Sviesta konkurss Nr.4
|
|
devil112 | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2015, 19:37 | Komentāri # 26 |
Laipotājs
Komentāri: 30
Balvu ielāde ...
| Termiski stiprināts stikls.
Vienmēr gatavs
Komentāru rediģēja devil112 - Otrdiena, 08.Decembrī.2015, 19:37
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2015, 19:40 | Komentāri # 27 |
Balvu ielāde ...
| Quote Aigars ( ) Konkursa uzvarētājam balvā ir vēsturisks un iespējams vēl strādājošs radiācijas mērītājs. Apmēram šāds(bik kantaināks, bet ļoti līdzīgs)
A tam aparātam ir vadelis ar devēju galā un vākā ielikts radiācijas devējs, lai pārbaudītu vai tas aparāts strādā?
Cik atceros DP-5 tāds bija komplekts
|
|
| |
|
|
|
devil112 | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2015, 21:10 | Komentāri # 31 |
Laipotājs
Komentāri: 30
Balvu ielāde ...
| da labi Kašātāj tu tač šodien pats pieteicies iet strādāt pa proktologu. Es tak redzēju ka tu jau trenējies uz mašīnu mēģinot to salabot caur izpūtēju.,
Vienmēr gatavs
Komentāru rediģēja devil112 - Otrdiena, 08.Decembrī.2015, 21:11
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 09.Decembrī.2015, 18:29 | Komentāri # 34 |
Balvu ielāde ...
| Aigars, nobildē augšējā vāka iekšpusi, kurš nosedz ceferblatus. Tādi aparāti neplīst. Domājams iemetīs baterijas un viss strādās... bet vai zinās kā lietot?
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 09.Decembrī.2015, 19:05 | Komentāri # 37 |
Balvu ielāde ...
| Aigars, man tā tabula galīgi neinteresē... virs viņas gribu redzēt to metālisko pričendālu- ir tur vinš vai nav... tajā ir mazs rentgena izstarotājs, kuru izmanto, lai noteiktu vai strādā aparāts vai nē
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 09.Decembrī.2015, 19:08 | Komentāri # 38 |
Balvu ielāde ...
| šitais te ir vai nav?
|
|
| |
|
|
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 09.Decembrī.2015, 21:08 | Komentāri # 41 |
Balvu ielāde ...
| Aigars, neko nevar manīt.... visas acis izskatījis esmu... laikamne tikai kurlums sāk pārņemt, bet arī aklums
|
|
| |
|
Aigars | Datums: Trešdiena, 09.Decembrī.2015, 23:58 | Komentāri # 43 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Tottenkopf - tagad tikai pamanīju, ko Tu mēģini saskatīt. No telefona nesapratu, domāju ka Tu man par to verķi, kas ar vadu nāk klāt, jautā Tāda figņa šitam nekad nav bijusi. nofočēju vēlreiz no augšas un apakšas, kā arī to sērijas numuru, bet tādu figņu, kā esi apvilcis, es šitam nekas neesmu manījis. Šitais jau ar bišku savādāks, nekā tas, Tavā bildē Augšpuse:
Apakša:
Un sērijas numurs:
A baterijas viņam nāca lielās apaļās, kādaas kādreiz pulksteņos bija. Ne tas pats lielākais izmēra, bet vienu mazāks! Tjipa tādas
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
Komentāru rediģēja Aigars - Ceturtdiena, 10.Decembrī.2015, 00:03
|
|
| |
|
|
Baloo | Datums: Ceturtdiena, 10.Decembrī.2015, 09:52 | Komentāri # 46 |
Tematiķis
Komentāri: 165
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Nu, vecīt, bez tādas figņas aparātam vairs nav tā vērtība... ...labi, ka nevinnēju...
:D fuuu, tiešām Valduha gandrīz notika nelaime pfuu tfuu tfuuuu
|
|
| |