Quote (Meilis)
Līdzīga izmēra 100 gab. man ir, bet tas ir Madona un izmēri ir nedaudz ''peldoši'' t.i 26-27cm x 13-14 x 5.5-6.5cm
Arī labi, vismaz kautkas. Es plānoju tuvākajā laikā braukt uz Madonas pusi. Labprāt pieskrietu apskatīt.
Quote (Muitnieks)
Ir cilvēki, kas pērk vecas ēkas un nojauc tās, ķieģeļus uzmanīgi sakraujot uz padoniem, tas ir bizness.
Tā jau tas ir. Reklāmā arī esmu ziņu nesen ielicis.Pievienots (15.Marts.2012, 23:07)
---------------------------------------------
Starp citu nesen lasīju "Praktiskajā latvietī', ka vēl šogad cilvēki varēs bez maksas izrakstīt no reģistra tās ēkas, kas ir ir reģistrētas piem. kā saimniecības ēkas, bet realitātē nemaz neeksistē vai netiek izmantotas, jo labākajā gadījumā varbūt ir palikuši takai ēku pamati. Lai panāktu izņemšanu no reģistra saimniekam ir jānovāc ēkas paliekas, tā lai nebūtu nekādu pēdu, ka tur būtu bijusi ēka.
Ar nodokļu būšanu attiecībā uz saimniecības ēkām jau mēs zinām cik valdībā nav ticis diskutēts. Dažs labs, kā šajā žurnālā tika atzīmēts, varbūt nemaz nezin, ka uz viņa zemes ir reģistrēta kāda saimniecības ēka, jo sen jau tā ieaugusi zālē... un tad kā atnāks rēķins tā