Kādu metāla detektoru izvēlēties.
|
|
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 09.Jūlijā.2010, 14:51 | Komentāri # 28 |
Balvu ielāde ...
| ja nu tomeer taas NEL spoles kaadam interesee,ta registreejaties Antik-war,un sazinaties ar šo čali. Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
sipciks | Datums: Trešdiena, 11.Augustā.2010, 22:53 | Komentāri # 29 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Es tik vēl grasos to detektoru iegādāties, bet radās jautājums, cik viņš īsti sver?
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
|
|
sipciks | Datums: Ceturtdiena, 12.Augustā.2010, 21:43 | Komentāri # 32 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Nu es pagaidām tā kā domāju to pašu Garetu. Katrā ziņā baigi smago negribētu.
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
|
zvengelis57 | Datums: Svētdiena, 09.Janvārī.2011, 13:20 | Komentāri # 34 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| Draugam ir ACE250 man FisherF2 mes abi esam izsecinajushi ka fisher f2 ir daudz labaks neka ACE 250 lai gan cenas zina ace 250 ir tikai kadi padsmit Ls dargaks, draugam skrobe ka nepirka fisheru
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 09.Janvārī.2011, 16:29 | Komentāri # 35 |
Balvu ielāde ...
| Quote (zvengelis57) Draugam ir ACE250 man FisherF2 mes abi esam izsecinajushi ka fisher f2 ir daudz labaks neka ACE 250 Lūdzu konkrētāk varētu?? Reāli,cik ir lasīta inform.pa forumiem,praktiski neviens par F-2 neko labu nav teicis...turpretī Ace-250 rullē.
|
|
| |
|
|
zvengelis57 | Datums: Trešdiena, 26.Janvārī.2011, 10:49 | Komentāri # 38 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| ACE 250 ir neprecis skanas signals, gausa skana un nopikstas velak neka vajadzetu, turklat fisher F2 signals ir zibenigs, un atskiriba no ace 250 ar fisher loti labi var orienteties pec skanas toniem, mes taisam salidzinajuma video, kas driz bus apskatams you tube , nu nez kapec ta es jau ar lasiju dazadus forumus, un nekas labs nebija dzirdams par fisher, vienkarshi ifo var teikt vispar nebija, bet man pedeja cena par kadu man bija ar mieru pardot bija 80 ls, , tad teicu ka gribu patestet, tad nu mes iztestejam, un skita ta neko un patom nopirku starpcitu redz kur you tube ari viens video ir kur notiek salidzinashana http://www.youtube.com/watch?v=syqBp4bEZUQ
|
|
| |
|
|