Ko tik neslēpj....
|
|
Gollums | Datums: Svētdiena, 14.Jūnijā.2015, 20:11 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Kādu brīsniņu apakļām sanāca būt vienā racēju tusiņā.Uzdevums bija pārbaudīt vienu leģendu par apslēptu mantu pie vienām mājām.Ar saimnieces atļauju,būtībā izpildījām viņas vēlmi,tika pārbaudīts un pārrakts viss pagalma.Mantu neatradām,bet atradās iteresantas kara liecības. Bildes pašvakas,jo fočiks nomira un teļepons nav dižbildis. Bet interesantākais ir veids kā tas viss bija noslēpts - visas patronas bija rūpīgi saliktas lādiņu čaulās,divos slāņos un starp slāniem vēl tā laika avīzes un pēc tam divas puses bija sabāztas kopā ar galiem - izveidojās garas desas.Un ierakts zemē bija vēl dīvaināk - tai pusē,kur mājas ieejas durvis - pa mājas stūriem un pa vidu - tā kā skicē. - ik pēc diviem metriem.Es jau nekko no tiem ,,pištingiem,, nekko nesapratu,bet cik varēju saprast no gudrām runām,tad bija dažādas un bruņu carsitošās arī.Tā ar;i neviens netika gudrs kāpēc šādi tika slēpts.....
|
|
| |
Gollums | Datums: Svētdiena, 14.Jūnijā.2015, 20:12 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
|
|
|
| |
|
007 | Datums: Svētdiena, 14.Jūnijā.2015, 20:31 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| ..skaisti.. ..tas paņēmiens sens..45 grādi no mājas stūra..noskaita attālumu,un rok nost..viegli atcerēties
|
|
| |
Gollums | Datums: Svētdiena, 14.Jūnijā.2015, 21:16 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) rok nost.. - bet šitto trako pacietību - tik cītīgi un pedantiski,un galvenais - tik daudz - sabakstīt tais čaulēs......
|
|
| |
|
|
|
Kurmis909 | Datums: Pirmdiena, 15.Jūnijā.2015, 18:25 | Komentāri # 9 |
Tematiķis
Komentāri: 224
Balvu ielāde ...
| Vesels arsenāls! Es arī kaut ko līdzīgu esmu atradis (arī ar tām pašām Mosin karabīnes patronām), bet manā gadījumā, čaulās tās bija samestas nekārtīgi un nomestas tur pat tranšeju malā.
|
|
| |
007 | Datums: Pirmdiena, 15.Jūnijā.2015, 20:04 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) No rīta asinam nazi un ejam pakaļ gaļai ...a tur mežsargs sapinies,un acis bola.. ..nene..labāk vienreiz,, bumss,,un gaļu somā..
|
|
| |
|