|
Ziedo vietnes attīstībai!
Bērzu sulas
| | |
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 26.Martā.2011, 13:19 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| Metodes nav sarezgjiitas... saakumaa maisos, tad kannaas... tiek pievienoti upenju zarinji, roziines... mazliet uzraudzetas 20l stikla balonos... tad iekshaa shampaniesha pudelees un tiek ieraktas pagrabaa smiltiis...parastaas sulas bez piedevaam tiek glabatas aizskruuveetoes 20l stikla balonos veesumaa pagrabaa... parasti taas tiek aatraak izdzertas, smiltiis ieliktaas uz pavasara pusi tiek celtas laukaa... nu kaut kaa taa
|
|
| |
sgard | Datums: Svētdiena, 27.Martā.2011, 20:03 | Komentāri # 3 |
Pedagogs
Komentāri: 289
Balvu ielāde ...
| Maisam ir tāds pozitīvs moments, ka to var piesiet pie koka, ka mēlīte iekšpusē paliek. Viss noslēgts un visādi lieti un sniegi iekšā netiek. Man tāds jautājums. Kā to dobumu PAREIZI aiztaisīt pēc tam ciet?
|
|
| | |
gobi | Datums: Trešdiena, 30.Martā.2011, 22:01 | Komentāri # 5 |
Kurzemes rakaris
Komentāri: 243
Balvu ielāde ...
| Es parasti vēl ap to koku un kannu apsienu plēvi lai visādi gruži nesabirst un arī mušas mazāk lien vēlāk. Putni jau ar nereti pa kokiem tusē
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 04.Aprīlī.2014, 09:20 | Komentāri # 6 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Man te šogad uznākusi sulu "krāšanas" mānija! Iraida ielikts vīns divos balonos, iraida piepildīta mučele, kurā iemestas rupjmaizes garozas, un pāri pārkaisīti graudi, lai sadīgtu un nobloķētu skābekļa padevi iraida piepildīti divi baloni ar sulu un sagrieztiem citroniem kā arī pagājušo gad izmēģinātais, un par visnotaļ labu atzītais varants, kad petpudelē ielej sulu, iemet kripatiņu rauga, un nones pagrabā Bet tās velna sulas turpina tecēt! Kādi vēl varētu būt interesanti koka asintiņu "iekonservēšanas" veidi? Variantu, kad kreptumam dustu pieber, lūdzu nepiedāvāt!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | |
Valduha | Datums: Piektdiena, 04.Aprīlī.2014, 15:52 | Komentāri # 9 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) Viss elementāri pa ziemu dzeru minerālūdeni "Darida", pudeles neizmetu, pavasarī pildu sulu pudelēs un katrā pudelē iemetu klāt trīs krētsnagliņas. Nu jā, es dzeru alu no bundžām, bet tās otrreiz izmantot, šķiet, nav reāli. Bet tā doma par kreicnagliņām būs jāpamēģina.Pievienots (04.Aprīlis.2014, 15:52) --------------------------------------------- P.S. Starp citu, jāpavaicā, vai kāds bija saskāries ar tādu garenu vīna balonu kā manā bildē? Šķita ļoti interesants, atradu pamestā pussabrukušā mājā.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | |
Ketu | Datums: Trešdiena, 09.Aprīlī.2014, 18:24 | Komentāri # 11 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Vīri, lūk kā sulas jātecina: http://www.youtube.com/watch?v=PmSBmoHUNKc
...
|
|
| | | | | | | | | |
emils92 | Datums: Trešdiena, 06.Maijā.2015, 23:48 | Komentāri # 20 |
Kluba jurists
Komentāri: 1337
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Vot blēdis! Un tanī pat laikā, gan jau klāsta, ka sasaldētai gaļai nav tā smeķe...
Heh, sasmējos!
Man gan savs stāsts par bērzu sulām šogad. :giggle:
Tā pat aizbraucot līdzi uz bebru medībām, un pie reizes ar MD pastaigājot ( pašam stobra vēl nav ), skatam, ka šogad mūsu medību kolektīva plašās teritorijās sarosījies viens sulu tecinātājs. Tā jau pēc būtības, nav mūsu daļa, pašiem savs "biznes", bet līdz reizei. Marta beigās kad sarosījās trakie lieti, braucot ārā no diez gan blēdīga apvidus, acīm paveras BMW kurš bēdīgi iestidzis izbraukātā ceļā. Saprotot, ka darīšanas tajās teritorijās kādam ar BMW it kā jābūt mazām, tad tam noteikti jābūt "sulu vecim". Tā kā nevienu dzīvu dvēseli neredzējām, devāmies ar džipu nedaudz tālāk ielikt vēl 3 lamatas.. ..ejot ārā no meliorācijas grāvja redzam, ka kāds AUDI nu beidzot ir atsteidzies palīgā viņam, bija interesants skats braucot ārā - tas pats iestigušais BMW, kā arī pie reizes glābējs AUDI, un pie tam 2 velosipēdi pie kuriem aktīvi atbalstot stāv jaunā māmiņa. Kopā viņi ir tikai 3. (retoriski, kas atbrauca ar to otru velosipēdu, man pat tagad nav skaidrs. Bet nu godam abus iestrēgušos izvelkam ārā. Patēvs vēl gribēja pat braukt pa citu ceļu, kur mūs tā īsti nemaz neredzētu, bet es pieteicu, nu palīdzēsim taču latviešiem, uz ko bija retoriska atbilde - ja nu tie ir krievi. Bet aizbraucām, izdarījām, abus izvilkām. BMW pielādēts pilns ar sulām, bija, bija latvieši, un beigu, beigās pat pliku paldies nesaņēmām. Tā jau stulba sajūta. Bet iespējams, ka cilvēks sabijās, ne nu viņa teritorija, kā arī visur polietilēna maisi sakārt, kaut likums, cik zinu, nosaka, ka katram latvietim pavasarī pienāktās viens bērzs tā pat kā viena egle Ziemassvētkos. Un pie reizes zāģētāji dusmīgi par sapūdētajiem bērzu stumbriem... Bet mana artava nāca atpakaļ pēc nedēļas un divām, tur, kur BMW iestrēga - 20m attālumā 10 sudraba kapeikas un pēc 2 nedēļām arī sakārojās sulas, tad ar 3 litrus no viena maisa nosmēlu. Galu, galā, arī manas sulas. Morāle: Un dots devējam beigu beigās arī atdodas. Lai vitamīniem bagāti, tie kas sadzēra sulas, kas nedzēra, drīz sākas zemeņu laiks.
|
|
| | | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis, ArtursA
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|