Ņemam tiko kautu āzi bez iekšām un akurāti uzduram uz pīlādža kārts (vēlams ar atstātu līku zaru galā kā kurbulim) un sabakstam naža dūrumu vietās notīrītas ķiploku daiviņas un visu tā ķermeni apbārstam ar sāli. Kamēr tas ievelkās kurinam sārtu. Kad labi daudz kvēlojošu ogļu tad liekam visu āzi ar pīlādža kurbuli uz staklēm pāri oglēm un alu malkojot ik pa laikam to pagrozam... pēc 2 stundām noēdam gatavo virsējo kārt un liekam atpakaļ uz oglēm... tad ik pēc pusstundas noēdam nākamās kārtas līdz kauliem... Pievienots (13.Augusts.2013, 14:20)
---------------------------------------------
P.s. Kaujot pievērs uzmanību uz kuru pusi lops gāžas. Ja uz labo tad būs veiksmīgs turpmākais gads, ja uz kreiso - būs lieli sūdi.