007 | Datums: Sestdiena, 26.Oktobrī.2013, 05:38 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Nepieciešams:
2 glāzes kviešu vai miežu putraimu kilograms kartupeļu 1 l piena 2 lieli sīpoli 200 g cauraugušas žāvētas cūkgaļas sāls pipari
Pagatavošana:
Putraimus iemērc iepriekšējā vakarā. Mērcētus putraimus vāra nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes. Kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos, pieliek putraimiem, pielej pienu un maisot vāra, līdz kartupeļi mīksti, bet ne izjukuši, sāla.
Sīpolus un gaļu sagriež gabaliņos, apcep, pieliek piparus.
Bukstiņbiezputru pasniedz ar sacepto gaļu.
............ ..laipni lūgtum,citus,šīs gardās putras variantus..
|
|
| |
rudis | Datums: Svētdiena, 27.Oktobrī.2013, 13:12 | Komentāri # 2 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Recepte ir precīzi, kā mana ome (cēlusies no Vecpiebalgas puses) taisīja. Ļoti iedvesmojoši - dodos uz Āgenskalna tirgu pēc sastāvdaļām.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| |