lapene
|
|
|
|
|
Arno | Datums: Piektdiena, 24.Februārī.2012, 21:59 | Komentāri # 4 |
Observators
Komentāri: 46
Balvu ielāde ...
| tie cilvēki kuriem taisījām šo lapeni izmanot to kā meditācijas vietu man naw bildes kāda izskatās kad ir pabeigta, bet sanāca iespaidīgi
|
|
| |
|
Arno | Datums: Piektdiena, 24.Februārī.2012, 22:48 | Komentāri # 6 |
Observators
Balvu ielāde ...
| ar jumtu gāja ļoti grūti, bet skolā iegūtās zināšanas ģeometrijā palīdzēja par alu nestrīdos, bet tie cilvēki bija nedaudz jocīgi---- skraidija apkārt ar diegā iekārtiem akmeņiem un izdvesa man nesaprotams skaņas
|
|
| |
coffee | Datums: Piektdiena, 24.Februārī.2012, 22:51 | Komentāri # 7 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Tie cilvēki, kuri meditēja?
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |
Arno | Datums: Piektdiena, 24.Februārī.2012, 23:52 | Komentāri # 8 |
Observators
Balvu ielāde ...
| jup.... cik noprotu ar tiem akmeņiem mērīja kkaduas enerģijas plūsmas
|
|
| |
coffee | Datums: Sestdiena, 25.Februārī.2012, 00:04 | Komentāri # 9 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Nu brīnumu pasaulē netrūkst.. Es arī šo, to, savam prātam nesagremojamu esmu redzējis..
Bet ar to jumtiņu, skatos, ir gan bijis ko pačakarēties..
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
Komentāru rediģēja coffee - Sestdiena, 25.Februārī.2012, 00:05
|
|
| |
Arno | Datums: Sestdiena, 25.Februārī.2012, 10:11 | Komentāri # 10 |
Observators
Balvu ielāde ...
| sākuma konstrukcijā bija paredzēts astoņstūrains caurums jumta spicē, kas ieiet pašā lapenes centrā lai enerģijas plūsmu novadītu tieši uz cilvēku..... protams ar šādiem masīvkokiem nekas tāds nesanāca, tad nu lai samierinās ka enerģija nāks pa durvīm
|
|
| |
Arno | Datums: Sestdiena, 25.Februārī.2012, 10:24 | Komentāri # 11 |
Observators
Balvu ielāde ...
| starpcitu, ja nu gadījumā kādam interesē ozola apstrāde šās lapenes izpildījumā, tad tā ir pavisam vienkārša šādi izskatās ozols pirms piesūcināšānas ar linu eļļu un lūk rezultāts vēl otrs variants ir sagatavotus ozola materiālus likt hermētiski noslēgtā telpā uz šķērskokiem lai pēc iespējas katra detaļa mazāk kam pieskartos. zem detaļām liekam zemus traukus(es izmantoju plastikāta spaiņa vākus) un piepildam ar ožamo spirtu(tikai loti uzmanīgi, tā dzira normāli dod pa bēniņiem) jānoslēdz telpa un atstājam uz 12h rezultāts ir ļoti skaists jo ožamais spirts iedarbojas dažādi uz vecākam un jaunākām ozola sķiedrām
|
|
| |