Metāldetektoru tirdzniecība
|
|
sancho76 | Datums: Pirmdiena, 27.Jūlijā.2009, 22:00 | Komentāri # 1 |
Klaidonis
Komentāri: 3215
Balvu ielāde ...
| Metāldetektoru un to piederumu tirzniecība un serviss Oficiālais Minelab dīleris Latvijā. Pieejams tikai lietotājiem Oficiālais Minelab, Garrett, Fisher, XP, Whites, Bounty Hunter и Teknetics dīleris Igaunijā Cenas krietni lētkas kā Latvijas oficiālajam dīlerim Pieejams tikai lietotājiem
Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !
Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
|
|
| |
|
modrisabikis | Datums: Pirmdiena, 27.Jūlijā.2009, 22:00 | Komentāri # 3 |
kolekcionārs
Komentāri: 641
Balvu ielāde ...
| SIA „DAL” ir jauns uzņēmums, kurš vēlas piedāvāt Latvijas, kā arī Eiropas tirgum labus, kvalitatīvus, uz jaunām tehnoloģijām bāzētus metāla detektorus. Šī uzņēmuma īpašnieki, Dainis Liepa un Dainis Vulfs, ir augstas klases kvalificēti speciālisti, kuri labi pārzina metāla detektoru veidus, īpašības un to funkcionalitāti. Pieejams tikai lietotājiem
Mo
Komentāru rediģēja modrisabikis - Svētdiena, 26.Jūlijā.2009, 17:13
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 20:30 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| ...labas atlaides..un normāls pārdevējs Kristaps vārdā..pazīstams čoms man.. Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
Jānis | Datums: Svētdiena, 20.Februārī.2011, 21:52 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| A,es Minelabā tikko,kā nesen iepirkos! Baigi labais veikaliņš,cenas ar biedējošas,bet vienmēr var visu sarunāt! Saņēmu labas atlaides un arī dāvaniņas! Esmu neisakāmi laimīgs.
|
|
| |
|
korespondents | Datums: Otrdiena, 29.Martā.2011, 09:56 | Komentāri # 7 |
Garāmgājējs
Komentāri: 2
Balvu ielāde ...
| Labrīt, kolēgas. Atvainojiet, vēlējos lūgt jūsu padomu. Esmu "jauniņais", un nolēmu iegādāt savu pirmo MD. Kā jums šķiet, vai X-Terra 505 ir laba, un galvenais, adekvāta pirmā MD izvēle? Vai varbūt "piemest" Ls 100 un paņemt nākošo - X-Terra 705? Jautāsiet kādiem nolūkiem? Pamatinterese WWII, resp. melnais metāls. Iepriekš pateicos par padomiem.
|
|
| |
|
korespondents | Datums: Otrdiena, 29.Martā.2011, 11:20 | Komentāri # 9 |
Garāmgājējs
Komentāri: 2
Balvu ielāde ...
| Paldies par padomu. Vēl kādi ierosinājumi, ieteikumi. Kam pievērst uzmanību? Varbūt par summu Ls 450 skatīties vēl kādu citu modeli, ražotāju?
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 29.Martā.2011, 12:57 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Griežaties šajā adresē..leišu firma Skaineta..viss normās robežās,un labas cenas..nav jēgas pārmaksāt .. Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |