|
Ziedo vietnes attīstībai!
Koronovīruss Latvijā.
| | | |
rukets | Datums: Trešdiena, 09.Februārī.2022, 23:30 | Komentāri # 1627 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Pārslimots ir pārslimots, izmanto priekšrocības un turpini graut sistēmu, ir jāizmanto visi ieroči pret šiem noziedzniekiem Pievienots (10.Februārī.2022, 13:45) --------------------------------------------- No aizvadītajā diennaktī reģistrētajiem nāves gadījumiem divi cilvēki miruši vecumā no 50 līdz 59 gadiem, seši - vecumā no 70 līdz 79 gadiem, viens - vecumā no 90 līdz 99 gadiem.
Trešdien dzīvību zaudējuši četri nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši cilvēki, piecas vakcinētas personas.
Par saslimušajiem tur sen vairs nav ko runāt, tur vakcinētie stabilā vadībā.
Ja es būtu sev to žļurgu ielaidis, es pēc šādas statistikas parādīšanās justos piesmiets
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | | |
nēģis | Datums: Piektdiena, 11.Februārī.2022, 21:46 | Komentāri # 1631 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Nu ko,man arī kovidiesnas klāt.Ja man kāds jautātu kā jūtos,atbildētu Levita vārdiem:,,Ļoti labi jūtos,es nejūtu neko" Pievienots (11.Februārī.2022, 21:54) --------------------------------------------- Patiesībā jau nav tā ,ka nejūtu neko,tādas iesniņas jau ir,bet ne trakas.Jūtos kā mazliet apaukstējies. Ja man prasītu kas trakāks,gripa vai šis,tad es teiktu,ka šis ir bērnudārzs.Esmu slimojis ar gripu un tas bij diez gan nopietni. Bet es tagad saprotu tos,kas dikti sabijās un gāja potēties,tie ir tie ,kas baidās no gripas un pret to potejās.
|
|
| | | | | | |
nēģis | Datums: Svētdiena, 13.Februārī.2022, 18:56 | Komentāri # 1637 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| https://jauns.lv/raksts....r-sites Šī statistika priekš Sālīša un Valduhas Bet tā piebilde beigās laba,tipa nebaidieties,ka viens otrs mēdz atstiepties ik pa laiciņam,tāpat vakcinēšanās palīdz labāk pārslimot Ja godīgi mēs ar sievu baidamies,ka nākotnē savekcinētie bērni-potenciālie znoti nebūs tīri,tas ir ar šo mēslu sapotēts,kas var veicināt nevēlamas veselības problēmas.Jā te es runaju par tiem ,kam tàs tagd jau sākušās.Man divi labi pazīstami ap 60 gadīgi personāži tagad,pec 3šās vakcīnas cīnās ar tādām veselības kaitēm,kādas nav pieredzētas un pat sapņos nerādijās lidz šim.Tad nu ir tā,ka man ar patīk pazoboties un saku viņiem,lai iet tak pec kompensācijām. Bet pašās beigās varu piebilst,kā Rukets teica,man žēl vakcinēto,jo viņi ir tiešām totāli piesmieti,lai gan paši to noliedz aiz savas aklās pārliecìbas.Pievienots (13.Februārī.2022, 19:13) --------------------------------------------- Te vel piemetināšu,ka ne visi palikuši akli joprojām un acis dažiem gan atvērās. Runāju par savu māsu un vīru viņas,kā arī bēniem,kuri pērn atbrauca ciemos vasarā un pārliecināi vakcinatori,mums toreiz izveidojās asas diskusijas tieši ar māsas vīru. Tad bij jaungada svinībās ciemos un man par pārsteigumu tonis pa šo laiku,pa šo tēmu bij mainijies Savukārt punktu pielika,ka mēnesi atpakaļ viņi visi saslima un,nu jau mēnesi viņa škrobīga sēž mājās,jo simptomi ik pa laikam un neļauj viņai vel atgriezties darbā.Turklāt slimoja viņi smagākā formā kā mana ğimene,tad nu tas pielika punktu viņu ticībai-par vakcīnas efektīvumu. Tad nu vakar pazvaniju,un protams nedaudz pazobojos pa to, nu ne jau ļauni ,un viņi negribīgi,bet tomēr atzina sakāvi.
|
|
| |
rukets | Datums: Svētdiena, 13.Februārī.2022, 20:48 | Komentāri # 1638 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) viņi negribīgi,bet tomēr atzina sakāvi Nevaram viņus galīgi norakstīt, varbūt vēl noderēs. Lai gan tagad skaitās Bigfarmas īpašums, jo modificēti ar to suslu, tomēr tie kas izbaudījuši šīs brīnumdziras "labumus" būs mūsu pusē, kad pamiers beigsies, jo ir pilnīgi skaidrs, ka šis bija tikai ģenerālmēģinājums pirms īstās izrādes.
