|
Ziedo vietnes attīstībai!
Bebri
| | | |
rukets | Datums: Piektdiena, 13.Martā.2015, 13:54 | Komentāri # 53 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Nu moins, un izskatās ka nostrādājis arī ir, tikai neviens nav medījumu savācis un tas tur liekas ir nobeidzies, dikti nesmuka padarīšana. Slazds gan izskatās ka bijis domāts gaļēdājiem dzīvniekiem, jo uz āķiem droši vien gaļu paredzēts spraust. Nu ne pa jokam kāds pūlējies, lai šitādu mežā uzslietu. Pievienots (13.Marts.2015, 13:54) --------------------------------------------- Lai gan iespējams, ka bebrs arī ir bijusi tā ēsmu, tādā gadījumā interesanti kur noķertais dzīvnieks, jo slazds izskatās ka nošancējis.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | | | |
Meilis | Datums: Otrdiena, 13.Decembrī.2016, 17:07 | Komentāri # 57 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Quote Mednieks ( ) bebrs protams bija barība, bet kam viņš bij domāts? negribu ticēt, ka vilks tur līstu iekšā un lūsis ne tik? Gan jau kāds vietējais Deksters zooloģijas projektam, tā teikt dzīvnieku uzvedības pētījumiem... Pievienots (13.Decembris.2016, 17:07) --------------------------------------------- Pienācis atkal tas brīdis kad dzīvnieku pasaules valdnieki t.i. mēs cilvēkveidīgie, dosimies kārtējā cīņā ar mūsu meža grāvju valdniekiem bebriem. Instrumenti - lāpstas, ķekši, mačetes, šķēpi un tīkli jau sagatavoti. Ar rīta gaismu kopā ar visnotaļ cienījamo Volduhu un viņa ne mazāk cienījamo suni (piemirsās vārds) dosimies pretī ''grāvju valsts'' tumšajiem spēkiem. Lai žēlīgs dievs viņiem stāv klāt. Amen.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| | | | | | | | | | | | |
shlapkins | Datums: Ceturtdiena, 16.Novembrī.2017, 22:00 | Komentāri # 69 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Meilis es gribētu kādu noandelēt ,ziema nāk gribu mašīnā uz sēdekļa ...
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| | | | |
sālītis | Datums: Piektdiena, 17.Novembrī.2017, 10:40 | Komentāri # 73 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2315
Balvu ielāde ...
| Nez kādi mūsu meži paliktu, ja bebru skaitu neregulētu? Droši vien būtu tikai dziļu grāvju savagoti pārpurvoti lapukoku krūmāji, jo egli laikam viņš nograuž tikai, lai veidotu sev piemērotu areālu... Mani gan vairāk par bebriem uztrauc pēdējā laika rosība par brūno lāču skaita aktīvu veicināšanu. Galīgi negribētos sastapties mežā ar 300kg milzeni vai, vēl trakāk, pēkšņi atrasties starp lāceni un lācēniem. Attiecībā uz lāčiem, esmu par atturēšanas politiku. Nu labi, šis vairs nebija par tēmu! Meili, esmu tavā pusē karā ar bebriem!
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 17.Novembrī.2017, 10:54 | Komentāri # 74 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis ( ) Mani gan vairāk par bebriem uztrauc pēdējā laika rosība par brūno lāču skaita aktīvu veicināšanu. Galīgi negribētos sastapties mežā ar 300kg milzeni vai, vēl trakāk, pēkšņi atrasties starp lāceni un lācēniem. Attiecībā uz lāčiem, esmu par atturēšanas politiku. Nu labi, šis vairs nebija par tēmu! Meili, esmu tavā pusē karā ar bebriem! Runājot par lāčiem, Tev ir tipisks Hansa Kristiana Andersena sarakstītās pasakas "Sarkangalvīte un vilks" sindroms. Iespēja satikties mežā ar lāci, Tev ir tāda pati kā ar asinskāro vilku - praktiski nekāda. Bet no aļņu tēviņa, it sevišķi tagad - riesta laikā, gan ieteiktu piesargāties! Ja tikai piesmies, tad vari uzskatīt, ka ir paveicies...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
sālītis | Datums: Piektdiena, 17.Novembrī.2017, 11:34 | Komentāri # 75 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2315
Balvu ielāde ...
| Mežā ejot zem biksēm jāvelk dēlīti! Par aļņiem (arī mežacūkām) ir dzirdēts gan, nu bet kaut kā pēc sajūtām jau neticās gan... Vai tad mūsu medijos tas uzreiz neizskanētu baigi skaļi, piemēram, "Alnis Vidzemē uzbrūk mantracim?" To tak uzreiz visi tiražētu no preses, portāliem līdz pat TV Vilkus gan brīvā dabā, pie kam gaišā dienas laikā un netālu no pilsētas, savulaik es esmu sastapis, kaut arī neviens, kuram stāstu, tam īsti netic. Tas gan bija labi sen, septiņdesmitajos gados. Bet, ja nopietni, Tev, Valduha, noteikti ir taisnība! Tu no dabas noteikti daudz vairāk saproti, jo, kā redzu, gan dzīvu odzi rokā vari paņemt, gan augstā kokā ligzdu vari uzlikt, es to nevarētu gan.
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|