Vajag dikti padomu !!!!!
|
|
Gollums | Datums: Otrdiena, 23.Jūlijā.2013, 14:33 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Sveiciens visiem!!! Daudz ko zinu un māku,bet ir lietas,ko neesmu darījis.Un tad nu varbūt kāds ir spečuks pa divām lietām - 1)kur varētu palūrēties kā pareizi uztaisīt skārda jumtiņu skurstenim un ventilācijas šahtām uz jumta (skursteņi palieli - 400 reiz 1200mm).Painteresējos pēc sludinājumiem un man mati stāvus sacēlās no cenām - sapratu,ka jāmeistaro pašam. 2)Man jaunajā īpašumā jāuzvelk drāšu žogs.Tas būs tāds pagaidu variants,bet kā smejies- nekas nav mūžīgāks par pagaidu variantu.Tāpēc jau vajaga smuki un pareizi.Bet visa ķibele tajā,ka reljefs nelīdzens - augšā -lejā - tad nu netieku gudrs - kā lai to pīto žogu velku.jo buldozeri nevar laist virsū,lai līdzinātu. Jau iepriekš cīšš pāldīs un polšuks no manis!!!!!
|
|
| |
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 24.Jūlijā.2013, 19:22 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| ...par tiem skārda jumtiņiem.. ..te būs googles varianti..meklē..krievi šajā lietā lieli speci.. Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
Gollums | Datums: Trešdiena, 24.Jūlijā.2013, 23:05 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Muitnieks - paldies.Bet Tev vienkāršāk,man tās starpības un slīpumi daudz jūtamāki,pakāpienveid;igi arī nevar-to var ar paneļsekcijām,bet man pītais ruļlos.Būs jāķīmiķo. Paldies 007 - mācīsimies.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|