Kara takas (Vidzemes meži) 2016
|
|
rukets | Datums: Pirmdiena, 29.Augustā.2016, 14:37 | Komentāri # 76 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Otrajā attēlā neredzēta magazīna.
MP40
Pievienots (29.Augusts.2016, 14:37) --------------------------------------------- Apskatijos bildi otra tema mp40 protams atkrit, pavisam cits izmers un to jau Tu pats butu atpazinis uzreiz, ta ka mekle vien kas pa verki tas ir bijis.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Otrdiena, 06.Septembrī.2016, 10:52 | Komentāri # 87 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Ar tiem pakaviem bija traki. Saraku pirmos 10, sapakoju mugursomā, uzcēlu plecos, un atkal savi 10 izrokas. Eju pamazām uz mašīnas pusi, zvana Meilis. Saku, ka drīz būšu, un še tev - atkal 10 pakavi! Sapakoju mugursomā, tikko eju tālāk, atkal savi 10! Intereses pēc mājās nosvēru mugursomu - 26 kg. Ar šo nastu nācās vilkties 1,5 km līdz mašīnai, jo pa taisno caur slīkšņām un krūmiem nebūtu ticis... Te mans maršruts Pieejams tikai lietotājiem
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 07.Septembrī.2016, 20:42 | Komentāri # 93 |
Balvu ielāde ...
| ..pēc kartēm skatoties,tur,kur rokaties,,,,nedaudz vēlāk būs skarba saruna..par dziļi manā miestā esiet ievilkušies,,,,BETT TO VAR LABOT,,..es vienmēr esmu atvērts sarunām,un esmu pozitīvi noskaņots vienoties..
|
|
| |
|
Garais | Datums: Svētdiena, 02.Oktobrī.2016, 13:06 | Komentāri # 95 |
Balvu ielāde ...
| Paņem svaigi ieskrūvē!
|
|
| |
|
|
|
|
007 | Datums: Pirmdiena, 03.Oktobrī.2016, 21:22 | Komentāri # 100 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Vakar vedu puikas uz Talejas ezeru ..pilnīgi riebjās... ..manu telefonu laikam esi aizmirsis...kas ir kilometri 15...aptuveni...eh...draugs skaitās...
|
|
| |