Pavazājos.....
|
|
|
|
|
|
|
Muitnieks | Datums: Pirmdiena, 16.Februārī.2015, 14:10 | Komentāri # 6 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labdien! Bildē, kur nogāzies koks un saplīsis, kokam radiālā sķiedra noder kanoe laivai, kur video indiāņu pēctecis gatavoja pakojumu zem brangām. Foto atkal labie var likt kalendāros decembra, janvāra un februāra mēnešiem. Bet Golluma kungam būs vēl nedaudz jāpagaida, kādas nedēļas trīs, četras ātrāk šķipeli zemē nedabūs? Tikai nezinu vai izturēs tik ilgi, stāsta narkomāniem lomkas esot šausmīgas, būs jāaicina ciemos svina bumbiņas rakt vismaz vakar viss bija pieejams, vienīgi ceļi sasaluši.
|
|
| |
Gollums | Datums: Pirmdiena, 16.Februārī.2015, 19:44 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) ciemos svina bumbiņas rakt - paskat kāds Muitnieks viltīgs žipčiks - pašam apnicis tos sū lasīt,sauc tagadīnās mani ....
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Pirmdiena, 16.Februārī.2015, 19:53 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) pauguriņš - kā jau rakstīju - senas un dikti interesantas vietas............................ vienkāršām pastaigām un dabas baudīšanai...
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Otrdiena, 17.Februārī.2015, 12:59 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) uzsiet cilpas... - 'mjāāā'- man jau sāk mākt aizdomas - vai tik tas Meilis nav kāds nomaskējies džihādists !!!!!!!!!!!!!!!!! - ta viš bebrukus dīrā,ta nevainīgus lāčukus plucina (un noveļ vainu uz bērneļiem),ta taisa visādas bazukas un tagadīnās jau grasās atjaunot cilpu siešanas tradīcijas....... kas sekos????
Komentāru rediģēja Gollums - Otrdiena, 17.Februārī.2015, 13:00
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Otrdiena, 17.Februārī.2015, 23:54 | Komentāri # 14 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) labāk galva cilpā, nekā varde dirsā... - NU,NU - kad Tev tas brīdis pienāktu - es pazavērtos,kuru variantu Tu izvēlētos - tirināt kājeles vai kvakšķēt ..... Pievienots (17.Februāris.2015, 23:54) ---------------------------------------------
Quote Amigo ( ) man izrakumi - re kā biedrs Amigo atdzīvojās - ta viš bija sasalījis,bet ieraugot uzkalniņus,viņa mantkārīgā,melnā racēja dvēselīte,iezaigojās rožainās cerībās.....
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 19.Februārī.2015, 08:38 | Komentāri # 17 |
Balvu ielāde ...
| Quote Amigo ( ) par tevi vaitad melnāki racēji mēdz būt ? - nuuuu,vecīt,kur nu man sacensties ar Tevi - Tev pat forma melna un tai birstē,ar ko Tu klapē to kūlu,noteikti iemontēts detektora raidītājs - divi zaķi ar vienu sitienu - ugunij kirdik un jauna vieta izpeilēta....
|
|
| |