Labvakar visiem, kuri ir nobrieduši piedalīties pareizo atbilžu konkursā.
Konkursa sākums : 07.10.2013. plkt. 19:00
Konkursa noslēgums: 27.04.2014. plkst. 19:00
Konkursa norises kārtība : Katru nedēļu viens jautājums. Atbildes uz jautājumu var iesniegt no pirmdienas plkst. 19:00 līdz svētdienas plkst 19:00. Pirmās pareizās atbildes autors ir tās nedēļas uzvarētājs. Svētdien nepareizās vai vēlāk ievietotās pareizās atbildes tiek dzēstas, atstājot tikai tās nedēļas uzvarētāja pareizo atbildi. Aizliegts pēc ievietotās atbildes labot savu atbildi. Šajā sadaļā rakstām tikai atbildes, lūgums neflūdot.
Konkursa galvenā balva: Uzvarētāja balva būs dāvanu karte 50 EUR vērtībā no veikala, kuru izvēlēsies pats uzvarētājs. Uzvarētājs izvēlēto veikalu nosauc līdz 28.04.2014 plkst. 21:00 man privātā vēstulē.
Konkursa veicināšanas balvas par 2. un 3. vietu: Par 2. vietu- veicināšanas balva dāvanu karte 20 EUR vērtībā, par 3. vietu dāvanu karte 10 EUR vērtībā. 2.un 3. vietu ieguvēji izvēlēto veikalu nosauc līdz 28.04.2014. plkst. 21:00 man privātā vēstulē.
P.S. Strīdīgos jautājumus vai priekšlikumus sūtīt man privāti.
VEIKSMI VISIEM DALĪBNIEKIEM ____________________________________________________________________________________________________________________________ Pirmās nedēļas uzvarētājs - Muitnieks. Otrās nedēļas uzvarētājs - nav Trešās nedēļas uzvarētājs - Muitnieks. Ceturtās nedēļas uzvarētājs - Mabu un Rukets. Piektās nedēļas uzvarētājs - Muitnieks. Sestās nedēļas uzvarētājs - Muitnieks un MABU Septītās nedēļas uzvarētājs - nav Astotās nedēļas uzvarētājs- nav Devītās nedēļas uzvarētājs- nav Desmitās nedēļas uzvarētājs- nav Vienpadsmitās nedēļas uzvarētājs- Muitnieks Divpadsmitās nedēļas uzvarētājs- Muitnieks Trispadsmitās nedēļas uzvarētājs- nav Četrpadsmitās nedēļas uzvarētājs- Muitnieks un 007 Piecpadsmitās nedēļas uzvarētājs- Valduha Sešpadsmitās nedēļas uzvarētājs- nav Septiņpadsmitās nedēļas uzvarētājs- MABU Astoņpadsmitās nedēļas uzvarētājs- Rukets Deviņpadsmitās nedēļas uzvarētājs- nav ______________________________________________________________________________________________________________ Punktu tabula
Muitnieks - 7 punkti Mabu - 3 punkts rukets - 2 punkts 007 - 1 punkts Valduha - 1 punkts