Baltās desiņas
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 06.Aprīlī.2018, 16:56 | Komentāri # 1 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ..sveiciens.. .šodien sadomājos,ka jāuzriktē baltās desiņas..dzīvojoties pa Munchen man viņas iegaršojās..gaļas sagatavošanas recepte ļoti vienkārša,nav vērts apspriest..pats process ir diezgan tāds komplicēts...pirmais..gaļas temperatūra nedrīks būt lielāka par 12..nu max 15 celsija..karoč vakar malto gaļu ar garžšvielām samīciju,un ledusskapī uz stundām 20... ..šodien to visu virtuves kombainā samalu emulsijā..atdzesēju,,un apvalkā iekšā.. ..tad karsēšanas procwss..jākarsē ūdenī,kurš tuvu vārīšanās temperatūrai..nu teiksim ap 90 cels. ..karsē tikmēr,kamēr desas iekšousē temperatūra 68..nu 69..ja vairāk,tad sāk atdalīties buljons..man druski tā sanāca,ir trīs termometri..katrs citu rāda..vienu atlasīju,kas pie ūdens vārīšanās parādija 102..pēc tā ar vadījos.. ..ko teikt par pārējo.. ..pirmo,un pēdējo reizi pildu desas ar gaļasmašīnu..ja nav īstas desu šprices,naher..maita dārga..ap 120 eu.kautkad krietni vēlāk būs jāmēģina sakrāt naudiņa.. ..garša desiņām super..tik druski pa daudz iebira Raudene,ir pastingra garša,,un pipari par maz,..citādi superrr..veikalā tādas nenopirkt.
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
|
|
|
|