|
Ziedo vietnes attīstībai!
Pa kara takām (2014-2015)
| | |
Muitnieks | Datums: Pirmdiena, 12.Oktobrī.2015, 21:34 | Komentāri # 302 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labvakar! Kāpēc mācību patronas, piemēram, ir Arisakas patronas ar spicu galu un apaļu, tāpat ir Mosina ar spicu galu un apaļu un tās nebūt nav mācibu patronas? Diskusijas steigā pievienoju Arisakas patronas abu veidu, bet Mosina uz sitiena abu veidu atrast nevaru, bet kaut kur ir Medībām arī esmu izmantojis vienkārši Mosina patronai nošmirģelējot galu i nevajag borēt caurumu. Vai tiešām es kļūdos un lodes ar apaļiem galiem nesauc dum - dum lai gan zinu, ka tās kalpo tāpat, kā ja patronai nošmirģelē spico galu, lode miesā sametas un tāpēc jau ir tie nāvīgie ievainojumi vai tūlīt gals klāt. Esmu atradis WWI musarņikā arī K98 patronas ar apaļiem galiem?
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 13.Oktobrī.2015, 00:55 | Komentāri # 303 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..konta numuru aizsūtīšu,kur naudu pārskaitīt...tik-meilu uzmet ..tas par info... ..es atļāvu tā pa druskai parakt,,,ne jau rūpnieciski..nu riktīgi SVOLOČI ..labais raciens.
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 13.Oktobrī.2015, 18:33 | Komentāri # 305 |
Balvu ielāde ...
| Te palasām par ekspansīvajām lodēm...saucamajām arī par dum-dum
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 13.Oktobrī.2015, 21:44 | Komentāri # 306 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..ja ir luste uz tām vietām braukt,,,raksti e-pastā ,,apstāstīšu virzienu,kur jāmeklē..patreiz meklējat,tur,,,kur visi...bet ir vēl..labākas vietas,,.
|
|
| | | |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 14.Oktobrī.2015, 18:22 | Komentāri # 309 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, šitādus patroņus lika lielgabalu aizslēgos... pirms tam stobrā iebāza šaviņu, tad pulvera lādiņu un tad durvis tika aizvērtas, durtiņās iesprausta šitā patrona. Dzelksnim uzsitot pa kapseli aizdedzināja pulvera lādiņu stobrā un notika šāviens. Sādas "caurulītes" izmantoja lielgabaliem sākot no 152mm un uz augšu ...
|
|
| | |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 14.Oktobrī.2015, 18:43 | Komentāri # 311 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) To es sapratu, bet kā viņas latviski pareizi saucas?
Aizdedzinošā carulīte УТ-36
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 20.Oktobrī.2015, 11:38 | Komentāri # 315 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Raciens bija labs! Paldies, Kurmiic, par norādi! Uzgājām bijušo munīcijas novietni
un tās spridzināšanas bedri nedaudz tālāk
Radās skaidrība, kāpēc munīcija netika evakuēta - tie bija trofeju lādiņi, kuriem, acīmredzot, nebija pielietojuma.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Otrdiena, 20.Oktobrī.2015, 11:38
|
|
| | | | | | |
Oberschutze | Datums: Otrdiena, 20.Oktobrī.2015, 18:42 | Komentāri # 321 |
Observators
Komentāri: 78
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Labu signālu deva smago ložmetēju čaulas, kuras mētājās plašā apkārtnē Nevarētu būt 20mm Oerlikon čaulītes?
Nedzeru, nesmēķēju- hokeju neskatos...
|
|
| | | | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 03.Novembrī.2015, 09:42 | Komentāri # 325 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) A kur trešā bilde? Un ko tik švaka atskaite? Es jau rakstīju Golluma k-ga foto tēmā, un cilvēkiem, kuriem ir svešas mūsu sabiedrības augstās morāles normas, atkārtošu, ka, sadarbībā ar tikumības policiju, esmu panācis to, lai neķītra satura bildītes tiktu automātiski bloķētas! :D Par racienu runājot, interesantākie atradumi, kā jau paredzēju,bija, Kašātāja k-ga tēmā "Kariņa atradumi" aprakstītajā baltalkšņu un ievu pudurī. Tieši tur Meilis rausa Tokareva patronu simtus
Man trāpījās pielādēts PPŠ automāta radziņš labā stāvoklī, kas reti kad gadās,
un zem viņa vēl paka ar patronām. Atkal pierakās granātas
un Meilim trāpījās jau trešā šajā pleķī atrastā "krutka"
Vieta. joprojām, šķiet interesanta. Par cik ierakumi ir , praktiski, līdzeni, domāju, ka vajjadzēs sbozt olas, un kādu mēģināt atrakt. Tad redzēs, kas guļ zem 1m zemes.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Otrdiena, 03.Novembrī.2015, 10:16
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|