Tātad noteikumi: 1. Konkurss ilgst līdz 2010,gada 1.decembrim plkst 21.00 un tad no 2010.gada 1.decembrim plkst 21.00 līdz 2010.gada 7.decembrim plkst 21.00 notiek balsošana (mūsu vietnes Dzimšanas diena) 2. Konkursā var iesniegt trīs attēlus, kuri fotogrāfēti ar ciparu kameru un kuri nav apstrādāti nevienā attēlu rediģēšanas programā. Šaubu gadījumā tiks analizēti exif dati. 3. Fotogrāfijas tiek ielādētas Pieejams tikai lietotājiem maksimālais izmērs 5MB - formāts: JPG
Instrukcija , kā pievienot attēlus šajā servisā un vēlāk ievietot mūsu vietnē:
ar augšējās bultiņas norādīto pogu iezīmējam attēla failu Jūsu datorā un ar apakšējās bultiņas norādīto pogu ielādējam attēlu šajā servisā. Pēc attēla ielādes nokopējiet pirmo augšējo kodu kas atradīsies lapas labajā malā un nospiediet pogu "сохранить"
Tālāk nokopēto attēla kodu iekopējam savā konkursa komentārā.
4. Tēma: Mirklis iz vēstures - vēsturiskas vietas, objekti, priekšmeti un t.t. 6. Apraksts: Vēlams , bet nav obligāts īss attēlā redzamā apraksts, var piemēram piemetināt kādu dzejas rindu un t.t. 7. Uzvarētājam pārsteiguma balva, lai veicas
Nu ok, tad es piedalos ar trim dažādām vēsturiskām bildēm no laukiem. Visas trīs liecina par vēsturi(gan ne pārāk tālu) Bilde Nr1 - Pieejams tikai lietotājiem Šajā bildē es sēžu uz lepniem zirgu ratiem, kādus lietoja 60-80.gados.
Bilde Nr2 - Pieejams tikai lietotājiem Te mans krustdēls dzenā putekļus mājā, kas celta pagājušā gadsimta sākumā(cēlis mans vectēvs)
Bilde Nr3 - Pieejams tikai lietotājiem Tādas zemes apstrādāšanas metodes vairs reti kur izmanto, bet manos laukos tā vēl notiek
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
Es domāju,ka šis varētu būt tāds iesildīšanās konkurss,jo būtībā pārāk īss laiks,lai ko jēdzīgu ieliktu.Man pat tagad stipri jāiespringst,lai vispār ko atrastu konkursa cienīgu,nevis vienkārši ierindas bildi.Nākamo vajadzētu ar stipri garāku laika periodu.Tas dotu lielāku iespēju piedomāt pie konkrētas tēmas.
Nu ta labi - mēģināšu es a,pēzdīgajā brīdī ,iedabūt kādu bilži .Nekkā īpaša jaf naf,jo līdz šim īpaši necentos tās saglabāt vai arī tika pārvērstas pappīra bildēs. Nr.1 - apmēram 150 gadus veca pirtiņa Vecpiebalgā,kurā vēl nesen dūšīgi pērās. Nr.2 - Racēja sūri grūtais darbs,kamēr piekļūst pagātnei. Nr.3 - Pagātnes un tagadnes saskarsme.