|
Ziedo vietnes attīstībai!
Vajadīga infa
| | | |
spridzeklis27 | Datums: Svētdiena, 13.Martā.2011, 19:50 | Komentāri # 3 |
Berluskoni
Komentāri: 121
Balvu ielāde ...
| pec pieredzes,ņem labāk Canonu,bet tas tik ir mans viedoklis!
esmu tāds kāds esmu
|
|
| | | |
fakel | Datums: Svētdiena, 13.Martā.2011, 20:59 | Komentāri # 6 |
Zintnieks
Komentāri: 303
Balvu ielāde ...
| zeis optika ir laikam atzīta labākā pasaulē un firma ari laba....
|
|
| |
poooll | Datums: Pirmdiena, 14.Martā.2011, 15:02 | Komentāri # 7 |
Censonis
Komentāri: 80
Balvu ielāde ...
| Hi. Kamera ir ok. Par to video uzņemšanu. Viss būs atkarīgs no uzņemamā video kvalitātes un pieejamā atmiņas tilpuma. Pēc specifikācijas izskatās, ka iebūvētā atmiņa vien ir 45 Mb, tad nu kopā ar foto vari meklēt arī atmiņas karti - kā jau visiem Sony tā būs Memory stick pro duo. Iesaku mazāku par 4 Gb nemeklēt, bet viss jau atkarīgs no Tavas bildēšanas kāres. Manam verķim ar 7,2 Megapikseļiem 4 Gb atmiņas kartē uz visaugstāko izšķirtspēju ielien vien 3800 bildes.... Vēl manā skatījumā negatīvi ir tas, ka fočuku pie dzīvības tur litija baterija, man jau labāk patīk lādējamās AA tipa bačenes, kuras ir lētākas un ja kas, tad jau katrā bendzīntankā var nopirkt jaunas. Šim verķim itkā akumulātors turot 120 min, to pie aktīvas lietošanas vari aizmirst... Pozītīvi ir panorāmas bildes, respektīvi šaurās telpās bildējot, kadrā dabūsi visus gribētājus.... Nu tāds tas mans viedoklis.
Latvijā nav bezdarbs, Latvijā vienkārši viss jau ir izdarīts!
|
|
| |
Jānis | Datums: Otrdiena, 15.Martā.2011, 00:56 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Man ar vajadzētu kautkko,labu bet ne dārgu. No cik līdz cik diez vjadzētu orientēties foķika cenā,kas zin !?
|
|
| | |
poooll | Datums: Otrdiena, 15.Martā.2011, 10:17 | Komentāri # 10 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| Tās 120 min ir dotās orientējoši, tā pat kā raksta auto vidējo degvielas patēriņu. Fočējot bez papildus fīčām izspiedīsi vairāk minūtes, fimējot visaugstākajā kvalitāte, ar attēla stabilizāciju un krāsu efektiem noteikti ka fočuks vilks mazāk, no tā arī mani aizspriedumi pret akumulātoriem. Tad vai nu jāpēr uzreiz otrs, rezerves aķīts, vai labāk izvēlēties fočuku ar batarejām - tās būs lētākas un iespējams dabūt arī ladējamās. Lādējamās, pie intensitātes 3 reizes nedēļā lietojot fočuku man izbeidzās pēc 2 gadiem, tagad nopirku jaunas batarejas. Jānis. Ieeja piemēram Pieejams tikai lietotājiemvai citā neta lapā kurā var fočukus izvēlēties pēc parametriem (megapikseļi, zoom's utt) izvēlies pēc Tev labas cenas, tad šo pašu fočuka modeli iemet www.salidzini.lv vai e-bay.com un tur Tu noteikti dabūsi šo preci par latiem 10 - 30 lētāk. Vismaz es tā parasti daru. P.S. Neskaties vairāk Digitālo zoom, cik Optisko zoom. Iesaku ņemt no 4x un uz augšu - šis rādītājs norāda uz paša fočika spēju pietuvināt tālus objektus. Un kā jau Otomāram teicu, tad vēl laba lieta ir panorāmas fočēšanas iespējas - lieti noderēs šaurās vietās, pirtīs, lapenē istabā...
|
|
| |
Jānis | Datums: Trešdiena, 16.Martā.2011, 00:33 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Quote (poooll) Jānis. Ieeja piemēram www.220.lv vai citā neta lapā kurā var fočukus izvēlēties pēc parametriem (megapikseļi, zoom's utt) izvēlies pēc Tev labas cenas, tad šo pašu fočuka modeli iemet www.salidzini.lv vai e-bay.com un tur Tu noteikti dabūsi šo preci par latiem 10 - 30 lētāk. Vismaz es tā parasti daru. P.S. Neskaties vairāk Digitālo zoom, cik Optisko zoom. Iesaku ņemt no 4x un uz augšu - šis rādītājs norāda uz paša fočika spēju pietuvināt tālus objektus. Un kā jau Otomāram teicu, tad vēl laba lieta ir panorāmas fočēšanas iespējas - lieti noderēs šaurās vietās, pirtīs, lapenē istabā... Skaidrs,poooll paldies. Ņemšu vērā!
