sena dzirnavu vieta[vakar]- bijusi paliela saimniecība.18.gs jau darbojās.vieta super upītes stāvkrasts. Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
silā uzgāju jau otro gareno akmens krāvumu-visi akmeņi palieli ,kā izlasīti. atstāju vēlākai izpētei šitam akmeņi gan nogāzušies un tas krāvums vairāk zemē ieaudzis. garums 6-8m.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
šodien ar ralfu 149 bijām pīckot-švaki jau gāja, bet man kautkā md arī bija nejauši paņēmies līdzi-laikam kopā ar makšķerēm tur blakus ir viena vieta makten interesanta. trakos brikšņos uzgaāju lielu plakanu akmeni[ ieslīpu kā galdu] apkārt tam aplī ir bijuši arī palieli akmeņi[kur sēdēt]. tādu neskartu līdzīgu vietu redzēju pagājušo ruden. tas jau ko izsaka .vai ne. turpat blakus ar md [cik nu zāle un krūmi atļāva] pacēlu zvārgulīti- iztīriju no zemes un izrādās šamējam vēl iekšā lodīte-un šis skan arī. turpināšu vēl meklēt tādas vietas -rudenī būs darba lauks. ralfs meditē. Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
JĀ RĪT ES SLĀŠU UZ CITU PUSI -IR AIZDOMAS KA TUR ARĪ KAS INTERESANTS TIKS IERAUDZĪTS -JĀVEIDO FONDU BĀZE RUDENIM Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Vanags! man tagad ir iestājies vizuālās izpētes periods .nav jēgas tādos krūmos un zālē kautko nopietni rakt.Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.