Sadzīviskas kara ainas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudis | Datums: Sestdiena, 31.Augustā.2013, 21:48 | Komentāri # 36 |
Zintnieks
Komentāri: 331
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) Padraiskoties Mjā... jocīgi. Mana karadienesta vietā , par ieroci (bez kādas starpības- pielādēts, nepielādēts, pusizjaukts utt) pavērstu ar stobru pret cilvēku -arests uz trijām diennaktīm. Bet šeit viens pēc uzplečiem spriežot ir pat apakšviesnieks. Droši vien - kaut kāda mācību daļa.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| |
|
|
rudis | Datums: Sestdiena, 31.Augustā.2013, 23:34 | Komentāri # 39 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (Valduha) nav Tīģeris? Ir ar tīģeris, veči mana stobru. Tīģerim ir ļoti raksturīgs tornis.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
|
|
| |
|
|
|
|
|
rudis | Datums: Svētdiena, 01.Septembrī.2013, 13:59 | Komentāri # 45 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (Meilis) Bērni gana govis Rādās, ka reaktīvais Messerschmitt Me.262 "Schwalbe"?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 01.Septembrī.2013, 20:31 | Komentāri # 46 |
Balvu ielāde ...
| Quote (rudis) Rādās, ka reaktīvais Messerschmitt Me.262 "Schwalbe"?
Es domāju, ka nē, jo bildes labajā pusē redzamas motora salocītās lāpstiņas. Bet asti gan kāds nofenderējis Un šitais izskatās vairāk pēc Focke Wulf 190
|
|
| |
rudis | Datums: Svētdiena, 01.Septembrī.2013, 21:19 | Komentāri # 47 |
Zintnieks
Balvu ielāde ...
| Quote (Tottenkopf) izskatās vairāk pēc Focke Wulf 190 Aha, ir līdzīgs, norauta kabīnes aizmugure (tālab ar jūk priekša un aizmugure) un aste :
Komentāru rediģēja rudis - Svētdiena, 01.Septembrī.2013, 21:21
|
|
| |
|
|
|