|
Ziedo vietnes attīstībai!
Pa kara takām (2014-2015)
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 30.Jūnijā.2014, 18:05 | Komentāri # 101 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Gan jau jostas sprādzi un citus labumus kāds senāk bij nocēlis... ..apmērām jau pareizi raksti..sprādze nebij,,bij žetons,un snaipera K-98 ...un plus...šitais viss,kas šajā tēmā.. http://www.vesturesklubs.lv/forum/58-879-1 ..tā zooniņi..iedzirdījāt mani ar alutiņu,i pastāstīju,kur jāiet...tikai paldiesiņš dieviņam,ka meklēt vēl neprotat
|
|
| | |
Garais | Datums: Svētdiena, 20.Jūlijā.2014, 05:07 | Komentāri # 103 |
Balvu ielāde ...
| Šitos štruntus lika papildus, lai lādiņu varētu tālāk aizlidināt. Nevaru tikai tagad atrast tagad kam precīzi.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 20.Jūlijā.2014, 20:03 | Komentāri # 104 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Nekas ievērības cienīgs mums negrib līst no zemes tas tiesa... Gadījās aizvakar mežā starp visādiem štruntiem kārbiņa ar šādiem diviem jocīgiem ripuļiem... katrā auduma ritulītī 7 apaļas plāksnītītes. Un katra tā plāksnīte traki labi deg un ož pēc pēc degoša šaujampulvera... Kas tie ir idritvai?
Šie, kā tu saki '"ripuļi" ir mīnmetēju mīnas papildus pulvera lādiņi lai tālāk lidotu.
Paskaties te
|
|
| |
007 | Datums: Svētdiena, 20.Jūlijā.2014, 21:08 | Komentāri # 105 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) Šie, kā tu saki '"ripuļi" ir mīnmetēju mīnas papildus pulvera lādiņi ...ehhhh bērnība...šitos ripuļus lauzy pa gabaliņam,un uz laktas liku,,ta ar kuvaldu...bliiicccc...āmurs no rōkām ārā
|
|
| | | | |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 21.Jūlijā.2014, 17:43 | Komentāri # 109 |
Balvu ielāde ...
| Quote Mednieks ( ) ja nu vienīgi viens stobrs izlīda.... nekas sevišķs, bet man Pirmais
Skatos Mosini pēdējā laikā vairumā sākuši nākt laukā
|
|
| |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 04.Augustā.2014, 08:34 | Komentāri # 110 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Es arī vakar, līdzīgi kā Zed aizvedu savu saimi uz Talejas ezeru mērcēties un pamētāt spiningu, bet pats uz pāris stundām aizskrēju uz mūsu ar Meili pērnā rudens poligonu. Nekas dižs nebija, bet meža ēna deva nepieciešamo veldzi, arī blakus tekošā Ogre ik pa brīdim ļāva iegremdēties. Atradumi klasiskie Cik noprotu, tad tas tievais ir plintes stobrslauķa fragments. Cītīgi pārmeklēju apkārtni, bet pašu stobru neatradu... Tās īsās patroniņas varētu būt no kāda nagana vai sitas pistoles? Ko saka eksperti? Kopā ar somiņas atliekām atradu vienā vietā. Kad gluži bezcerīgā vietā iznāca ārā šīs franču kadabīnes patronas, sapratu, ka esmu uzdūries Meiļa pērn izcelto stobru vietai. Turpat atradu bleķi no laidnes gala Būs viņam jāiedāvina, ja nu sadomā izdrāzt jaunu laidni? Tad vēl ducis klasisko kaku
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| | | | | | |
007 | Datums: Otrdiena, 05.Augustā.2014, 21:27 | Komentāri # 116 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tās īsās patroniņas varētu būt no kāda nagana vai sitas pistoles? ...Valdi..es ar savu vienīgo aci cītīgi foto vēroju,,bett,,par kurām patronām iet runa??Nagan nevaru saskatīt..Nagan ir šitādas// ..iemet skatu šiten Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| | |
Valduha | Datums: Otrdiena, 05.Augustā.2014, 21:46 | Komentāri # 118 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) tikai pa labi garās fotogrāfijā nav atpazīstamas, ja fraņču varbūt arī fraņču. Laidnes uzliknis būs pavecāks, iespējams no kādas kramenīcas Tās, manuprāt, ir franču, jo tur Meilis izraka 2 franču stobrus un tādas pat patronas (nedaudz īsākas par mauzeru un ar nedaudz savādāku kapsulu). Laidnes uzgalis ir no tiem pašiam franču stobriem, jo Meilis toreiz atrada tikai vienu. Quote 007 ( ) ...Valdi..es ar savu vienīgo aci cītīgi foto vēroju,,bett,,par kurām patronām iet runa??Nagan nevaru saskatīt..Nagan ir šitādas// ..iemet skatu šiten Jā izskatās pēc parabellum. Es jau tāpēc prasīju ekspertu viedokli, jo šajā jautājumā esmu cirvis...
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 06.Augustā.2014, 21:05 | Komentāri # 119 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Jā izskatās pēc parabellum ..nu protams ..
|
|
| | |
Mednieks | Datums: Ceturtdiena, 21.Augustā.2014, 14:07 | Komentāri # 121 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tās, manuprāt, ir franču, jo tur Meilis izraka 2 franču stobrus un tādas pat patronas Tu nu gan Valduha esi labs čoms... Meilis ar tiem franču stobriem jau 2 aļņu teļus nolaidis un 3 cūkas... a Tu tagad visai pasaulei: la, la, la, la
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 21.Augustā.2014, 18:26 | Komentāri # 122 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Šodienu - savu dzimumdienu, kā jau kārtīgam melnajam racējam pienākas, Vidzemes rakara kompānijā pavadīju Ērgļu puses mežos. Laiciņš bija jauks, un lai arī nekas īpašs neizcēlās, atpūta iznāca tīri patīkama! Pirmais, kas priecēja acis, bija radziņš Tad trāpījās šāda patronu kaste Nezinu kāpēc, bet man viņa asociējas ar Maksima ložberi. Vai tā varētu būt? Tad pacēlās neredzēta eļļas kanniņa, kurai, turklāt, darbojas klapans Un vēl šitāds nieciņš, kurš, manuprāt, varētu būt no kauč kāda friču sakaru līdzekļa
|
|
| | | |
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 22.Augustā.2014, 11:18 | Komentāri # 125 |
Balvu ielāde ...
| Nav jau par ko
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 21.Novembrī.2024, 06:42 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Mūsdienu K... | ▼ | 20.Novembrī.2024, 23:48 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 19.Novembrī.2024, 16:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 11.Novembrī.2024, 04:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: zed, Valduha, sālītis
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|