Postaža
|
|
|
Valduha | Datums: Pirmdiena, 12.Augustā.2013, 21:16 | Komentāri # 27 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Braucot laukā no Alsungas virzienā uz Jūrkalni, ceļa kreisajā pusē pēdējās trīs privātmājas esam iesaukuši par "Trīs brāļiem". Visas privātmājas - kā jau mājas, bet te cits citam blakus trīs unikumi Pieejams tikai lietotājiem Es saprotu, ka par gaumēm nestrīdās, tomēr nepamet sajūta, kašo māju projektētāju un cēlāju galvās arī ir neliela postaža. Un galvenais, ka visas trīs līdzās. P.S. Jau iepriekš atvainojos, ja šo lasa laimīgie māju īpašnieki, bet es tiešām tā domāju!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Pirmdiena, 12.Augustā.2013, 21:22
|
|
| |
Meilis | Datums: Pirmdiena, 12.Augustā.2013, 22:51 | Komentāri # 28 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| 1.mājā acīmredzot mitinās ēnu mīloši cilvēki kuriem nepatīk par daudz gaismas, 2.māja cilvēkiem dīvainas mēbeles laikam mājā, bez stūriem... bet vizuāli man pieņemama kaut nepabeigta, tikai nesaprotu kas tas par baložu būri uz jumta uzcelts... 3.māja pilnīgs kosmiskais sviests, man nepieņemama...
P.S. Jau iepriekš atvainojos, ja šo lasa laimīgie māju īpašnieki, bet es šādi domāju!
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Komentāru rediģēja Meilis - Pirmdiena, 12.Augustā.2013, 22:55
|
|
| |
|
|
Masters | Datums: Svētdiena, 01.Maijā.2016, 21:16 | Komentāri # 31 |
Observators
Komentāri: 79
Balvu ielāde ...
| Es esmu alsundznieks. Lidz šim tā nebiju iedziļinājies, bet jā diezgan amizati
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meilis | Datums: Otrdiena, 21.Novembrī.2017, 19:00 | Komentāri # 43 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Šodien pabiju Krievijas pierobežā, nogājies apmēram 1km pa aizaugušu ļoti sliktu ceļa vietu, garām vientuļai viensētai un ejot pa tādu šauru līkumotu meža taku starp bērziem skatos pretī brauc zirga pajūgs ar dzjedu un bobeņku vezumā un divi suņi pavadoņi. Apstājās sasveicinājāmies, tas dzjeds izkāpa no ratiem un sākām runāties... saku ka eju vienu meža gabalu vērtēt un stigot, bet šis izkratīja savu sirdi kā mežizstrādātāji viņam ceļu razjebaļi. Parunājāmies mazliet katrs savā valodā, līdz bobeņka sauca savu dzjedu sēsties ratos, jo tolka nekāda neesot, viņas vecis ņičevo ņe poņimajet... Nu tā tajā galā vecīši dzīvo.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Ketu | Datums: Trešdiena, 22.Novembrī.2017, 11:56 | Komentāri # 50 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| LVM cērt vājprātā, kailcirtes no vienas vietas. Kautkā budzeta robi ir jāpilda, ja nemāk ar galvu tad ņem no dabas un piļī tikai. Viņi vai nu nesaprot vai arī pie dirsas kas paliks nākamajām paaudzēm. Pretīgi skatīties uz tām kailoscirtēm. Pa tv LVM pārstāvji ar putām uz lūpām stāsta ka mezs atjaunojas tik un tik gadu laikā, bet par to ka dabas daudzveidība samazinās nezin vai arī negrib zināt. Pazūd kukaiņu sugas, kas ir barība putniem un citām mazākām radībām kas savukārt ir medījums plēsējiem un tā pa ķēdīti viss aiziet. Sabūvējuši ceļus mezos lai tik varētu piļīt. Daudzviet ceļi uz mājām ir sūdīgāki nekā meziniekiem.
...
|
|
| |