Pavazājos .....
|
|
|
|
|
Gollums | Datums: Ceturtdiena, 03.Martā.2016, 14:58 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| ....
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 03.Martā.2016, 22:48 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Gollums, skatos pa manām padsmitgadnieka takām esi staigājis . Skaistā Loja, ehh cik daudz smuku meiču tur aizvilkts
|
|
| |
|
Gollums | Datums: Piektdiena, 04.Martā.2016, 10:28 | Komentāri # 9 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) daudz smuku meiču tur aizvilkts - NUJA,tagad skaidrs no kurienes Tev tas sagurums,ka jāmeklē priedīte,lai nosnaustos.......jaunības trakulības liek sevi manīt... Pievienots (04.Marts.2016, 10:27) ---------------------------------------------
Quote Valduha ( ) jaunības dienās esi bijis dūšīgs "skrāpētājs"... - ko nu es,es jau nekko.Re ku Tottenkopfs jau atzinās,ka tas ir šamējais - pēc to meiču ,,aizvilkšanas,,,bija taču autogrāfi jāatstāj par ieguvumiem..... Pievienots (04.Marts.2016, 10:28) ---------------------------------------------
Quote Valduha ( ) aplidojis vieglprātīgo spindzeli Liānu? - nepiešuj man Tottenkopfa izlaidīgos grēkus....
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 04.Martā.2016, 20:12 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) Quote Tottenkopf ()daudz smuku meiču tur aizvilkts - NUJA,tagad skaidrs no kurienes Tev tas sagurums,ka jāmeklē priedīte,lai nosnaustos.......jaunības trakulības liek sevi manīt... Pievienots (04.Marts.2016, 10:27)---------------------------------------------Quote Valduha () jaunības dienās esi bijis dūšīgs "skrāpētājs"... - ko nu es,es jau nekko.Re ku Tottenkopfs jau atzinās,ka tas ir šamējais - pēc to meiču ,,aizvilkšanas,,,bija taču autogrāfi jāatstāj par ieguvumiem..... Pievienots (04.Marts.2016, 10:28)---------------------------------------------Quote Valduha ()aplidojis vieglprātīgo spindzeli Liānu? - nepiešuj man Tottenkopfa izlaidīgos grēkus....
Kā te viens mēģina nolēkt no mopēda
|
|
| |
|
|
Garais | Datums: Svētdiena, 02.Oktobrī.2016, 13:09 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Ļoti glīta krūts.
|
|
| |
Gollums | Datums: Svētdiena, 02.Oktobrī.2016, 13:34 | Komentāri # 14 |
Balvu ielāde ...
| Quote Garais ( ) Ļoti glīta krūts. - izvirtulis -.......
|
|
| |
|
|
|
Gollums | Datums: Pirmdiena, 03.Oktobrī.2016, 07:46 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Kāda pupa - riktīga gaļas sardele !!!!
|
|
| |
|