III Reiha sprādzes
|
|
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 09:05 | Komentāri # 1 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| III Reiha sprādzes
Domāju, jūs man piekritīsiet, ka katra "kariņa racēja" Top 5 ir atrast vācu ķiveri, sprādzi, durkli, žetonu un Mauser karabīni. Šajā tēmā varam padalīties ar atrastajām (vai nopirktajām) sprādzēm un to variantiem, kā arī uzdot jautājumus, un izteikt pieņēmumus. Sprādzes, līdzīgi kā jebkura prece, tiek viltotas, tāpēc šajā tēmā apspriežam arī noskatītā, vai jau iegādātā pirkuma autentiskumu. Neliels ieskats III Reiha sprādžu variantos (krievu val.):
Pieejams tikai lietotājiem
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
shlapkins | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 18:48 | Komentāri # 4 |
Tematiķis
Komentāri: 169
Balvu ielāde ...
| Manā īpašumā arī nonāca viena smuka sprādze.Meklēju varbūt kāds tigo vai kā citādi varam sarunāt aizāķējamo āķīti... Bildes tik kārtējo reizi nesanāk man ielikt...
Labāk vienreiz redzēt ,kā simts reiz dzirdēt
|
|
| |
|
|
shlapkins | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 19:18 | Komentāri # 7 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Ja āķi vajag sprādzes nēsāšanai, tad ir vienkāršāks risinājums. Rīgā ir armijas preču veikals "Patrioti" (Tallinas iela 94) gribētos jau orģinālo,tik tā kādreiz uz mežu uzlikt ,lai bikses nekrīt nost
|
|
| |
|
|
|
shlapkins | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 20:40 | Komentāri # 11 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| pēc idejas jābūt aluminija,bet pēc tā kad šur tur sit zaļu sulbējumu tad likties kad ir brondza apakšā
|
|
| |
|
|
shlapkins | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 21:29 | Komentāri # 14 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Quote 007 ( ) ..man ir divas,viena tērauda,otra misiņa.. Tad jau būs dzeltenais metāls..
|
|
| |
|
|
|
|
shlapkins | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 22:50 | Komentāri # 19 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Tu ko,šitā zaimot friču sprādzi"tik uz mežu"es dienu dienā nësaju,izņemot brīvdienas man sieva apēdīs ha-ha
Quote 007 ( ) uii..pārteicos.no kapara.. kapara toč nav,tas ir mīksts metāls
|
|
| |
|
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 23:30 | Komentāri # 23 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) ..bildes studijā! ..pacieties drusku..man mājā ir tā.ka pašreiz neko nevar atrast.. ..ja nemaldos kautkad seen tās bildes jau bija šinī forumā.. ..atradīšu-nofočēšu..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 23:31
|
|
| |
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 01.Martā.2018, 23:32 | Komentāri # 24 |
Stāstnieks
Komentāri: 12294
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) Nu jau padilušas maliņas nedaudz.Dien dienā nu jau 8 gadus nēsaju.Pret apğērbu tomēr sadilst,bet pie viena vienmēr arī spīd,kā sacīt"nav sliktums bez labuma"
Nu tad beidzot! Izcila sprādze! Vietējie zintnieki esot teikuši, ka "krutka". Palūdzu Nēģa k-gam bildes, un ieliku vienā ukraiņu forumā. Verdikts - oriģināls, rets variants. Srādze nav štancēta, bet izlieta (redzams, ka otrā pusē nav iespieduma). Iespējams, ka specpasūtījums.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|