|
Ziedo vietnes attīstībai!
..grili,kūpinātavas..
| |
Muitnieks | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:53 | Komentāri # 26 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labrīt! Pamēģiniet kamradi, zivis kūpinot, uz tām uzlikt nātres, tīrs, ekoloģisks augs un sanāk laba garša un un gaiši brūna krāsa. Man viens čoms ieteica un tagad kūpinot nekad neaizmirstu saplūkt nātres. Pēc augstāk minētā izskatās, ka man arī vajadzēs pārbūvēt savu kūpinātavu, man ir no Kalnciema ķieģeļiem salipināta, kurtuve ir 2,5 m no kūpinātavas, dūmi iet pa metāla trubu. Vajadzētu laikam saīsināt trubu un virs ķieģeļiem uzlikt koka kastīti?
|
|
| |
Garais | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:54 | Komentāri # 27 |
Balvu ielāde ...
| Kapēc tik ļoti nepatīk tie ķieģeļi? Par cik man lapukoka dēļu nebija, no kā būvēt visu cepli, liku lietā no mājas remonta palikušos ķieģeļus.
Par nātrēm izklausās intresanti. Varētu kādreiz iemēģināt. Cik viņas liek? Tā, ka noklāj visas zivis, biezā kārtā? Lai gan man aizdoma, ka tad man sarkano krāsu zivīm neredzēt.
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:54 | Komentāri # 28 |
Balvu ielāde ...
| ...nātres var mest arī uz oglēm,kad kūpināšana iet uz beigu galu....ari labi sanāk...var ābeļu ..alkšņu lapas...kadiķa zariņus...
|
|
| | |
Garais | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:54 | Komentāri # 30 |
Balvu ielāde ...
| Sākumā bija doma par to pusotras divsimtlitru mucas variantu. Likās, ka šis variants būs lētāks un smukāks, bet beigās sanāca tikai smukāks.
|
|
| |
Raimiks | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:54 | Komentāri # 31 |
Laipotājs
Komentāri: 28
Balvu ielāde ...
| Pavasarī arī gribu uzmeistarot sev kupinātavu ,bet nevaru izdomat kāda būtu tā praktiskāka un labāka priekš gaļas un zivs
Vajag tikai rakt!!!!!
|
|
| | |
007 | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:55 | Komentāri # 33 |
Balvu ielāde ...
| ..trad nu tā,,rakājos pa i-netu,un atradu labu ideju./.nav īsti,tas ko gribētu,bet domāju,ka ir ok.
|
|
| | |
007 | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:55 | Komentāri # 35 |
Balvu ielāde ...
| ..karoč tā..uzlabojums manā gaumē.. ...jāņem 2-riņķu virsma..viss mūrējums ir ok..par ķieģeļiem nebaidamies,,mālenieki labi tur..jo,,nekurinam jau katru dienu... ..par grilu..man uzlabojums...kā jau rādīts,ņem virsmu nost,un grillē..,,,ideja man.. ..jāsametina no leņķ- materiala rāmis..apakšā liekam tērauda sietu(ideāls ir tas,ko lieto,pie šķembu sijāšanas karjeros)..tad nu ja grib grillēt..tad tādu rāmīti,pildītu ar nelieliem akmeņiem liekam virsū,un dodam pilnu tvaiku...bus ok...zinu..ir līdzīgi darīts.. ..un..arī kūpināšanai der..tikai ieteicams metāla pannu palikt,lai tauki netek uz akmeņiem.. ..un vēl...šitais ir ideāls vasaras variants,,,tad nu domāju,ka,vēl,jāiemūrē čuguna cepešplīti..tad,nu ...ko lai saka..vasarā visu to zem nojumes....var ēst gatavot brīvā dabā.. ..pamat ideja krieviem super..
|
|
| | | |
007 | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 00:55 | Komentāri # 38 |
Balvu ielāde ...
| uh,tii.paldies drauga Otomar..nu kaukada skaidriiba ieviesaas ...meginaas kuupinaat,kaa to dar renģēdāji princips smks..
Komentāru rediģēja 007 - Piektdiena, 09.Jūlijā.2010, 23:45
|
|
| | | | |
Garais | Datums: Trešdiena, 24.Aprīlī.2013, 09:45 | Komentāri # 42 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) vienīgi augša no koka, un sānos atveramas durtiņas...
Tieši kā man.
Stap citu, neesmu vel neko šogad nokūpinājis.
|
|
| | |
007 | Datums: Ceturtdiena, 25.Aprīlī.2013, 22:39 | Komentāri # 44 |
Balvu ielāde ...
| otomars, ..šitais ir super..savulaik,sakrāvām pa prasto ķieģeļus,virsū disku no GAZ..akmeņus drusku ielikām...un,nudien labs agregāts šašlikus,desas,super var cept....jauki ir tas,ka vari koriģēt karstumu,,,uzmest alkšņu lapas..nātres...kadiķīti,un procesam var labi sekot līdzi/..
|
|
| | | | | | |
Raimiks | Datums: Svētdiena, 28.Aprīlī.2013, 20:52 | Komentāri # 50 |
Laipotājs
Komentāri: 28
Balvu ielāde ...
| Loti smuki, cik tads varetu izmaksat ja pasutitu.
Vajag tikai rakt!!!!!
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|