007 | Datums: Pirmdiena, 04.Novembrī.2013, 17:35 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| 600g vārītu kartupeļu 200g miltu 2 olas 20g rīvēta Parmas siera sāls muskatrieksts
Pagatavošana:
Miltainus kartupeļus mizo, izvāra, atdzesē un sastampā. Masai pieliek olas, miltus, sieru, sāli un muskatriekstu, samīca. No mīklas veido desiņas, sagriež 4 cm garumā, no vienas puses mīklas gabaliņu saplacina ar dakšiņu.
Ņokus vāra sālsūdenī, līdz tie uzpeld. Pasniedz ar kausētu sviestu, ceptu gaļu, mērci, kas gatavota no tomātiem, sīpoliem, ķiplokiem.
Ņokus pēc vārīšana var apcept sviestā.
Variants: Ņokus gatavo bez siera. Mīklai var pielikt spinātus, burkānus, sarkanās bietes. ............................
Kautkā šitais ieinteresēja,bus jāpaprovē..
|
|
| |