Labprāt nopirktu.
|
|
devil112 | Datums: Trešdiena, 02.Septembrī.2015, 18:17 | Komentāri # 1 |
Laipotājs
Komentāri: 30
Balvu ielāde ...
| Sveiki velētos uzzināt kādu metāla detektoru labāk pirkt jauniesācējam?
Vienmēr gatavs
|
|
| |
Ketu | Datums: Trešdiena, 02.Septembrī.2015, 19:53 | Komentāri # 2 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Lētu jo rokot 90% būs draza - alus pudeļu korķi, naglas, konservu bundžas, cigarešu folija utt. var gadīties, ka vēlme rakt var noplakt un tad nebūs jānožēlo ieguldītie līdzekļi. Normāls iesācēju aparāts ar kuru staigā arī pieredzējuši meklētāji - garrett ace 250.
...
|
|
| |
devil112 | Datums: Trešdiena, 02.Septembrī.2015, 20:32 | Komentāri # 3 |
Laipotājs
Komentāri: 30
Balvu ielāde ...
| Ketu, Paldies par info
Vienmēr gatavs
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 08:26 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| Quote Kurmiic ( ) Kurmīc neko citu nav mēģinājis
Divdomīgs teksts
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 08:57 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| ..čau.. ..domāju ga Garet ace ir noies etaps..tajācenu kategorijā ir labāks aparāts..Teknetics EuroTek PRO ..ja gribās ta ūdeni ar pamangalēties,tad gana labs Fisher F22
...bet terka,,jā,tas ir labais...riktīgs kaujas zirgs..
|
|
| |
Ketu | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 09:01 | Komentāri # 14 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Es sāku ar Ace 350, nekāda vaina. dziļumā monētas redz labi. Ace 250 ar DD spoli daudz neatšķirsies no Ace 350. Ir bijis arī terra 705 - nepatika. Nesaku ka slikts aparāts, bet vienkārši nepatika. Dziļumā monētu ace 350 pacēla labāk, tā ir mana pieredze.
...
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 09:10 | Komentāri # 15 |
Balvu ielāde ...
| Ja terka nepatīka, tad laikam pa gudru aparāts bijis. Es sāku ar terku un turpinu ar to joprojām. Kariņam ideāls
|
|
| |
nēģis | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 09:14 | Komentāri # 16 |
Zemgales rakaris
Komentāri: 2863
Balvu ielāde ...
| Quote Ketu ( ) Dziļumā monētu ace 350 pacēla labāk, tā ir mana pieredze nu nevareetu gan taa buut,ir testeets.Iesaku uzreiz lietotu terku pirkt,loti labs darba zirgs,saliidzinot ar eisiku kam nepatiik mitrums un ir cimperliigs ,terka ir krietni pārāka.Pievienots (03.Septembris.2015, 09:14) ---------------------------------------------
Quote 007 ( ) domāju ga Garet ace ir noies etaps piekriitu par 100%,laiki iet uz prieksu un tajaa cenas kategorijaa var dabuut jau krietni labaaku
|
|
| |
Ketu | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 09:39 | Komentāri # 17 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Quote piekriitu par 100%,laiki iet uz prieksu un tajaa cenas kategorijaa var dabuut jau krietni labaaku Kādi vēl neskaitot 007 minēto Teknetics EuroTek PRO. Zinu ka Minelabam ir iznācis GO find 60, bet cik viņš labs nezinu.
...
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 09:49 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Quote Ketu ( ) GO find 60, bet cik viņš labs nezinu ...stangas konstrukcija vāja,spoles nav maināmas..
|
|
| |
Ketu | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 10:26 | Komentāri # 19 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Quote Ja terka nepatīka, tad laikam pa gudru aparāts bijis. Diezvai, biju jau viņu diezgan izkodis. Karu speciāli neroku, bet ja uzduros kautkam, tad paroku.
...
|
|
| |
Aigars | Datums: Ceturtdiena, 03.Septembrī.2015, 15:01 | Komentāri # 20 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Man bija kādreiz Garret Ace 250tais laikam. Nezinu, man likās ērts un vienkāršs. Atradumi dižie gan nekādi nebija, jo pārsvarā jau tik pludmali ķemmēju, bet reku Spridzeklis ar tādu pašu savā laikā ļoti labus atradumus bija salasījis. Pašlaik esmu bez, bet uz nākamo sezonu kāreiz atkal plānoju kādu iegādāties, bet ne no "gudrā" un dārgā gala. Tādu aparātu kā Sancho un Nēģim, man toč nevajag. Runājošais tarkšķis Nāks tuvāk, tad izdomāšu, bet eisiks man tīri labi patikās
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| |
|
rusij77 | Datums: Otrdiena, 15.Septembrī.2015, 14:02 | Komentāri # 22 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| DEUS-u ņem, es staigāju, nu nekāda vaina Ja bez muldēšanas, tad sākumā ar asjku sāku staigāt (ACE 250), bet ja pavisam nopietni, pa lēto nopērc kādu lietotu, vai paprasi kādam rakarim uz dieniņu pastaigāt, tad jau nojēgsi, vai gribās ar detektoru savu laiku vadīt.
|
|
| |
Doktors | Datums: Otrdiena, 15.Septembrī.2015, 18:48 | Komentāri # 23 |
Censonis
Komentāri: 88
Balvu ielāde ...
| Lai izvēlētos, kādu aparātu pirkt!... Pilnīga japāņu mamma. Jo vairāk buros pa forumiem, jo mazāka saprašana, kādu izvēlēties. Pievienots (15.Septembris.2015, 18:48) --------------------------------------------- Staigāju ar spridzekļa eisiku, tāds giblijs šķiet, sajūta, ka daudz neredz.
|
|
| |
rusij77 | Datums: Trešdiena, 16.Septembrī.2015, 11:51 | Komentāri # 24 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Doktors, eisiks jau arī nav nekāds brīnumdaris, tas ir sava veida "lakmuss", lai nojēgtu, vai gribas rakt. Pēc manām domām terkas ir vistuvāk "cena/varēšana", pats staigāju, kā jau rakstīju ar DEUS, izvēlējos dēļ komforta - viegls,ērts, roķeles visu dienu vicinot nepiekūst, bet par varēšanu - domāju, ka var arī lētāku verķi piepirkt ar tādu pašu varēšanu kā DEUS-am, te DEUS-am ceņņiks par komfortu piemests.
|
|
| |
|