Shtein Art
|
|
|
|
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 04.Jūnijā.2014, 22:33 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| un šitais te viss tika slēpts visu šo laiku
|
|
| |
|
|
Shtein | Datums: Trešdiena, 04.Jūnijā.2014, 22:43 | Komentāri # 10 |
Zintnieks
Komentāri: 305
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) un šitais te viss tika slēpts visu šo laiku ne kur netika slēpts Mierīgi stāvēja mana datorā dzīlēs Pievienots (04.Jūnijs.2014, 22:43) ---------------------------------------------
Quote Shtein ( ) Citādi apkārt vieni mantrači...
|
|
| |
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 16:29 | Komentāri # 15 |
Balvu ielāde ...
| Shtein, varbūt ir ideja par foruma jauno logo vai varbūt kādu īpašu simbolu, kurš mūsu forumu padarīs atpazīstamāku ?
|
|
| |
Shtein | Datums: Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 16:50 | Komentāri # 16 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) varbūt ir ideja par foruma jauno logo vai varbūt kādu īpašu simbolu, kurš mūsu forumu padarīs atpazīstamāku ? par šo gan nav domāts... Tur jau derētu tautas sapulce ar idejām, ierosinājumiem utt. Un tad jau moš ar varētu ko beigās uztaisīt
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 16:53 | Komentāri # 17 |
Balvu ielāde ...
| Shtein, man piemēram nav mākslinieciskā domāšana. Es māku zīmēt tikai izmantojot zimējumu un lapas salikšanu kopā un pielikšanu pie loga vai caur koppapīra metodi
|
|
| |
Shtein | Datums: Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 17:02 | Komentāri # 18 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) Es māku zīmēt tikai izmantojot zimējumu un lapas salikšanu kopā un pielikšanu pie loga vai caur koppapīra metodi Nu re es ar tā māku, tad jau kaut ko izdomāsim Ar logo samērā grūti, tur jāizštuko ko un kā gribās redzēt, kādas krāsa, lai labi izskatās, lai būtu vienkāršs un pamanāms lai izskatītos labi gan lielākā mērogā, gan mazā, utt.... Tā kā varbūt šeit pat arī varam to visu arī paspriest ja kādam ir idejas? vai arī taisam augšā jaunu tēmu kuru veltam jaunā logo izveidei - sākot ar to ko gribētos redzēt kādas krāsas... l
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 18:39 | Komentāri # 19 |
Balvu ielāde ...
| Shtein, es domāju, ka te pat patupināsim domu virzību.
|
|
| |
Shtein | Datums: Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 19:47 | Komentāri # 20 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) es domāju, ka te pat patupināsim domu virzību. Nu tad uz priekšu kolēģi! Domājam, štukojam kas ko vēlētos redzēt jaunajā logo !
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 21:17 | Komentāri # 22 |
Balvu ielāde ...
| rukets, dažs te būtu priecīgs, jo zem ugunskrusta ir patruļpolicijas izmantotais krusts, vai arī tagad to arī izmanto drošības policija.... nē, ja v menti nepodamsa
Komentāru rediģēja Tottenkopf - Ceturtdiena, 05.Jūnijā.2014, 21:21
|
|
| |
Garais | Datums: Sestdiena, 07.Jūnijā.2014, 00:35 | Komentāri # 23 |
Balvu ielāde ...
| Tagadējais logo ir gana labs, tikai vajag viņu uzfrišināt.
|
|
| |
|