Medaļa par ievainotu kāju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 20.Septembrī.2012, 21:30 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| Meilis, es nekā nesaku, ja tiešām nav nekur pieejama informācija, tad forumā uzdodam jautājumus un mēģinam viens otram palīdzēt, bet ja sāk rakstīt rakstīšanas pēc, tad forums paliek "ūdeņains" un nesaturīgs. Vai tiešām slinkums pašam pameklēt- uz reiz pirmais raksts ko googles tante izmeta - Links Centies mani saprast pareizi
|
|
| |
|
|
|
|
rusij77 | Datums: Piektdiena, 21.Septembrī.2012, 12:05 | Komentāri # 13 |
Zinošs rakaris
Komentāri: 1425
Balvu ielāde ...
| Meilis, civilistiem ievainojuma zīmi deva ja tie bija cietuši ienaidnieka uzlidojumu laikā, deva gan tikai bronzu, sudraba un tālāk deva tikai karavīriem par vairākkārtējiem ievainojumiem kaujas laikā. Krusti fričiem bija vesels lērums, ja tiksi kādu atradis par konkrēto Tev arī uzrakstīšu, gabals man "nenokritīs" esam taču personīgi pazīstami Lai veicas atradumos! To ko esi atradis visdrīzāk arī nosviedis civilists, izskatās pēc bronzas, ja tīrot parādās kas gaišāks, tad varbūt sudraba.
Komentāru rediģēja rusij77 - Piektdiena, 21.Septembrī.2012, 12:10
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 21.Septembrī.2012, 12:14 | Komentāri # 14 |
Balvu ielāde ...
| Quote (rusij77) gabals man "nenokritīs" esam taču personīgi pazīstami Es jau arī palīdzēšu, vienkārši vajag rakt un vajag meklēt un gan jau atradīs- i atradumus, i informāciju
|
|
| |
|
|
|