|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | |
rukets | Datums: Svētdiena, 20.Jūnijā.2021, 19:27 | Komentāri # 1526 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tā pat, kā nav Ķīnas vīrusa, nav efektīvu pošu, un Ziemassvētku vecīša Jūsu ieraksts satur daļēji nepatiesu informācija, lūdzu apmeklējiet oficiālo kovid mājaslapu un vakarā obligāti noskatieties Panorāmu
Kas tas ir un cik tas maksā?
Komentāru rediģēja rukets - Svētdiena, 20.Jūnijā.2021, 19:28
|
|
| | | | | | | |
007 | Datums: Pirmdiena, 28.Jūnijā.2021, 19:55 | Komentāri # 1533 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Man prasīja, kādu vēlos. Teicu - ar kādu durs, tādu arī pieņemšu ..ta d jau Tev pohuj..lai dur kaut benzīnu Pievienots (28.Jūnijā.2021, 19:57) ---------------------------------------------
Quote sālītis ( ) Faizers ir labāks par džonsonu. Jaudīgāks čips, tālāk wifi zōna velk. Večiem arī potenci uzlabo ..Tu saki??..bet vai Tu zināji,lai tas ko teici piepildās..pipuka galā krietns pīrsings jāliek..lai šis uz pleca pusi augšup ceļās
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
Kalnietis | Datums: Pirmdiena, 28.Jūnijā.2021, 21:18 | Komentāri # 1534 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Es gandrīz parakstījos sapotēties, bet Madonā bomžu poti nepiedāvā. Mirkļa vājumu pārvarēju, turpināšu audzināt raksturu.
|
|
| | | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 30.Jūnijā.2021, 13:12 | Komentāri # 1539 |
Stāstnieks
Komentāri: 12301
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) A man tagad par šo ir pilnīgs relax, esmu jau pāris reizes veikalos ienesies pavisam piemirstot par masku. Jācar, ka drīzumā vakcinētajiem maskas vairs nevajadzēs likt. Galu galā, priekš kam tad tas bār kodiņš telefonā ir? Tā vis nebūs. Tu vari būt inficējies, bet, pateicoties potei, nesaslimt. Tomēr, nepotēto Ruketu, Tu aplipināsi.
Quote rukets ( ) Es arī iešu vakcinēties.... kad elle aizsals, cirvja kātam saplauks lapas un pūcei uzziedēs aste, līdz tam ar Dievpalīgu Tikai sargies no Sālīša, kuram tagad viss ir pofig...
Quote Kašātajs ( ) Voldiņ es tevi neatpazīst. Kur palicis tavs komunisma gars? Kapēc esi izdomājis potēties ar buržuju potēm. Es tavā vietā pieprasītu SPUTŅIKU V. Redz, pēdējo reizi potēts tiku vēl tālajā 1991. gadā pret stinguma krampjiem. Toreiz ar motorzāģi sazāģēju roku... Neesmu "pretpotists". Mans organisms ir gana stiprs (pats domāju, ka pateicoties, regulārai alus lietošanai ). Ar ērču encefalītu slimnīcā pavadīju 3 dienas. Tad teicu, ka man pietiek - eju mājās. Parakstījos par to, ka labprātīgi atstāju slimnīcu. Par cik šitai zarazai vajadzīga pūļa imunitāte, tad biju nodomājis ieguldīt arī savu artavu. Gribēju sagaidīt rudeni, kad uz poti nevajadzēs gaidīt ilgi. Izrādījās, ka jau tagad, vietējos miestos to var saņamt pēs pāris dienām. Par SPUTŅIK V, runājot, bija Eiropas Zāļu Aģentūras komisija aizbraukusi uz vienu no šīs vakcīnas ražotnēm. Pēc tā, ko viņi tur ieraudzīja, verdikts bija viennozīmīgs - šī vakcīna nekad netiks apstiprināta Eiropas Savienībā! Potēties, vai nepotēties, ir katra paša izvēle. Man nebūs problēmu paspiest roku kā vieniem, tā otriem.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | | | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|