Padomijas GOST desām.1938.g grāmata
|
|
|
shlapkins | Datums: Otrdiena, 27.Martā.2018, 19:49 | Komentāri # 2 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Kur var iegādāties ,tos apvalkus?
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
|
shlapkins | Datums: Otrdiena, 27.Martā.2018, 21:31 | Komentāri # 5 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| ok,vajadzētu izmēģināt
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Trešdiena, 28.Martā.2018, 08:42 | Komentāri # 12 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Tieši tāpēc jau ierakstīju ne pa tēmu. Ja man apgalvo: Quote 007 ( ) lai nu kā..bija toreiz kārtība.. , tad es saku, ka tā vis nebija. Arī mūsdienās katrai desu tirgus zīmei (Doktordesa, Rīgas salami, Spāņu desa, Piena desa un tamlīdzīgi) ir strikti noteikts sastāvs un gatavošanas process. Šaubos vai mūsdienās, gaļas kombinātos strādājošās "mājsaimnieces", var iznest divas "tašas" ar gaļu. Krievu laikā tā bija norma (tēva māsīca strādāja šādā uzņēmumā). Ne velti tika uzdots jautājums: "Kur Padomju Savienībā ir visvairāk maizes?" Atbilde: "Kotletēs" 007, tavs posts "GOST standart receptēm desām,sardelēm..utt.." norāda uz to, kam tajās desās vajadzēja būt, nevis bija... Man, kas paguvis piedzīvot totālo sociālisma īpašuma izlaupīšanu, neviens neiestāstīs, ka toreiz bija kārtība.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Valduha | Datums: Trešdiena, 28.Martā.2018, 08:54 | Komentāri # 13 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Maltas ausis, nagi, plaušas un astes un gan jau kāds neveiklāks žurciņš ar... ēdams jau ir gandrīz viss Piekritīšu, ka mājās gatavotās desas, ir ar citu pievienoto vērtību. Bet pamēģini samalt ausis, nagus, plaušas, astes un pagatavot ēdamu desu. Pateikt, ka visa pasaule ir dirsā un visas sievietes maukas, ir lēts gājiens.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|