Pa kara takām (2014-2015)
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 30.Jūlijā.2015, 13:22 | Komentāri # 227 |
Balvu ielāde ...
| Kurmiic, izskatās pēc Čehu VZ. 24
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 30.Jūlijā.2015, 14:03 | Komentāri # 229 |
Balvu ielāde ...
| Kurmiic, tad bez aparāta uz to mežu nemaz nedrīkst braukt
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 30.Jūlijā.2015, 14:52 | Komentāri # 231 |
Balvu ielāde ...
| Kurmiic, paga, paga, tad jau tu pa manu rajonu rocies... būs kontibūcija jāmaksā Kad brauksi uz manu pusi, dod ziņu, kopā jautrāk Pie kā brauc ciemos? Varbūt paziņa man kāds
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 30.Jūlijā.2015, 18:08 | Komentāri # 233 |
Balvu ielāde ...
| Kurmiic, tad jau pie Arta brauc? man skolas biedrs.. gadu vecāks
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Ceturtdiena, 30.Jūlijā.2015, 18:58 | Komentāri # 235 |
Balvu ielāde ...
| Kurmiic, nē, nē. Laikam kopš skolas gadiem neesmu tikušies
|
|
| |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2015, 05:02 | Komentāri # 236 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Te vēl šādi tādi interesanti, nesen identificēti, pavasara atradumi no tā paša rajona, kur "enfields" izrakās Mosina šautenes laides gals ar lodes izrautu robu Turpat šādas interesantas "standziņas", kuras, kā izrādās, ir Mosina šautenes magazīnas atspere patronu izspiešanai
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Pirmdiena, 03.Augustā.2015, 05:02
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2015, 10:48 | Komentāri # 239 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, it kā nebūti dienējis armijā un nezināji, ka tādi identiski bija un laikam vēl ir, lai riktētu vaļā patronu cinkus. Nez kādos voiskos dienēji
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2015, 16:33 | Komentāri # 242 |
Balvu ielāde ...
| Kurmiic, es Piltenes skolā tikai tāds viens biju ar tādu vārdu Paskaties profilā
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 03.Augustā.2015, 16:34 | Komentāri # 243 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, tā jau domāju, tik skaļi negribēju izteikt savas aizdomas ... 3 soldata iz stroibata zamiņaet avtokran
|
|
| |
|
Kurmiic | Datums: Trešdiena, 05.Augustā.2015, 00:25 | Komentāri # 245 |
Zintnieks
Komentāri: 403
Balvu ielāde ...
| Meilis, Quote Izpētot secināju ka tur bijušas ierīkotas 4 tualetes. Mjā, ne tikai pa kara takām, bet arī pa ka*ām
Tāpat mīlīgi, es vēl nevienu ķiveri neesmu uzgājis. Laikam, ka Ip.k. viņas nebij tik izplatītas. A nē, meloju. Vienu atradu remontējot vienu mansardu. Plēšot nost tapetes izrādijās, ka abās pusēs jumta stūros ir vēl atsevišķi telpas (loģiski protams). Ieeja bija zem tapetēm. Vienā atradu SS ķiveri ideālā stāvoklī. Ar visām siksnām utt. Atdevu švāģerim kam tos bēniņus taisiju.... a varbūt neatdevu, varbūt viņš alkatīgām acīm izrāva man no rokām.. vot neatceros Vēl atradu dienasgrāmatu, kur uz 20.-30. gadu kalendāru lapiņu aizmugurēm bija rakstīta dienasgrāmata. Pēc kaligrāfijas stila spriežot, nācis no tiem pašiem laikiem. Grāmatā tika uzskaitīts ar cik un kādām dāmītēm ņēmies. Diezgan detalizēti. Ja atrastu varētu uzdāvināt Alvim Hermanim, moška iznāktu " Latviešu stāsti " vēl kāda daļa.
|
|
| |
|
|
|
|
|