Darbnīca
|
|
zvengelis57 | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 10:11 | Komentāri # 51 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| Sijaajamais labaak ir taisit no plastmasas, nevis no aluminija! jo kad iegrabjam smilti , uzreiz varam nolaist gar spoli, tadejadi parliecinoties vai objekts ir sijaa! nevis veltigi sijaat entas reizes Pievienots (31.Janvāris.2011, 12:08) --------------------------------------------- par tiem spoles aizsargiem, jeb ceholiem utt, man sieva strada slimnica dabuju paris tas bahilas, kas jamauc uz kajam kad iet pie kada uz slimnicu, baigi labi pieklaujas spolei! ,.. ., .varbut kadam iepatikas! Pievienots (01.Februāris.2011, 10:11) --------------------------------------------- kaut ko tadu tik youtube atradisi
|
|
| |
|
zvengelis57 | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 10:44 | Komentāri # 53 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| vienigais variants ir taisit dznskruves tipa sukni, bet ar tadiem apgriezieniem var saskadet smukas mantas!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
zorro99 | Datums: Sestdiena, 24.Martā.2012, 23:15 | Komentāri # 61 |
Censonis
Komentāri: 91
Balvu ielāde ...
| PAstāstiet man lūdzu, par spoles aizsārdzību Ace garet 250. tas tik tiešām nepieciešams? spolei vairāk kaitē mitrums vai švīkas uz tā?
|
|
| |
|
zorro99 | Datums: Sestdiena, 24.Martā.2012, 23:49 | Komentāri # 63 |
Censonis
Komentāri: 91
Balvu ielāde ...
| paldies, sapratu. vajadzēs sākt domāt!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 06.Jūnijā.2012, 00:14 | Komentāri # 70 |
Balvu ielāde ...
| ...nu ko... ...ja nav orginal spoles aizsarga,,tad ņem 2-komponentu epoksīda līmi..un pārejais ir tehnisks jautājums... ..,,,bet iesaku pirkt orģinālo aizsardz... ...ja ne...tad epoksīds,,,bet....jālīmē ir klāt plastmasa...var piemeklēt no siļķu kārbām,un pielāgot.... ..pats elementārākais...aptin ar izolentu...kalpo labi...//
|
|
| |
|
|
|
Shtein | Datums: Pirmdiena, 17.Jūnijā.2013, 20:42 | Komentāri # 74 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Quote (KurmisV) Minelab tirgotāji teica ka spoles principā nelabojot.Tik cik garantija.
Cik esmu dzirdējis tad lētāk esot nopirkt jaunu nevis taisīt.... Bet var jau mēģināt pats lodēt. kas zin varbūt sanāk
|
|
| |
|