Karš Austrumukrainā
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Pirmdiena, 11.Aprīlī.2022, 10:10 | Komentāri # 1007 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Krievijas armijas zaudējumi uz 11. aprīļa rītu:
личного состава – около 19500 человек, танков ‒ 725 ед, боевых бронированных машин ‒ 1923 ед, артиллерийских систем – 347 ед, РСЗО ‒111 ед, средства ПВО ‒ 55 ед, самолетов – 154 ед, вертолетов – 137 ед, автомобильной техники ‒ 1387 ед, корабли /катера ‒ 7 ед, цистерн с ГСМ ‒ 76, БПЛА оперативно-тактического уровня ‒119. Специальная техника – 25. Пусковые установки ОТРК/ТРК – 4.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
Valduha | Datums: Pirmdiena, 11.Aprīlī.2022, 13:46 | Komentāri # 1011 |
Stāstnieks
Komentāri: 12306
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Marks Feigins un Aleksejs Arestovičs - 46. kara diena:
Nu jau šīs sarunas man sāk šķist vairāk politiskas, nekā par stāvokli frontē. Juriju Švedsu arī klausos kā Baidena "fanu", nevis kā analītiķi. Iesaku būt kritiskiem. Pasaule ir kļuvusi margināla. Katram savi savtīgi aprēķini. Jo tālāk no robežas ar Krieviju, jo viedoklis maigāks... Priecē Polija, Čehija, Slovākija. Bet tas ir saprotams - viņi būs nākamie. Vācija un Francija ir mērķis pēc 5 - 6 gadiem. Uz to brīdi, šābrīža, kancleriem un prezidentiem termiņš būs beidzies. Tā teikt, ko nu mēs...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
Maris | Datums: Pirmdiena, 11.Aprīlī.2022, 19:30 | Komentāri # 1013 |
Vietējais guru
Komentāri: 121
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Nu jau šīs sarunas man sāk šķist vairāk politiskas, nekā par stāvokli frontē.
Fronte nostabilizējusies. Nav vairs tik daudz par ko runāt. Cik ilgi runāsi par to kā xto reizi uzmeta kādu raķeti vai pakustējās par 100m uz vienu vai otru pusi.
|
|
| |
Kalnietis | Datums: Pirmdiena, 11.Aprīlī.2022, 21:58 | Komentāri # 1014 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| ...bļin, man šodien feisbukā izvērsās asa vārdu pārmaiņa ar vienu šķiet katoļu kristieti, kurš ir pret abortiem. Redz, krievu izvarotajām Ukraiņu sievietem veikt abortus tas esot - līdzvērtīgi, kā kad kievi slepkavo bērnus Ukrainā! Ierosināju krievu okupantus pielīdzināt dēmoniem, dēmona izdzīšana no izvarotajām Ukraiņu sievietēm būtu traktējama savādāk. Tad mani nodēvēja par kremlinu un asinssuni. Principā kristieši iet sviestā! Krievu patriarhs kirils taču atbalsta visu to slepkavošanu un izvarošanu, viņš taču arī ir kristietis?
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|