Ņemam nelielu čupiņu miltu, pievienojam paciņu sviesta, bišķi cukuru, šķipsnu sāls un pa druskai pielejot pienu samīcam to visu normālā daudz maz jēdzīgā mīklā. Noliekam to mīklu kādu laiciņu ievilkties... Tad kad ir radusies iedvesma veidot pīrāgus, ņemam ''rulli'' un varam sākt... Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
Es dažreiz Plovu savā stilā meistaroju, lai cik dīvaini tas neizklausītos, bet arī pie Plova gatavošanas ir nepieciešams "rullis"Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
bet arī pie Plova gatavošanas ir nepieciešams "rullis"
Tas iespējams ka ir visu virtuves un kulinārijas brīnumu svarīgākais ''instruments''. Pat izciliem dzejniekiem labi šedevri bez ''zālītes'' diez ko nesanāk... Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!