|
|
| |
Doktors | Datums: Pirmdiena, 28.Martā.2011, 22:28 | Komentāri # 12 |
Censonis
Komentāri: 88
Balvu ielāde ...
| Es atkal uz šo skatos priekš rakšanas. Sala un dubļu izturīgs, kritienu izturīgs pat zem ūdens var fotografēt 3 metru dziļumā.... Pieejams tikai lietotājiem Pieejams tikai lietotājiem ūdensizturīgs,un krīzes situācija,ari badā neljaus nomirt
Komentāru rediģēja Doktors - Pirmdiena, 28.Martā.2011, 22:29
|
|
| |
poooll | Datums: Otrdiena, 29.Martā.2011, 15:14 | Komentāri # 13 |
Censonis
Balvu ielāde ...
| Doktor - Nu nopērc, izmēģini un padalies iespaidos...
|
|
| |
Doktors | Datums: Otrdiena, 29.Martā.2011, 16:09 | Komentāri # 14 |
Censonis
Komentāri: 88
Balvu ielāde ...
| es jau izmēģināju,ar Canon spoguleni gan.. Foreļupē izpeldējos... neko gan nenoķēru,bet noņēmu objektīvu,izlēju ūdeni,un galvenais,kamera joprojām darbojas Pievienots (29.Marts.2011, 16:09) --------------------------------------------- Ja ir iespēja,un attēla kvalitātei tomēr ir nozīme,es tomēr ieteiktu palūkoties uz spoguļkameru pusi. Šoreiz pikselu skaits kvalitātei nebūs noteicoshais,piemēram vecais Nikon D50,ja nekļūdos ir ar 8 pikseļiem,viņš tāpat būs stingri pārāks par jebkuru ziepīti.. Man ,kā spogulenes lietotājam,ja tagad vajadzētu pirkt ziepīti,es laikam izvēlētos kautko, no nokia jaunajiem modeljiem,piem.nokia N8.Tur kamera ne ar ko neatpaliks,ir gan stabilizācija ,gan zeiss optika,gan GPS ar navigāciju
Komentāru rediģēja Doktors - Otrdiena, 29.Martā.2011, 16:10
|
|
| |
Mednieks | Datums: Ceturtdiena, 29.Martā.2012, 17:02 | Komentāri # 15 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Par kamerām varētu komentēt sekojošo: 1) firmai nav lielas nozīmes, tas ir gaumes jautājums; 2) ar pikseļiem nav lielas jēgas aizrauties. Ja būs virs 8-10 piks. tad ir ok. 3) svarīgāk par pikseļiem ir objektīvs - jo lielāks caurums, jo labāk (nav jēgas ūber kūber matricai ar 20 pikseļiem, ja tiek bildēts caur "pakaļas caurumu"(sorry) 4) vēlams izvēlēties metāla korpusu, būs izturīgāks 5) par movie režīmu, protams vajadzētu HD, bet tas protams prasīs vismaz 4GB karti 6) cena - protams kā kuram, es teiktu dārgāk par 150-200 Ls nav jēgas, jo tās mantiņas ātri noveco
p.s. pats bildēju ar spoguļkameru canon D550, bet domāju ka būs jāiepērk ziepene, jo tas smagais klucis traucē rakt
|
|
| | |
Restaurators | Datums: Piektdiena, 30.Martā.2012, 00:22 | Komentāri # 17 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Te nu es Tev Mednieks, piekrītu,ka vairums ļaužu ir maldīgs uzskats-jo vairāk pixseļu,jo labāka būs kvalitāte.Daudziem pērkot nemaz neinteresē tāda lieta kā matricas sensors,cmos,vai interpolēšana.Lietoju telefonu,kurai 12Mp kamera-tad jau man neko citu nevajadzētu.... Tagad man viņa reizēm noder,jo atņirdzās mans canons.Taču izvairos to mēslu lietot.Jāprasa vispār kādu gaismas jūtību var nodrošināt sērkociņlieluma objektīvs?Tas pats piemērs-gadus 6 atpakaļ savu 4Mp HP kameru ar Carl Zeis objektīvu gribēju nomainīt pret 8Mp Kodaku,kam nenosakāmas izcelsmes optika bija.Rezultātā pēc 2dienu piedzīšanas un testēšanas noliku plauktā-jo nenormālo trokšņu līmeni nevarēju novērst. Ieteikums no pieredzes- pērkot kameru neskatīties tikai uz lielāko Mp skaitu,bet izvērtēt labāk atbilstošās klases aparātu objektīvu un matricu kvalitāti,kas būs galvenie faktori attēla dabiskumam.
|
|
| | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|