|
|
| |
sālītis | Datums: Pirmdiena, 14.Februārī.2022, 09:58 | Komentāri # 1639 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2317
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Man divi labi pazīstami ap 60 gadīgi personāži tagad,pec 3šās vakcīnas cīnās ar tādām veselības kaitēm,kādas nav pieredzētas un pat sapņos nerādijās lidz šim. Ļoti normāli- līdz ar vecumu dažādas kaites parādās. Vai tad pirms covid pandēmijas nebija tāpat? Poti neviens ražotājs nav stādījis priekšā kā nemirstības līdzekli. Man tāda bēdīga ziņa visiem: neviens nepaliks mūžīgi dzīvs. Quote nēģis ( ) man žēl vakcinēto,jo viņi ir tiešām totāli piesmieti es tā nejūtos. Līdz šim brīdim neesmu slimojis ar covid, un paldies par to vakcīnai! Jā, Astras un Johnson vakcīnas, par ko Tavs ieliktais raksts liecina, izskatās, ka būs ar mazāku efektivitāti par MNRS vakcīnām. Quote nēģis ( ) Ja godīgi mēs ar sievu baidamies,ka nākotnē savekcinētie bērni-potenciālie znoti nebūs tīri Hmm, problēma jums nopietna, noteikti pierakstiet un atzīmējiet jauniešus, par kuriem skaidri zināms, ka ir vakcinējušies. Nu varbūt ar laiku atradīsies kāds hakeris gudrinieks, kurš spēs e-veselības datus iegūt, tad jau ideāli varēsiet pēc paša svarīgākā argumenta savu nākamos znotus zortēt!
|
|
| | | | | |
Aigars | Datums: Ceturtdiena, 17.Februārī.2022, 11:21 | Komentāri # 1644 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Aplamību šajā covid laikā nav trūcis un netrūkst joprojām. Ticība vakcīnai nav bijusi un visticamāk nebūs, bet darba maiņas dēļ nopotējos. Nekādas blaknes neesmu jutis, bet trešo balstsvakcīnu tiešām negribu taisīt, jo daudziem pazīstamiem pēc tās ir uz ilgu laiku hrenova palicis. Pagājuša gada aprīļa beigās arī izslimoju to zarazu. Kad vēl omikrona nebija. Hvz kas par paveidu bija. Bet uz 6dienām nolika gultā diezgan kapitāli. Nespēks kubā, temperatūra lec uz augšu. Oža pazuda daļēji, kaulus lauza labi, bet uz elpceļiem par laimi nekas naizgāja. 7.diena bija kā tāda poha, bet 8.jā viss kā ar nazi nogriezās un pazuda. Lai gan joprojām palikuši kaut kādi dīvaiņi, staipīgi puņķi pēc pārslimošanas. Ar gripu nekad nebiju slimojis, tāpēc salīdzināt nevaru. Bet forši nebija. Pie kam aplaidu toreiz abus seņčus, kuriem gāja krietni grūtāk. Sencis tika uz pekām pēc divām nedēļām, bet muterītei tas prasīja gandrīz mēnesi. Nogurums palicis joprojām. Rezumē tam visam šāds - otro reizi slimot negribētos, bet šīm potēm īsti ticības arī nav un tas viss sviests, kas notiek apkārt ir vnk psc! P.S. Ārstējos ar čajiem, medu, ķiploku, C Un D vitamīnu. Un brīžos, kad temperatūra cēlās pāri 39, tad dzēru paracetamolu.
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| |
rukets | Datums: Ceturtdiena, 17.Februārī.2022, 14:15 | Komentāri # 1645 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Ja potējies pēc pārslimošanas, tad veselības dēļ pilnīgi lieki, jo nu jau pietiek pierādījumu, ka dabīgā imunitāte pēc pārslimošanas un pēc tam ar vai bez vakcīnas ier identiska, nezinu gan kas tur vēl bija jāpierāda, tas pat man muļķim bija skaidrs. Darba dēļ daudzi sapotējās, tur nav ko pārmest, katram savs funktieris un ēst vajag. Durt vēl balstvakcīnu būtu krievu rulete, neredzu tam pilnīgi nekāda pamatojuma, ņemot vērā ka omikrons, jeb koronas light versija apiet vakcīnas un efekta nekāda. Ļoti iesaku čagu padzert, ja vēl saglabājušās kādas komplikācijas, savedīsi organismu kārtībā, pārbaudīts Pievienots (20.Februārī.2022, 09:34) --------------------------------------------- Kovidhistēriķiem bija pavisam drūms vaigs, jo pamazām sākās viņu svētnīcu jeb lielpotnīcu aizvēršana. “Iedzīvotāju interese par vakcināciju mazinās. Nav potējamo, visi nošpricēti!” rokas nožēlā plātīja krietnā vakcinācijas Eva. Bēdīgs apkārt klīda arī veselīgais pianists Pavļuts, kurš Levitāna balsī pieļāva, ka būsterprasība pakalpojumu saņemšanai tā arī nestāsies spēkā, jo tās termiņš no 15. februāra bija pārlikts uz 1. martu, pēc tam - uz 1. aprīli, bet no turienes jau līdz atzīmei “nekad” vairs nebija tālu. Lai kaut nedaudz sevi un sev līdzīgi domājošos iepriecinātu, Pavļuts atgādināja, ka rudenī varētu sākties jauns koviduzliesmojuma kovidvilnis ar jaunu un vēl pamatīgi samutētāku alfas, deltas un omikrona variantu. “Eu, nopietni?” cerīgi pārvaicāja Kariņpaps. “Un tad es atkal varēšu visus aicināt vakcinēties, vakcinēties un vakcinēties, ja?”
|
|
| | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 23.Novembrī.2024, 09:19 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 22:27 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 22.Novembrī.2024, 20:41 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: Valduha, sālītis, Kalnietis, ArtursA, norby73
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|