Konkursi 2020.
|
|
|
|
Valduha | Datums: Svētdiena, 09.Augustā.2020, 09:20 | Komentāri # 128 |
Stāstnieks
Komentāri: 12357
Balvu ielāde ...
| Ar izkapti, viennozīmīgi, no rīta. Kā jau Sālītis minēja, rasā izkapts labāk kož. Kamēr nebiju pārgājis uz trimmeri, vicināju izkapti. Nu jau gadus 10 neesmu ņēmis rokā... Tā, ka, Tevis atvestā, Norvēģijas menca, pienākas Sālīša k-gam.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Meilis | Datums: Svētdiena, 09.Augustā.2020, 12:09 | Komentāri # 129 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Nu ja, menca būs Sālīškungam. Es tikai vēl papildināšu viņa citātu ''Коси коса, пока роса; роса долой — коса домой'' Bērnībā man bija pienākums pie vecmammas ļoti bieži pļaut zāli, gan trušiem, gan govīm. Rasa tas ir pats labākais pļāvēja draugs, tā ka piekrītu arī Nēģim. Vakarpusē kad parādās rasa, parasti trušiem pļāvu zāli, bet ierobežotās redzamības, dēļ rīts noteikti ir uzskatāms par ideālāko variantu.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
|
|
|
|
Kalnietis | Datums: Svētdiena, 30.Augustā.2020, 18:30 | Komentāri # 134 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Kā izrādās, vāciešiem par visu padomāts. Tas āķis esot paredzēts aizāķēšanai aiz bruņmašīnas borta vai kāda cita šķēršļa, lai mazinātu atsitienu un varētu precīzāk šaut. Pievienots (30.Augustā.2020, 18:31) --------------------------------------------- Kamēr rakstīju, 007 jau uzrakstīja.
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Trešdiena, 14.Oktobrī.2020, 09:19 | Komentāri # 143 |
Stāstnieks
Komentāri: 12357
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) Minēšu uz dullo - maksātnespājas administratora M.Bunkus kaps.
Quote nēģis ( ) Man ar uzreiz iešāvās prātā par M.Bumkusu. Nē! Pateikšu priekšā - cilvēks, kuru apsūdzēja antisemītismā.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Kalnietis | Datums: Svētdiena, 29.Novembrī.2020, 21:41 | Komentāri # 150 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Vārdu spēle un tīģeris pārvēršas par bebru.
|
|
| |