Metam nost pīpēšanu !
|
|
|
|
Valduha | Datums: Piektdiena, 07.Jūnijā.2013, 06:00 | Komentāri # 53 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Es kūpināt iesāku "krievos" dienot, bet nomest gadījās pirms kādiem 12 gadiem, pie tam pavisam nejauši, ja nejauši to vispār var izdarīt. Tā vairāk bija dažādu apstākļu sakritība. Kopš tā laika esmu nosmēķējis 4 cigaretes, no tām divas salidojumā, nu , bet tās jau skaitījās kā kolektīvā vēstures baudīšana (kompānijas pēc pat žīds pakārās)... Vienu gan zinu - vecumdienās nopirkšu pīpi un pīpošu tabaku. Piesmēķētas telpas nevarēju ciest arī tad, kad pats vēl kūpināju, man allaž prasījās svaigu gaisu. Quote (otomars) Uzdodas jautājums-nafig ,tad es 30 gadus vispār pīpēju? Nu kādam tak tā ekonomika bija jāsilda, un akcīzes nodoklis, cik zinu, tiek tērēts visnotaļ pozitīviem mērķiem, tā kā ar savu rīcību Tu esi uzmetis valsti ...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shtein | Datums: Otrdiena, 02.Jūlijā.2013, 18:44 | Komentāri # 66 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Quote (otomars) Joprojām nav ne mazākās vēlēšanās uzsākt pīpēšanu. Itkā nekad nebūtu pīpējis
Cilvēki runājot (un man ar līdzīgi sanāk) ka kritiskākais laiks esot: 3nedēļa, 3 mēnesis, 6mēnesis, gads un vēl kaut kad. Pats nesmēķēju jau kādus 8 mēnešus, ik pa laikam uznāk vēlme pēc kaut kā, grūti to nosaukt par smēkēšanas vēlmi, drīzāk ka kaut kas pietrūkst, jo kaut vai stāv blakus kāds un smēķē, smēķēt negribas kā tā, bet drīzāk iekšā tāda sajūta ka kaut kas pietrūkst. Bet nu ne ko turamies
|
|
| |
TiiFs | Datums: Trešdiena, 03.Jūlijā.2013, 08:14 | Komentāri # 67 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote (Shtein) grūti to nosaukt par smēkēšanas vēlmi, drīzāk ka kaut kas pietrūkst, jo kaut vai stāv blakus kāds un smēķē, smēķēt negribas kā tā, bet drīzāk iekšā tāda sajūta ka kaut kas pietrūkst.
Es vairāk kā 3 gadus nepīpēju, bet šī sajūta ik pa brīdim vēl uznāk.
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| |
Shtein | Datums: Trešdiena, 03.Jūlijā.2013, 11:05 | Komentāri # 68 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (TiiFs) Es vairāk kā 3 gadus nepīpēju, bet šī sajūta ik pa brīdim vēl uznāk.
Nu gan jau sanāks mums noturēties
|
|
| |
|
|
otomars | Datums: Piektdiena, 27.Septembrī.2013, 00:02 | Komentāri # 71 |
Bodnieks
Komentāri: 4100
Balvu ielāde ...
| -beidzot arī par nesmēķētājiem padomājuši.
Turpinu nesmēķēt-toties vēders uzauga ne pa jokam, bet kaut kā izdevās šo procesu apstādināt.
Plusi 1]garšas sajūta makten uzlabojās, garšvielas sāku izmantot 3reiz mazāk. 2]ejot pa lauku, kājas nogurs ātrāk nekā plaušas. 3] naktī un pamostoties no rīta, nav jākāsē.
Pamēģināju uzvilkt, pārbaudes pēc, pāris reižu pa cigaretei-nē,nekāda prieka, nekādas baudas.Ķobis noreiba un mutē nepatīkama pēcgarša. Nav tas vairs man aktuāls jautājums. Un arī kad blakus pīpē man ir vienalga.
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!
.
|
|
| |
|
|
Shtein | Datums: Piektdiena, 27.Septembrī.2013, 13:25 | Komentāri # 74 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (Amigo) bet vai arī ir nedzērāju diena Īstenībā pēc smēķēšanas atmešanas esmu biežāk sācis aliņu padzert, ne daudz , kaut vai 3 pudelītes, bet biežāk.... bet visu gan nevar atmest, tad jau galīgi neinteresanti paliks
|
|
| |
TiiFs | Datums: Piektdiena, 27.Septembrī.2013, 15:35 | Komentāri # 75 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote (Shtein) vismaz viens netikums ir atmests .
Nemaz un necik?!
Man nemaz un necik bija vienu gadu, kad zāles lietoju. Diezgan neinteresanti bija piedalīties pasākumos kur pārējie "ņem iekšā"
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| |