums: Svētdiena, 18.Oktobrī.2020, 13:15 | Komentāri # 649 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Šodien gan ieskrēju MAXIMā pēc smēķiem, bet masku biju aizmirsis mašīnā. Atpakaļ negāju, jo tur cigaretes tirgo pie stenda ārpus rindas, un pašā veikalā nemaz nav jāiet... Tas labi, ka mums atskaities par saviem ''grēkiem''
Quote Valduha ( ) Arvien vairāk apstiprinātu gadījumu par otrreizēju saslimšanu pēc pusgada. Nu ir pirmais oficiālais nāves gadījums otrreizējās saslimšanas rezultātā. Nu re, tas tikai apstiprina Ivara Kalviņa teikto par potes bezjēdzību gan pret gripuām gan koronvīrusiem. Rakstīšu turpmāk daudzskaitlī, tāpēc ka tāpat nav svarīgi, kurš no 270 koronvīrusa tipiem šodien ārā ir elpojams...
|
|
| |
sālītis | Datums: Pirmdiena, 19.Oktobrī.2020, 09:21 | Komentāri # 650 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Zinu, kāds mani varbūt par stulbu sauks. Lai! Bet mani veikalā ieejot un redzot visus cilvēkus maskās, lepnuma sajūta paņem. Es domās viņam katram redzu klāt Latvijas karodziņu. Ir tā labā un laikam jau vajadzīgā sajūta, ka cīnāmies ar kopīgu ienaidnieku. Mani pārņem laba sajūta, un škiet, ka vairāk mīlu savus līdzcilvēkus. Jā, daudzus aiz maskas vairs nepazīsti, bet daudzus no jauna iepazīsti ar acu kontaktu, kas tagad ir daudz vairāk. Kaut kā tā...
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|