Sony HDR AS15 black pret Gopro Hero3 Black
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 05.Janvārī.2015, 19:12 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| Meilis, tikai un vienīgi Sony.
|
|
| |
|
|
Restaurators | Datums: Otrdiena, 06.Janvārī.2015, 07:17 | Komentāri # 5 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Sony kamerām pārsvarā Karl Zeiss objektīvs-varbūt kāds iebildīs,bet tas vien manā pieredzē ir liels kvalitātes un bildes garants.
|
|
| |
|
|
|
Shtein | Datums: Sestdiena, 07.Februārī.2015, 23:43 | Komentāri # 9 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Sveiciens visiem! Tā mazliet pazudis esmu, aparāts ar pārdots... bet ne par to runa.... Kādu laiku jau esmu GoPro 3 silver īpašnieks. Sākumā GoPro ņemt negribējās jo visiem ir un likās ka cena tikai firmas uzpūsta. Sākumā domāju ņemt AEE S70 bet palasot atsauksmes sapratu ka var būt problēmas ar skaņu un citi gļuki. Un pārdot pēc tam LV diez vai būs tik viegli. Un ņemties ar programmatūru vai interneta veikala garantiju negribējās. Tāpēc pēc ilgām pārdomām tika iegādāta GoPro. Uz to brīdi lietoti bija pieejami Gopro 3 silver standarta komlektācija + 16gb karte 180€ un GoPro 3 black standarta komplektācija bez pultsun un SD kartes 250€ Saprotot ka aksesuāros ar būs vajadzīga nauda pēc ilgas domāšanas paņēmu Silveru. Jo lielākā atšķirība bija ka Blekam bija 1080 uz 60 kadriem sekundē, 720 uz 120 kadriem sekundē un labāka kvalitāte filmējot tumsā. Tas tā lielākās atšķirības. Visu apsverot sapratu ka varu samierināties ar 1080/30, 720/60 un sliktāku kvalitāti naktīs. Filmējos, viss itkā ok, bet protams bija šaubas ka varbūt vajadzēja paņemt 3 Black vai ko citu... Bet atbrauca paziņa kurš bija iegādājies jaunu Sony HDR-AS100V Un tagad esmu priecīgs ka esmu paņēmis savu 3 Silver pa 180€ Patestēju 2 dienas. Filmēju kopā ar GoPro. Secinājumi gan man gan viņam: Pirmais un lielākais ka redzamā bilde labāka bija GoPro - acīm tīkamāka. GoPro tumšāks, detalizētāks attēls arī ar saviem 1080/30. Varbūt mazliet dzeltenāka nokrāsa Sony liels pluss par stabilizātoru, attēls gaišāks, objekti mazliet tuvāki, izskatās itkā mazliet pietrūkst asuma. un protams fīču vairāk. un Skaņa caur boksu krietni labāka (gopro vispār praktiski nav). bet boksam mīnus ka tikai 5 metri zem ūdens. Visus tehniskos datus nestāstīšu, kas vēlēsies atradīs. Tā kā pēc šitā visa sapratu ka Gopro tomēr izrādījās pietiekami labs... Un GoPro ir Sony ražotā matrica.... Tādi man tie iespaidi. Ja būtu vēlreiz jāizvēlas, ņemtu GoPro.....
|
|
| |
|
|