Zāģi un zāģēšana
|
|
|
|
TiiFs | Datums: Svētdiena, 15.Martā.2015, 12:58 | Komentāri # 28 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote Mednieks ( ) uzskatu ka profesionāli strādājot vienīgā izvēle ir Husqarna (Stihl laikam vairs nerullē)...
Īstenībā tas laikam tāds pats jautājums,kā kas bija pirmais, Vista vai Ola Mūsu pusē pārsvarā visi mežstrādnieki ir jau no Husenēm uz Stihl pārgājuši.
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| |
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 16.Martā.2015, 08:49 | Komentāri # 29 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote TiiFs ( ) Mūsu pusē pārsvarā visi mežstrādnieki ir jau no Husenēm uz Stihl pārgājuši pārāk nesekoju līdzi šai tendencei... nemaz nebrīnos ka kaut kas mainījies p.s. es neesmu pret stihl
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Martā.2015, 10:00 | Komentāri # 32 |
Balvu ielāde ...
| BMW jau pēc noklusējuma ir sūds
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Otrdiena, 17.Martā.2015, 14:34 | Komentāri # 35 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) BMW jau pēc noklusējuma ir sūds ...nu tak...tautas tulkojumā...bavārijas mēslu vabole... ..bett..ja par auto...tad Minhenes bemberi ir labi.. ..kas attiecas uz motorzāģi..Stihl..laBS,,BET...NIANSE..LV neder,,un tik tāpēc,ka Latvijā ir ziemas ar palsenu sniegu..gaisa filtru pierauj,,un kirdik...nerūc maita...bet citādi...Stihl ir lobs..
|
|
| |
|
Masters | Datums: Sestdiena, 21.Martā.2015, 22:09 | Komentāri # 37 |
Observators
Komentāri: 79
Balvu ielāde ...
| Es mājas vajadzībām, malkas zāģēšanai nopirku MTD zāģi. Tagad maksā ap 100eir. Pec 2 gadu darba noluzu bāciņā caurulīte kas sūc degvielu uz karburātoru, bet pašam izdevās salabot. Pie mīnusiem var minēt ka diezgan liels bendzina patēriņš. Vel man ir MTD darza frēze. Tai nekādi defekti nav bijuši, iet kā traks.
|
|
| |
Gollums | Datums: Svētdiena, 22.Martā.2015, 21:52 | Komentāri # 38 |
Balvu ielāde ...
| Jau daudzus gadus apakļām,tikko parādījās pārdošanā,nopirku HUSKUVĀRNU 345 - STRĀDĀTS ĻOTI DAUDZ,BIJUŠAS NELIELAS,NENOZĪMĪGAS ĶIBELES - BET CITTĀDI,JOPROJĀM PIĻĪ KĀ TRAKS.
Komentāru rediģēja Gollums - Svētdiena, 22.Martā.2015, 21:53
|
|
| |